evek Re: Basia i Lw - gdzie jesteście??? 16.07.06, 20:36 wlasnie! odezwac sie! :O) no i UP! Odpowiedz Link
bar_nata Re: Basia i Lw - gdzie jesteście??? 17.07.06, 21:57 Jestem...... podczytuje forum w miarę regularnie, a że nie piszę? No cóż tak się jakoś składa:) Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów:)) Odpowiedz Link
littlewing Re: teraz LW! :O) 18.07.06, 20:11 Sie macie Ludzie ... No coz ...rowniez podczytuje i rowniez nie pisze.Mysle i mysle i powiem tak...To juz inne Forum .Kiedys zwiazalem sie z nim dosc mocno ,a pozniej trzeba bylo zajac sie wszystkim i niczym i wypadlem na czas jakis i jak wrocilem to nie poznalem. O;) Nie ma Marxxa ,nie ma Tennzina,Rhino,Tradycja -tylko,tylko-,IrenkaP malo rowniez pisze,Barnata -czyli Basia nie sie odzywa,Bolek juz wcale,chlopaki z Wisconnsin od ryb takze.No wiec pomyslalem sobie,to Forum jest juz "niemoje".Nowi ludzie maja zgola inne problemy-nowe-mlodsze problemy.Ja siedze w Polsce.A jak Polska to Ta z ta "Ojszczana Klapa" - jak mowi Adas Miauczynski.Ot i tak zostalo.Wroce do Ameryki,spojrze na to wszystko inaczej,i wtedy wroce byc moze na stale na FCH.Pozdrawiam Was LW. ;) Odpowiedz Link
tradycja1 Re: teraz LW! :O) 18.07.06, 20:59 Ponoc "nic nie moze przeciez wiecznie trwac" ale "nowe nie znaczy gorsze" Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
bar_nata Re: teraz LW! :O) 19.07.06, 10:44 Ależ nikt nie twierdzi że nowe gorsze;)) W żadnym wypadku ....poprostu więzi z Chicago mi sie rozluźniły, dziecko do domu wróciło, a Wy sami też FCh trochę zaniedbaliście..... Chętnie czytam wszystkie Wasze posty (też ich jest niewiele), ale cóz mogę sama pisaćna temat Chicago? Pozdrawiam serdecznie b_n Odpowiedz Link