omarcin31 25.02.04, 01:02 zna ktos dobre knajpy troszke przypominajace jak w polsce moze usiasc i pogadac jest dobre piwo itd?? ps tylko nie takie jak cafe lura czy cos tam bo mnie sie tam niepodoba a podoba mi sie Ok na irving i cicro chyba tam:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
littlewing Re: dobre knajpy 25.02.04, 02:43 O...marcin... OK --jak najbardziej,jeszcze lepszy czeski Bohema cos tam na Fullerton.A jeszcze lepiej wybierz sie na Dzem z Martyna :mamuska: Jakubowicz w dniu 7 marca i przed impreza po dwa piwa hoooop w ktoryms z tych klubow ---ja tak przynajmniej planuje... kto sie dopisze??? ;() ? Odpowiedz Link
marxx Re: dobre knajpy 25.02.04, 22:18 Ja sie dopisuje!!!!!!!!!!!! Chociaz tak naprawde to rajcuje mnie Martyna!!!! Ciekawe czy nosi thongi??? Piwo...zawsze, tym bardziej , że mam sporo do nadrobienia. Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: dobre knajpy 25.02.04, 16:28 omarcin31 napisał: > zna ktos dobre knajpy troszke przypominajace jak w polsce moze usiasc i pogadac > > jest dobre piwo itd?? > ps tylko nie takie jak cafe lura czy cos tam bo mnie sie tam niepodoba > a podoba mi sie Ok na irving i cicro chyba tam:) irving i central Odpowiedz Link