19.04.02, 22:01
Pomocy !
Niedawno rozpoczęłam współżycie ale problem polega na tym, że z natury jestem
bardzo wąska, a mój narzeczony ma sporego penisa tak więc każda próba kontaktu
kończy się dla mnie ogromnym bólem, nawet jeżeli mój partner stara się byc
delikatny. O żadnych bajeranckich pozycjach nie ma nawet mowy bo jeśli
próbujemy czegoś takiego to wtedy z kolei zdarza się, że zaczynam mocno krwawić.
Czy to się kiedyś zmieni? czy moja pochwa z czasem się przyzwyczai do takiego
rozmiaru? Czy mozna coś w ogóle na to poradzic ?
Obserwuj wątek
    • pyta Re: Boli !!! 20.04.02, 09:09
      Polecam 13 księgę Pana Tadeusza. Znajdziesz ją na wirtualnej polsce, a
      wspaniale przeczyta ci ją Daniel Olbrychski.
      A podpowiem ci jak to zrobić. Niech partner natłuści pyte np. masłem i wiedzie
      w ciebie z impetem, na początku boli, ale po czasie sama dostaniesz orgazmu.
      • lopi1 Re: Boli !!! 20.04.02, 20:52
        Z czasem powinno byc lepiej ale zawsze musi być bardzo dobre smarowanie.
        W aptece kupisz dobre środki nawilzające, ale takie zeby nie szkodziły gumie
        (jesli uzywacie prezerwatyw)
        Dziurka powinna tez byc wygojona.
        Po kilkunastu razach bedzie dobrze.
        A może się spinasz?, musi byc dobra atmosfera , 0 pośpiechu strachu przed tym
        ze ktos wejdzie itd.
        Poza tym musisz być maks. podniecona (to zalezy od partnera).
        I to by było na tyle.
        Samozwańczy asystent Dr Depko- Jasio Kowalski
    • andrzej.depko Re: Boli !!! 22.04.02, 00:19
      Budowa kobiecego sromu i pochwy jest taka, że dzięki układowi mięśni i włókien
      elastycznych dostosowuje się pod wpływem podniecenia do wielkości członka. W
      sytuacjach erotycznych tj. w miarę narastania podniecenia następuje wydłużanie
      pochwy i rozszerzanie się jej 2/3 wewnętrznego końca. Niezwykle ważny jest tu
      moment podniecenia ( charakteryzujący się zwilżeniem pochwy i sromu), który
      wywołuje samoczynne przystosowanie się pochwy do stosunku, a potem do wielkości
      wprowadzanego powoli członka. Akomodacja pochwy jest to rozluźnienie napięcia,
      rozszerzenie i rozciągnięcie ścian pochwy pod wpływem stymulacji erotycznej
      ułatwiające wprowadzenie wzwiedzionego członka. Niedostateczne podniecenie
      seksualne wynikające z różnych przyczyn ( zbyt krótka gra wstępna, niechęć
      odczuwana do partnera, nie odpowiadające kobiecie warunki kontaktu seksualnego,
      brak intymności kontaktu. Lęk przed wielkością członka ) utrudnia dokonanie
      wprowadzenia członka na skutek niedostatecznej akomodacji pochwy. Może to
      stwarzać fałszywe przekonanie o dysproporcji wielkości narządów płciowych u
      partnerów. Gdy dochodzi do penetracji pochwy zbyt wcześnie , dopiero w fazie
      narastania podniecenia u kobiety, zanim nastąpi zwilżenie ścian pochwy oraz
      zanim nastąpi mimowolne rozszerzenie i rozciągnięcie pochwy, kobieta może mieć
      trudności z akomodacją pochwy do członka w stanie erekcji, zwłaszcza, gdy jest
      on dość duży. Powstaje wówczas wrażenie, że istnieje anatomiczna dysproporcja
      wielkości narządów płciowych. Wrażenie to jest złudne, gdyż u podstaw tej
      dysproporcji tkwi co prawda niedobór, ale natury psychicznej.
      Możliwości anatomiczno – fizjologiczne pochwy są bardzo duże, i dzięki
      rozciągliwości jej ścianek istnieje możliwość wprowadzenia naprawdę dużego
      organu. Dla zobrazowania skrajnych możliwości przystosowawczych pochwy niech
      będzie średnica główki noworodka przechodząca przez nią podczas porodu.
      Jednakże warunkiem sukcesu jest odpowiednie postępowanie partnera. Pośpiech w
      tym wypadku jest najgorszym doradcą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka