Dodaj do ulubionych

Basia i Lw - gdzie jesteście???

16.07.06, 09:21

Obserwuj wątek
    • evek Re: Basia i Lw - gdzie jesteście??? 16.07.06, 20:36
      wlasnie! odezwac sie! :O)
      no i UP!
      • bar_nata Re: Basia i Lw - gdzie jesteście??? 17.07.06, 21:57
        Jestem...... podczytuje forum w miarę regularnie, a że nie piszę? No cóż tak
        się jakoś składa:)
        Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów:))
        • evek teraz LW! :O) 17.07.06, 22:39
          melduj sie! ;O)
          • littlewing Re: teraz LW! :O) 18.07.06, 20:11
            Sie macie Ludzie ... No coz ...rowniez podczytuje i rowniez nie pisze.Mysle i
            mysle i powiem tak...To juz inne Forum .Kiedys zwiazalem sie z nim dosc mocno ,a
            pozniej trzeba bylo zajac sie wszystkim i niczym i wypadlem na czas jakis i jak
            wrocilem to nie poznalem. O;) Nie ma Marxxa ,nie ma Tennzina,Rhino,Tradycja
            -tylko,tylko-,IrenkaP malo rowniez pisze,Barnata -czyli Basia nie sie
            odzywa,Bolek juz wcale,chlopaki z Wisconnsin od ryb takze.No wiec pomyslalem
            sobie,to Forum jest juz "niemoje".Nowi ludzie maja zgola inne
            problemy-nowe-mlodsze problemy.Ja siedze w Polsce.A jak Polska to Ta z ta
            "Ojszczana Klapa" - jak mowi Adas Miauczynski.Ot i tak zostalo.Wroce do
            Ameryki,spojrze na to wszystko inaczej,i wtedy wroce byc moze na stale na
            FCH.Pozdrawiam Was LW. ;)
            • tradycja1 Re: teraz LW! :O) 18.07.06, 20:59
              Ponoc "nic nie moze przeciez wiecznie trwac" ale "nowe nie znaczy gorsze"
              Pozdrawiam :)
              • bar_nata Re: teraz LW! :O) 19.07.06, 10:44
                Ależ nikt nie twierdzi że nowe gorsze;))
                W żadnym wypadku ....poprostu więzi z Chicago mi sie rozluźniły, dziecko do
                domu wróciło, a Wy sami też FCh trochę zaniedbaliście.....
                Chętnie czytam wszystkie Wasze posty (też ich jest niewiele), ale cóz mogę sama
                pisaćna temat Chicago?
                Pozdrawiam serdecznie b_n

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka