Gość: Lara IP: *.chello.pl 01.09.01, 23:15 Czy znane są przypadki, aby mężczyzni heteroseksualni połykali własną spermę i czy jest to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lara nie używaj mojego nicka do takich bzdurnych pytań IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 15:28 proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: połykanie spermy IP: *.interkam.pl 02.09.01, 19:43 bleeeeeeeeeeeeeeeeeee a feeeeee to najwieksze zboczenie o jakim słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat25 Re: połykanie spermy IP: *.interserwer.pl 03.09.01, 09:50 Gość portalu: cd napisał(a): > bleeeeeeeeeeeeeeeeeee > a feeeeee to najwieksze zboczenie o jakim słyszałem To jeszcze malo slyszales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: połykanie spermy IP: *.telenergo.pl 06.09.01, 12:53 hahahaha na forumowiczów to zawsze można liczyć, znowu się uśmiałem aż po same pachy. Ten facet co się chwilowo przebrał za Larę byc może ma wyrzuty sumienia :))) I co do sprawy ma czy facet jest hetero czy homo. Jak chce sobie prawdzić jak smakuje, to sprawdza. Jeśli pali i żłopie litrami kawusie to się nieźle zdziwi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucki Re: połykanie spermy IP: *.*.*.* 06.09.01, 13:14 A co jest w tym dziwnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: połykanie spermy IP: 10.9.65.* 06.09.01, 13:49 Alboś głodny, albo - co bardziej prawdopodobne -spragniony. Tylko czego, oto jest pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spermen Re: połykanie spermy IP: *.zgorzelec.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 13:06 wy jebane spermożłopy jeste�cie chyba nie�le pojebani na tle spermy. jak łykacie to łykajcie i siedzcie spokojnie na dupie a nie oficjalnie parodiujecie na portalu ze swoimi mordami zaspermionymi po same oczy. na ra frajerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: połykanie spermy IP: *.*.*.* 14.11.01, 13:13 Witamy, widzimy, że przybył nam nowy intelektualista na forum. Gratulacje za wypowiedz. Pewnie sam Miodek nie powstydzilby sie jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Problem do spermena IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.11.01, 14:41 jak czytam takie teksty to tesknię za cenzurą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: do Lary IP: 158.66.108.* 14.11.01, 14:37 Halo Laro, przypadków takich nie odnotowano u normalnych heteroseksualnych. Chociaż słyszałem, że niektórzy samogwałcąc się trafili sobie w oko, w dziurkę od nosa, a przy przypadkowym ziewaniu pod czas tego nudnego aktu nawet w jamę gębową. Miało to jednak negatywne następstwa: ślina zmieszana ze spermą odpowiada w procesie wiązania mieszaniu cementu (tylko portlandzki) z wodą. Wiązanie nie następuje od razu, ale po jakimś czasie. Tak jest i ze śliną, i spermą. Związane wywołują ostry i przewlekły stan zatwardzenia w kiszce sztolcowej. Takie zatwardzenie można usunąć jedynie operacyjnie. Stwierdzono również, iż może to prowadzić do choroby mono-homoseksualnej, tj. awersyjnej niezgodności płciowej. Taki osobnik z czasem, z nawyku, flirtuje tylko sam ze sobą, prubując wstrzelić spermę nie tylko w jamę ustną, ale i w odbyt własny. Gdy mu się w końcu znudzi, bawi się w strażaka i "sika" po rękawach i nogawkach. Halo,Max Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Do Maxa a propos dyskusji o Jego roli na Forum IP: 212.33.88.* 14.11.01, 17:24 Widzisz, takie posty lubie - mozna sie poplakac ze smiechu. Gdybys tylko zaznaczal je przynajmniej buzia :-))) . Natomiast jezeli na pytanie chlopaka zmartwionego o ksztalt/rozmiary swego ptaszka wypalasz cos w stylu 'Zadna cie nie zechce...' to jest to chamskawe - facet moze sie naprawde zmartwic (pytales mnie kiedys o przyklad, co mnie wkurza w Twoich postach - no to masz, numeru tamtego watku juz nie pamietam). A przy okazji - jak tam Twoja noc poslubna (pytales kiedys o porady)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Do Maxa a propos dyskusji o Jego roli na Forum IP: 158.66.108.* 15.11.01, 09:17 Halo DSD, co do nocy poślubnej, to otrzymałem parę dobrych rad w wątku: dziewicem być. Co do tego ptaszka, nie masz racji. Halo,Max Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Max wynoś się z tego forum IP: 213.77.81.* 15.11.01, 09:40 Idz na forum dla daunów , jeśli takie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: do Lary IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 00:19 Wiesz co Max, podoba mi sie Twoje poczucie humoru :)))) Nawet mimo bledow ortograficznych.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś