hi-hi 29.12.01, 16:29 - grupa znajomych z Forum Gazety założyła własną stronke - przyłącz się ! www.erodzinka.prv.pl/ Zapraszam do Naszej wirtualnej rodziny - taka zabawa starszych (20-40lat) ludzi ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pan laga Re: www.eRodzinka.prv.pl - Przyłącz się IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.01, 01:14 hi-hi napisał(a): > - grupa znajomych > z Forum > Gazety > założyła własną stronke - przyłącz się ! > > www.erodzinka.prv.pl/ > > Zapraszam > do Naszej > wirtualnej rodziny > > - taka zabawa starszych (20-40lat) > ludzi ;-) > > hi-hi > pzdr Hihiota, nie rób ludziom wody z mózgu. Ta grupa znajomych to tylko ty i jakas para moze mlodocianych młotków, ktorzy rywalizują z portalem Gazety. Toż to,hihi, hihioto czyste kretyństwo - ani nikt do ciebie tam nie łazi, pogadałes sobie na forum o BB pokazujac sie jako młoda bardzo i niedouczona reprezentacja nowej generacji debilozy i chwatit. Idź juz do kibla, zamknij sie tam na lat 5 z lekturą Orwella i postaraj się zrozumieć choc ze 2 zdania. amen pan laga /"starsi ludzie", to, wg ciebie, 20-sto latki ?! Jezu miłosierny !!! To ile ty masz - 20 lat i 2 miesiace i starszy pan jestes ? Hihiota - zmykaj do tego kibla na podworku !/ Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: www.eRodzinka.prv.pl - Przyłącz się 31.12.01, 04:17 Gość portalu: pan laga napisał(a): > hi-hi napisał(a): > > > - grupa znajomych > > z Forum > > Gazety > > założyła własną stronke - przyłącz się ! > > > > www.erodzinka.prv.pl/ > > > > Zapraszam > > do Naszej > > wirtualnej rodziny > > > > - taka zabawa starszych (20-40lat) > > ludzi ;-) > > > > hi-hi > > pzdr > Hihiota, > nie rób ludziom wody z mózgu. > Ta grupa znajomych to tylko ty i jakas para moze mlodocianych młotków, ktorzy > rywalizują z portalem Gazety. Toż to,hihi, hihioto czyste kretyństwo - ani nikt > > do ciebie tam nie łazi, pogadałes sobie na forum o BB pokazujac sie jako młoda > bardzo i niedouczona reprezentacja nowej generacji debilozy i chwatit. Idź juz > do > kibla, zamknij sie tam na lat 5 z lekturą Orwella i postaraj się zrozumieć choc > > ze 2 zdania. > amen > pan laga > /"starsi ludzie", to, wg ciebie, 20-sto latki ?! Jezu miłosierny !!! To ile ty > masz - 20 lat i 2 miesiace i starszy pan jestes ? Hihiota - zmykaj do tego kibl > a > na podworku !/ ------------- ;-) nie byłeś tam ani razu to nie gadaj głupot !!!! a forum na eRodzince powstało byśmy sobie gadali na różne tematy bo jak wiesz tutaj wątki są tematyczne rozumiesz to ? czy mam powtórzyć drugi raz jełopie a obrazać to możesz swoją matkę za to że cie urodziła a nie mnie bo na mnie to wrażenia nie robi pajacu hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdn Re: www.eRodzinka.prv.pl - Przyłącz się IP: *.intech.pl 31.12.01, 04:27 Powiedz mi hi-hi kiedy ty kurwa śpisz? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: www.eRodzinka.prv.pl - Przyłącz się 31.12.01, 04:28 Gość portalu: cdn napisał(a): > Powiedz mi hi-hi kiedy ty kurwa śpisz? ---------- powiem tobie jak mi powiesz czemu ty musisz tak klnąć ! ;-) hi-hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: www.eRodzinka.prv.pl - Przyłącz się IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.02, 02:09 hi-hi napisał(a): > Gość portalu: cdn napisał(a): > > > Powiedz mi hi-hi kiedy ty kurwa śpisz? > > ---------- > powiem tobie > jak mi powiesz > czemu ty musisz tak klnąć ! > > ;-) > hi-hi Ozesz , kurwa. Ale z ciebie hipokryta. Sam klniesz, jak szewc. Denkoś. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Hihioty dola niewesoła...... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.02, 02:07 Gość portalu: cdn napisał(a): > Powiedz mi hi-hi kiedy ty kurwa śpisz? On nie sypia wcale. Za dnia pilnuje dziewięciorga rodzeństwa, gotuje im to ziemniaków, to znów kaszy. A i o omastę musi się zatroszczyć co jakiś czas, bo gówniarze suchego żarcia nie chcą czasem jeść i drą ryje. Mysia straszy często, ze na ulicę pojdzie zarobic na smalec albo margarynę i sobie do tego jeszcze łakoci nakupi i zje sama. Znowu Lolek i Bronek - najmłodsi bracia hihioty, już 3 razy byli zatrzymani przez posterunkowego za drobne kradzieze. Hihiota nie raz dostał od starego - Stacha Wątroby, po łbie, ze źle dzieciaków pilnuje, ale co on moze, skoro wciąż jaja go bolą i bolą okrutnie, bo jak nie na jednym, to na drugim miewa niemiłe wykwity skrórne niewiadomego pochodzenia. Ropą ociekają, nabrzmiewają i bolą dopóki nie pękną smród starszliwy wydzielając. To chyba od spania w tej pościeli brudnej w czwórkę - poścel nie raz zasikana, z resztkami kału, a nawet rzygowin. I takie to cięzke hihioty życie. Dodam, ze w nocy on nie śpi, bo czyha na jakichś głupoli, ktorych , jak wierzy, uda mu się capnąć i porwać na swoje tzw. forum czyli podwórko koło trzepaka, gdzie chłopaki uskuteczniają handel obrzynkami ziemniaków i łajnem końskim, które skupuje Józef dla pieczarkarni pańskich. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: www.eRodzinka.prv.pl - Przyłącz się IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.02, 01:56 Hihiota, cieniasie. Wycinaj !!!! To po pierwsze. Po drugie - piszę fakty, a nie obrazam cię. Obrazasz się sam publicznie demonstrując swój stan umysłowy - vide - Forum BB. Nie bądź śmieszny wypisujac bzduzry o swym czymś, co nazywasz forum. To nie jest forum i nie zawracaj dupy reklamujac je na tutejszych forach, gdzie popadnie. Niech do ciebie dotrze wreszcie, ze udaje ci się zdobyc jedynie dezaprobatę, wiec zastanów sie w tym kiblu czemu... amen twój na wieki pan laga ( Jak ten wrzód na lewym jaju ? Pękł już? Nakrętnica - ta od ciebie mówiła, ze był już tak wielki i czerwony jak samo jajko ? Boli, hihioto ? Ciekawe od czego ta ropka. Moze łapałeś brudnymi łapami ?) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: www.eRodzinka.prv.pl - Przyłącz się 31.12.01, 04:27 aaaa jeszcze jedno panie laga - czemu ty jesteś taki głupi ? - masz ku temu jakieś specjalne powody ? czy taki sie już urodziłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś