maruda78 10.01.07, 19:43 a wsrod nich moi ulubiency: muzycznie: pandora.com slownikowo-jezykowo: onelook.com/ video how-to's: www.videojug.com/ (nawiasem mowiac swietny pomysl) I cale mnostwo innych M. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytkus Re: The new 100 most useful sites 10.01.07, 20:08 ja znam jedna, nazywa sie google.com ;)) Odpowiedz Link
maruda78 Re: The new 100 most useful sites 10.01.07, 20:13 czyli klasyka gatunku :-))) Ja baaardzo sobie chwale gmail i w ogole googlowe online tools: www.google.com/ig/directory?hl=en&root=/ig w tym na przyklad ich 'excelowe' spreadsheets. M. edytkus napisała: > ja znam jedna, nazywa sie google.com ;)) Odpowiedz Link
maruda78 Od siebie dorzuce jeszcze 2 plotkarskie: 10.01.07, 20:15 www.perezhilton.com/ i trent.blogspot.com/ tak dla odmozdzenia ;-) Odpowiedz Link
claudia207 Re: The new 100 most useful sites 10.01.07, 20:22 Gdzie pelna lista zostala opublikowana? Odpowiedz Link
maruda78 mea culpa 10.01.07, 20:26 Oczywiscie zapomnialam o najwazniejszym linku: technology.guardian.co.uk/weekly/story/0,,1975939,00.html claudia207 napisała: > Gdzie pelna lista zostala opublikowana? > Odpowiedz Link
aniutek moje ulubione 11.01.07, 02:39 newyork.craigslist.org/fur/ newyork.citysearch.com/ www.ebay.com/ www.overstock.com/ www.amazon.com/- wlasciwie tylko ksiazki www.nytimes.com www.gazeta.pl www.physiologyfundamentals.com/ allnurses.com/ z koniecznosci so.pwn.pl/ online.medspub.com no i google oszczywiscie :) Odpowiedz Link
rhodeisland <a href="http://www.wikipedia.org" target="_blank">www.wikiped 11.01.07, 04:17 Uwielbiam www.wikipedia.org Kopalnia informacji na najrozniejsze tematy. Swietne jest to, ze istnieje w tylu jezykach. Nie znam polskich slow z niektorych dziedzin, bo czytam wiecej po polsku, niz angielsku. Mysle, ze kazdy z nas ma czasem problem ze znalezieniem polskiego odpowiednika. Otwieramy jakas strone na wikipedia po angielsku, a potem po polsku i mamy piekne tlumaczenie. Jest tez wiele innych jezykow (to dla tych, ktorzy nie chca sie ograniczac tylko do angielskiego) Odpowiedz Link
rhodeisland Jak moglam zapomniec wspominana przeze mnie 14.01.07, 05:09 wielokrotnie strone lekarza medycyny integracyjnej Andrew Weil'a www.drweil.com Bardzo kazdemu polecam. Rzetelne, a jednoczesnie nie ograniczajace sie do medycyny tradycyjnej informacje o tym jak zyc dlugo i zdrowo. Odpowiedz Link