marxx 19.04.06, 03:01 Gdzie jechac pod namioty??? Czy do krainy mlekiem i serem plynacej czy do ojczyzny Jacksona ..a moze dalej? Gdzie sa dobre pola namiotowe? m A moze zostac w Chicago i raczyc sie napojami w knajpach ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dria_da Re: Szikagowskie dni wolne 19.04.06, 05:08 super mysl..nie wiem czy slyszales ale w wisconsin sa super tereny...jakies pagorki fajne..łaki itd...za duzo nie wiem na temat tamtego regionu ale juz nie jedna osoba i zachwalala te tereny..i nie jest to daleko...moge sie dowiedziec co nie co,mam znajomego ktory bedzie wiedzial, z reszta mysle ze w internecie tez sie cos znajdzie.. ja osobiscie jak bym miala mozliwosc to zdecydowanie wolalabym sie gdzies powloczyc po jakis ładnych okolicznosciach przyrody niz siedziec w knajpie..powloczyc sie ot tak poprostu..poogdychac swiezym powietrzem..zakosztowac ciszy,przestrzeni,wolnosci-super juz mi sie na sama mysl robi.. pozdrowka Odpowiedz Link
marxx Re: Szikagowskie dni wolne 19.04.06, 06:35 Pic alk siedzac przy dogasajacym ognisku nad ranem ...bajka. Odpowiedz Link
sorbet5 Re: Szikagowskie dni wolne 19.04.06, 06:39 Pod warunkiem, ze jest to wysoko w gorach w Colorado... albo na pustyni w Utah... Odpowiedz Link
dria_da Re: Szikagowskie dni wolne 19.04.06, 09:58 ooo takk...i słonko wstajace zza Gór..a w doliny pełne mgieł... no tom sie juz teraz rozmarzyła... Odpowiedz Link
dria_da Re: Szikagowskie dni wolne 19.04.06, 10:15 Zdecydowanie pod namioty. I weżcie mnie ze sobą:)) bedę pilnować ogniska.. Odpowiedz Link
irenkap Re: Szikagowskie dni wolne 19.04.06, 20:05 tekst powyżej - dot. pilnowania ognia - jest moj! Irenkip, pisałam go z kompa Driady i wyszło, że ja to ona, ale to nieprawda:) Odpowiedz Link
agakoza1 Re: Szikagowskie dni wolne 20.04.06, 14:45 goraco polecam Colorado, mieszkalam w Denver 4 lata. duzo miejsc do campingu, duzo miejsc do zobaczenia, piekne widoki. jedyny minus to glodne niedzwiadki, ciekawskie jelenie, leniwe grzechotniki i piekne mountain lions:) atrakcje Colorado: Mount Evans www.mountevans.com Royal Gorge www.royalgorgebridge.com Garden of the Gods www.gardenofgods.com Red Rocks amphitheater www.redrocksonline.com wszedzie bylam wiele razy - widoki zapierajace dech w piersiach - doslownie. wyzej wymienione atrakcje sa za darmo lub bardzo tanie. ATA i Southwest airlines maja tanie bilety do Denver. Odpowiedz Link
hipokamp24 Re: Szikagowskie dni wolne 20.04.06, 21:48 Szkoda, ze na Niemcowa troche kawalek wiekszy niz zazwyczaj.... Odpowiedz Link
dria_da Re: Szikagowskie dni wolne 21.04.06, 01:17 na Niemcową?..:)masz na mysli Beskid Sądecki ? w temacie gor polskich u mnie temat rzeka i od razu wychwycam jak ktos cos wspomni.. pozdrowionka Odpowiedz Link
hipokamp24 Re: Szikagowskie dni wolne 21.04.06, 18:01 Naturalnie ze Beskid Sadecki... A na Mogielice lubilas chodzic [to juz Wyspowy] Oj brakuje, brakuje. A jeszcze 3 tyg temu na Jaworzynie i w Rytrze na tym nowym wyciagu smigalismy he he he Odpowiedz Link
sorbet5 Re: Szikagowskie dni wolne 21.04.06, 18:15 To teraz posmigaj na przyklad w Winter Park, CO, albo w Joshua Tree, CA... :) Wyciagi swietne, a widoki takie, ze dech zapiera... Odpowiedz Link
hipokamp24 Re: Szikagowskie dni wolne 21.04.06, 18:30 Mam 2 tygodnie wolne na Boze Narodzenie wiec pewnie bede planowal wyjazd, tylko ekipy ni ma ... Odpowiedz Link
hipokamp24 Re: Szikagowskie dni wolne 21.04.06, 20:18 A jest tutaj jakas ekipa wypadowa? Bo moich czesc nad Wisla zostalo, reszta po swiecie, a ja tutaj przydzial od niedawna dostalem. Odpowiedz Link
sorbet5 Re: Szikagowskie dni wolne 21.04.06, 20:28 Na dobre wypady ekipa zawsze sie znajdzie, choc do tej pory marazm jakis taki byl... Ale moze z wiosna bedzie lepiej... Odpowiedz Link
hipokamp24 Re: Szikagowskie dni wolne 21.04.06, 21:38 he he he /dobre, zawsze, moze/ - slowa klucze :) Koncem maja dlugi weekend [27,28,29] ale poki co - KULT jutro czyli tradycja jak to w Juvenalia :) Odpowiedz Link
dria_da Re: Szikagowskie dni wolne 22.04.06, 03:14 no prosze prosze :)jak sie ciesze ze i w Chicago znajdzie sie łazik,miłosnik polskich gór...Wyspowy owszem..chociaz blizsze mi sa Bieszczady,z ktorymi od dziecka zwiazana jestem i one sa moja mala ojczyzna:))za ktorymi teskni sie ogromnie.. przez ostatnie 4 lata tam sobie spokojnie mieszkałam i chatke studencka prowadzilam... no ale moze bedzie okazja pogadac..tymczasem pozdrawiam serdecznie i przesylam kontakt na skrzynke na mnie coby sie zmowic na Kulta... Odpowiedz Link
marxx Re: Szikagowskie dni wolne 26.04.06, 23:40 Mo i co nikt nie napisze gdzie sa fajne kampingi nad jeziorkami? Odpowiedz Link
dria_da Re: Szikagowskie dni wolne 27.04.06, 05:12 a jeziorko mile widziane koniecznie?kurcze w sumie fajna sprawa...na dziko se wskoczyc do jakiegos stawu,popatrzec se w odbicie wodne ognika z odniska...zapuszcze żurawia ps. wlasnie mim sie przypomnialo moje ostatnie ognisko w polsce jak to se wypilam z gwinta z termosu herbatke ze śliwowica..i profil gór nad łepetyną.. coz hehe potem przez pare tygodni leczylam operzenie na brodzie..ale było miodzio))i ziemniaczki z ogniska i ..gitarki 3 ..)) Odpowiedz Link
dria_da Re: Szikagowskie dni wolne 27.04.06, 05:20 a mozna sie zapisac na biwak w Twoim towarzystwie..my chetnie...a moze by zebrac jakies forumowe grono...tak kameralnie na lonie natury a nie ciagle tylko knajpy hihi...moze sie i ktos wsrod forumowiczow i z gitarką znajdzie)).. Odpowiedz Link