05.01.04, 21:10
Kto byl i z jakim biurem podrozy?
Chetnie bym tam pojechala.
Obserwuj wątek
    • zyta2003 Re: Alaska 06.01.04, 04:01
      kilka dni wczesniej w rozpoczetym watku "podroze zagraniczne" podalam telefon
      biura w Chicago, ktore organizuje takie wycieczki jak rowniez informowalam, ze
      bylam z tym biurem na Alasce. Wrazenia jak najlepsze, ale kazdy ma inne
      oczekiwania.
      • aputnam Re: Alaska 07.01.04, 17:22
        Nie odpowiedzieli mi na mojego maila z prosba o przeslanie oferty , skoro
        olewaja potencjalnego klijenta na poczatku to obawiam sie ze i pozniej , a
        zwlaszcza w jakis komplikacjach nie bedzie mozna sie z nimi dogadac ,po co sie
        meczyc ,poszukam kogos innego
        • zyta2003 Re: Alaska 08.01.04, 02:06
          W czwartkowym N.Dz. jest ich oferta biura o ktorym pisalam, na wycieczki na
          Alaske tez. Ja do nich zadzwonilam i dostalam program interesujacej mnie
          wycieczki. Oczywiscie, mozesz znalezc bardziej odpowiadajace ci biuro, np.
          Majcherczyk z New Jersey,jednak w przyslanej mi ofercie niestety nie maja
          Alaski, zreszta mnie akurat to biuro mniej odpowiada. Biuro z Chicago ma swoja
          strone internetowa.
          • aputnam Re: Alaska 08.01.04, 15:20
            Wiem ze maja www to pierwsz krok ktory zrobilam , ale na tej stronie nie ma
            interesujacych mnie inf. informacji,ale dziekuje za wzystkie odpowiedzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka