magdamajewski 10.04.06, 21:22 od czasu do czasu Was poczytuje teraz to i pewnie cos skrobne :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluedream Witaj! 10.04.06, 21:26 Napisz cos wiecej o sobie:) Czuj sie z nami dobrze i pisz:) Pozdrawiam z North Caroliny. Odpowiedz Link
magdamajewski Re: Witaj! 10.04.06, 21:32 Wraz z mezem mieszkamy w NY juz od 8 lat. Do Polski sie juz nie wybieramy choc za nia ( przynajmniej) ja strasznie tesnie. Jestesmy w miare mlodym malzenstwem, na razie bezdzietnym (borykamy sie z nieplodnoscia). Wiecej o nas pewnie wyjdzie " w praniu" :) Odpowiedz Link
bozena73 Re: dziekuje za przyjecie 10.04.06, 21:32 Witam serdecznie!!! Pisz czesto i napisz cos o sobie.. nas juz pewno znasz wiec nie musimy sie przedstawiac :-)) Odpowiedz Link
magdamajewski Re: dziekuje za przyjecie 10.04.06, 21:39 poczytuje Was od tygodnia wiec tak na prawde to jeszcze nie o Was nie wiem Odpowiedz Link
magdamajewski Re: Prosze:) 10.04.06, 21:51 poczytam w domku bo teraz w pracy siedze:) ny mieszkamy na queens od samego poczatku. Myslimy o przeprowadzce moze do PA albo NJ ale to jeszcze predko (choc kto wie) nie nastapi. Mnie jeszcze studia w NY trzymaja i niestety lekarze (jak juz pisalam zmagamy sie z nieplodnoscia). Odpowiedz Link
damiri Re: Prosze:) 10.04.06, 21:57 Witaj! Jak juz sie bedziecie przeprowadzac, to zapraszam do PA. Wlasnie sie tam przeprowadzilismy, choc nadal mamy mieszkanie na Brooklynie, wiec jestesmy tak jedna noga tu a druga tam. Odpowiedz Link
bozena73 Re: Gdzie na Queensie? 10.04.06, 22:14 A gdzie mieszkasz na Queensie? Moze jestesmy sasiadkami ?? :-))) Odpowiedz Link
osemka11 Witaj! 11.04.06, 17:22 Ja rowniez jestem tu od niedawna, wiec milo poznawac nowe osoby : ) Odpowiedz Link
speranzaa Re: Witaj! 11.04.06, 17:23 ja tez niedlugo, wiecej czytam niz pisze, ale czasem cos skrobne, witaj na forum! Odpowiedz Link