marxx 02.06.05, 07:15 Wlasnie wpadlem do domu ze z pracy! :) Qrde ta ameryka czasami wychodzi bokiem ! :) pozdrowionka m Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
littlewing Re: Czesc LW! 02.06.05, 07:18 A u mnie dzien sie zaczyna,i lekko nie jest niestety.Ale siac,siac ,siac i do przodu. ;))lw Odpowiedz Link
marxx Re: Czesc LW! 02.06.05, 07:22 Trzymmaj sie teraz !!!!!!! bo ja jestem zlekka znieczulony, i szykam miejsca aby zapasc w sen zimowy! A jutro czyli dzisiaj, praca plus praca dodatkowa! PAPAPAPAPAPAPA do USLYSZENIA!!!!!! nara marek Odpowiedz Link
littlewing Re: Czesc LW! 02.06.05, 07:24 nara.Ide siac aby zebrac plony,tzn w przyszlosci np 580 zl emeryturki. ;))) lw Odpowiedz Link
and_rzej 580zl. A myslisz, ze ja tu wzglednie wiecej..(?) 02.06.05, 07:51 Uzbieram...Zycie zmusilo mnie do normalnego rozliczania, ale i tak na miske ryzu to wystarczy. A gdzie mieszkac? Jaka perspektywa na emeryture? Nawet w Polsce to bedzie za kilka lat niewiele. Ps. narzekac dalej? Ceny domow i mieszkan...Dwu-trzykrotnie wzrosly ceny mieszkan (w ciagu kilku lat..5 moze 6 ? ) a zarobki te same..Dosc. Live, love, laugh...jezeli dobrze napisalem. Milego dnia... Odpowiedz Link
littlewing Re: 580zl. A myslisz, ze ja tu wzglednie wiecej.. 02.06.05, 23:18 nie wiem and_rzej czy tak czy inaczej,ja mysle ,ze nie chodzi o to ile sie uzbiera . Tylko jak sie zyje . Ludzie,charaktery,mentalnosc,klimaty. Ja tego w Polsce mam dosc.Pewien ksiadz ,taaaaki znany z bardzo krotkich kazan powiedzial kiedys na jednym tylko jedno slowo(i to bylo cale kazanie) CHAMIEJEMY... I dzis w jednym dniu doswiadczylem 3467890 chamstw ze strony ludzi otaczajacych mnie. Od drogi ,ktora jechalem i wracalem z pracy,po sklepik ,w ktorym kupuje zarcie i takie tam,przez pracownikow,kuzynow,sasiadow i mnostwa nieznajomych person. Przesadzilem celowo z liczba .Ale powiem krotko bedac w Ameryce nie doswiadczalem tego typu zachowan.Jakich? Nie raz juz tu pisalem o tym.I bylo mi po prostu lepiej. Co do kasy....Hmmm Tez bylo sporo lepiej. Co do przyszlosci ....Sadze ze jednak rowniez.No coz ale kazdy ma swoj punkt widzenia. Dzis gdybym mogl przekazac cos ludziom w wieku dojrzalym to powiedzialbym ....Nie wracajcie tu nigdy... lw Odpowiedz Link
and_rzej Re: 580zl. A myslisz, ze ja tu wzglednie wiecej.. 03.06.05, 04:04 Tak, tutaj jest lepiej, wiecej przestrzeni do zycia. Na ogol jezdzimy samochodami i do tego sami. Czasami wq sie w kolejce do kasy, w Jewelu, w polonijnych delikatesach. Wy mlodzi, nie pamietacie co to byly delikatesy. Pamietam zapach mielonej kawy wydostajacy sie z delikatesow kolo CeDeTu w Warszawie ( lata ???? o moj Boze nawet ja nie pamietam. Zaraz> Chodzilem do liceum wiec musial byc +/- 1965 ???? Zaraz zaraz o czym to ja pisalem...A, ze tu jest lepiej. No tak. Zawsze jak jestem w Warszawie (sorry) to czuje sie tam obco, ciasdnoooo!!! Moze ludzie jezdzacy w teren odbieraja to inaczej. Ja dusze sie w Polsce. Wq mnie wszyystko. dlaczego??? Bo jestem tam obcy. Nie wiem jak bym sie tam odnalazl. STOP.STOP. To chyba nie na temat. Odpowiedz Link
irenkap Re: Czesc LW! 02.06.05, 15:16 Czesc chlopaki :) widze, ze nie tylko mnie dzisiaj jest dobrze.. przesylam wiec spoznione zyczenia z okazji Dnia dziecka.. moje dzieci sa daleko, a to male co gdzies tam siedzi we mnie zaparlo sie, cholera, i wciaz nie chce dorosnac.. och, nie jest to moj dobry dzien, niech wiec mija.. Odpowiedz Link
ewka5 Re: Czesc LW! 03.06.05, 00:43 moze nalezy przyjac, ze dzisiaj jest dzien z zalozenia do bani i bez sensu, bo i mnie jest tez cos sredniawo na duchu... Odpowiedz Link
marxx Re: Czesc LW! 04.06.05, 00:22 Czesc LW! :))) pjontek juz siem zaczol! i nie zapeszajac ....SOBOTA WOLNA!!!!! :) m Odpowiedz Link
littlewing Re: Czesc LW! 04.06.05, 00:24 no wlasnie ,a ja w wojowniczym nastroju zaczynam byc. Chamieje czy co? Musze uciekac z kompa bo zaraz cos narozrabiam pomimo ze nic a nic nie pilem ;)))lw Odpowiedz Link
littlewing Re: Czesc LW! 04.06.05, 00:27 no wlasnie nie mam ...nic ostatnio nie mam oprocz jakichs dziwnych klopotow... ale nudze i oooo !! lw Odpowiedz Link
marxx Re: Czesc LW! 04.06.05, 00:28 ok czyli nic nie dochodzi z gg! ale jutro i tak zadzwonie! wolne mam qrde! Odpowiedz Link
littlewing Re: Czesc LW! 04.06.05, 00:32 wez zadzwon ,bo juz sam nie wiem o co tu chodzi. Zeby nie Monika to bym zwariowal. Ide lulu bo mnie roztentegoli. A poza tym to boli mnie leb.A i Forum Bialystok mnie wkurza . Jest tam nudno ;))) Ja tam nie pisze ,ale czytam i az mi sie niedobrze robi. Zadzwon jutro Marxx --pogadamy. Albo ja ze Skypa wydzwonie. lw ;)) Odpowiedz Link
marxx Re: Czesc LW! 04.06.05, 00:34 zadzwonie po ludzku, telefonem z ebonitowa sluchawka! Jutro!!!!! I sie spokojnie, bo jutro chce z Toba poprowadzic normalna rozmowe a nie seans u psychoanalityka!;) m papapa ucaluj Monike! marek Odpowiedz Link
marxx Re: Czesc LW! 13.06.05, 22:39 LW jak tam zdrowko??? Zalatwiaj szybciej te papierzyska!!! Toz trzeba tego piwka troszke wypic!!! m Odpowiedz Link
littlewing Re: Czesc LW! 13.06.05, 23:38 No wlasnie.Wszystko na razie wyglada dobrze.Zalatwiam. Jak spektakl? Mysle ze bedziecie zadowoleni. Moskwa Pietuszki to piekny kawalek literatury rosyjskiej.Warto.lw;)) Odpowiedz Link