Dodaj do ulubionych

połykanie spermy

IP: *.chello.pl 01.09.01, 23:15
Czy znane są przypadki, aby mężczyzni heteroseksualni połykali własną spermę i
czy jest to normalne?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lara nie używaj mojego nicka do takich bzdurnych pytań IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 15:28
      proszę.
    • Gość: cd Re: połykanie spermy IP: *.interkam.pl 02.09.01, 19:43
      bleeeeeeeeeeeeeeeeeee
      a feeeeee to najwieksze zboczenie o jakim słyszałem
      • Gość: mat25 Re: połykanie spermy IP: *.interserwer.pl 03.09.01, 09:50
        Gość portalu: cd napisał(a):

> bleeeeeeeeeeeeeeeeeee
        > a feeeeee to najwieksze zboczenie o jakim słyszałem

To jeszcze malo slyszales.
    • Gość: mikmik Re: połykanie spermy IP: *.telenergo.pl 06.09.01, 12:53
      hahahaha
      na forumowiczów to zawsze można liczyć, znowu się uśmiałem aż po same pachy.
      Ten facet co się chwilowo przebrał za Larę byc może ma wyrzuty sumienia :)))
      I co do sprawy ma czy facet jest hetero czy homo.
      Jak chce sobie prawdzić jak smakuje, to sprawdza. Jeśli pali i żłopie litrami
      kawusie to się nieźle zdziwi :)))
    • Gość: lucki Re: połykanie spermy IP: *.*.*.* 06.09.01, 13:14
      A co jest w tym dziwnego?
      • Gość: a Re: połykanie spermy IP: 10.9.65.* 06.09.01, 13:49
        Alboś głodny, albo - co bardziej prawdopodobne -spragniony. Tylko czego, oto jest pytanie...
      • Gość: spermen Re: połykanie spermy IP: *.zgorzelec.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 13:06
        wy jebane spermożłopy jeste�cie chyba nie�le pojebani na tle spermy. jak łykacie to łykajcie i siedzcie spokojnie na dupie a nie oficjalnie parodiujecie na portalu ze swoimi mordami zaspermionymi po same oczy. na ra frajerzy
        • Gość: Gość Re: połykanie spermy IP: *.*.*.* 14.11.01, 13:13
          Witamy, widzimy, że przybył nam nowy intelektualista na forum. Gratulacje za
          wypowiedz. Pewnie sam Miodek nie powstydzilby sie jej.
        • Gość: Problem do spermena IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.11.01, 14:41
          jak czytam takie teksty to tesknię za cenzurą
    • Gość: Max Re: do Lary IP: 158.66.108.* 14.11.01, 14:37
      Halo Laro,

przypadków takich nie odnotowano u normalnych heteroseksualnych. Chociaż
      słyszałem, że niektórzy samogwałcąc się trafili sobie w oko, w dziurkę od nosa,
      a przy przypadkowym ziewaniu pod czas tego nudnego aktu nawet w jamę gębową.
      Miało to jednak negatywne następstwa: ślina zmieszana ze spermą odpowiada w
      procesie wiązania mieszaniu cementu (tylko portlandzki) z wodą. Wiązanie nie
      następuje od razu, ale po jakimś czasie. Tak jest i ze śliną, i spermą.
      Związane wywołują ostry i przewlekły stan zatwardzenia w kiszce sztolcowej.
      Takie zatwardzenie można usunąć jedynie operacyjnie. Stwierdzono również, iż
      może to prowadzić do choroby mono-homoseksualnej, tj. awersyjnej niezgodności
      płciowej. Taki osobnik z czasem, z nawyku, flirtuje tylko sam ze sobą, prubując
      wstrzelić spermę nie tylko w jamę ustną, ale i w odbyt własny. Gdy mu się w
      końcu znudzi, bawi się w strażaka i "sika" po rękawach i nogawkach.

Halo,Max

• Gość: DSD Do Maxa a propos dyskusji o Jego roli na Forum IP: 212.33.88.* 14.11.01, 17:24
        Widzisz, takie posty lubie - mozna sie poplakac ze smiechu. Gdybys tylko zaznaczal je przynajmniej buzia :-))) .
        Natomiast jezeli na pytanie chlopaka zmartwionego o ksztalt/rozmiary swego ptaszka wypalasz cos w stylu
        'Zadna cie nie zechce...' to jest to chamskawe - facet moze sie naprawde zmartwic (pytales mnie kiedys o
        przyklad, co mnie wkurza w Twoich postach - no to masz, numeru tamtego watku juz nie pamietam).

A przy okazji - jak tam Twoja noc poslubna (pytales kiedys o porady)?
        • Gość: Max Re: Do Maxa a propos dyskusji o Jego roli na Forum IP: 158.66.108.* 15.11.01, 09:17
          Halo DSD,

co do nocy poślubnej, to otrzymałem parę dobrych rad w wątku: dziewicem być. Co
          do tego ptaszka, nie masz racji.

Halo,Max
      • Gość: zorro Max wynoś się z tego forum IP: 213.77.81.* 15.11.01, 09:40
        Idz na forum dla daunów , jeśli takie istnieje.
      • Gość: Olka Re: do Lary IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 00:19
        Wiesz co Max, podoba mi sie Twoje poczucie humoru :))))
        Nawet mimo bledow ortograficznych....
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka