Dodaj do ulubionych

prezent dla chłopaka

• Gość: kasia Re: Praktyczne prezenty - nieeeee IP: *.xdsl.centertel.pl 04.04.11, 22:16
      znalazłam.. www.facebook.com/#!/pages/Gadzeteopl/169276373121898
    • Gość: Gosia Re: prezent dla chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 16:13
      Kup mu szczelny kubek termiczny. Chłopaki szaleją teraz za takimi:))) Sa w różnych kolorach:)))
    • strefa2a Re: prezent dla chłopaka 12.05.11, 20:02
      Polecam kubki termiczne Contigo, które cieszą się wielkim powodzeniem. Nawet chłopaki mówią o nich "Boskie":)))
    • Gość: jonak Re: prezent dla chłopakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 19.05.11, 21:24
      ja bym chciał taką DESKOROLKE.. w 2011 roku weszła do polski :) jest czadowa... zgina się i dostosowuje.. :P i taka wlasnie ma być..
    • mrukmrukmruk Re: prezent dla chłopaka 03.06.11, 11:26
      A jaką kwotą dysponujesz? Jeśli lubi czytać, to świetnym prezentem jest zakup czytnika ebook, np.Pocketbook 360, bardzo fajny sprzęt, technologia oszczędzania energii, ekran oszczędzający wzrok, bardzo dobry pomysł na prezent.
      • Gość: Madzia Re: prezent dla chłopaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.11, 14:01
        Ja kupiłam swojemu facetowi świetną muchę! Muchy wracają do łaski i naprawdę jest z czego wybierać, np. w sklepie internetowym nostalgiadesign.pl mają ciekawe propozycje:)
        • smerfetqua Re: prezent dla chłopaka 07.06.11, 21:48
          ja polecam gre komputerowa. nie ma to jak kawal porzadnej rozrywki. niekoniecznie jakies wyscigi czy bijatyki, tylko cos dla dwojga. moze cos z serii lego np:
          www.start2play.pl/lego-star-wars-the-complete-saga-cat-43-id-80.aspx
    • gafi55 Re: prezent dla chłopaka 06.08.11, 17:29
      moze cos takiego
      www.abcliterki.pl/
    • a.jak.asia Re: prezent dla chłopaka 10.08.11, 19:02
      z doświadczenia wiem ze chłopaki lubia takie rzeczy napewno.. :P

--------------
      NIECODZIENNY PILOT DO STEROWANIA MĘŻCZYZNĄ - GADA LUDZKIM GŁOSEM !
      • drugibobek Re: prezent dla chłopaka 05.10.11, 14:05
        ja stawiam na prezenty z humorem i lubię takie dostawać - ostatnio dostałem mrjoy.pl/do/item/LICZNPODRYW/Licznik-Podrywacza i jestem jak Borys Szyc :)
    • alfaonline Re: prezent dla chłopaka 11.08.11, 11:58
      zabawny gadżet 4you.shoper.pl/pl/p/Gadajacy-pilot-steruj-kobieta/120
      albo 4you.shoper.pl/pl/p/KUFEL-LODOWY/184 ?
    • Gość: baji Re: prezent dla chłopaka IP: *.net.pbthawe.eu 25.02.12, 19:03
      wszystko co z seksem zwiazane jest dobrym pomyslem :D jak chcesz cos fajnego i za darmo to skus sie na ten konkurs
      www.oswieconykochanek.pl/blog/konkurs/#idc-cover
    • Gość: Kondziu Re: prezent dla chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.12, 09:49
      Co do takich prezentów to powiem tak: sztywne jak pałka mamuta. W życiu nie chciałbym odstać torby czy czegoś takiego. Jedyny raz kiedy dostałem na prezent jedną z wymienionych przez Ciebie rzeczy był: portfel z pulp fiction . A podoba mi się bo jest zajebisty, oryginalny i nie wyglądam z nim jak stary pierdziel. Ludziowie, nie kupujcie nudnych prezentów!!!
      • Gość: ProstyPrezent Re: prezent dla chłopaka IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.12, 12:03
        Jeśli chodzi o torby czy portfele, to znam facetów, którzy lubią sami sobie takie rzeczy kupować, ale znam też takich, co z radością przyjmą w prezencie każdy kawałek garderoby - bo sami nienawidzą wręcz łazić po sklepach :)

Wszystko zależy od typu mężczyzny. Jeśli jest "wiecznym chłopcem", to spokojnie można mu kupić sterowany helikopter czy zabawny portfel. Ale jeśli to poważny biznesmen, to wtedy na pewno ucieszy się z jakiegoś markowego wizytownika czy ze spinek do mankietów. Prezenty trzeba dobierać do osobowości, a ogólne zasady i pomysły to powinny być tylko inspiracje.

---------------------------
        www.prostyprezent.blogspot.com/ (blog z prezentowymi inspiracjami)
        • 4szpila Re: prezent dla chłopaka 27.04.12, 16:39
          Mój facet nie z tych, co chodzą w torbach. Portfel owszem, tyle tylko, że już ma kilka i chyba trzeba jakiś inny prezent wymyślić. W tym roku myślałam o czymś ze sprzętu komputerowego. W akcji x-kom pt. Agent wpadły mi w oko głośniki - myślicie, ze można mu je kupić (no chyba, ze wygram :P)
      • mugliman Re: prezent dla chłopaka 29.01.15, 22:02
        A co powiesz na torbę ale w wydaniu dla fana superbohaterów, czarna z logo Batmana?

Portfel Julse'a z Pulp fiction w zestawie z breloczkiem, breloczek Carter Talk or I'll kill ya! lub portfel z Mr. T Quit your JIBBA JABBA. Interesujące? Można je znaleźć na www.mugli.pl
    • 1zbych Re: prezent dla chłopaka 18.05.12, 12:31
      ja ostatnio dostałem i elegancko i na czasie - czarny krawat z logo mistrzostw europy :) w ogóle to jest teraz modny motyw
    • asiamierz Re: prezent dla chłopaka 19.05.12, 12:07
      Mam ! Nie uwierzysz jak oryginalny prezent można zaproponować dziecku np. na dzień dziecka, dodam, że nie jest to mój pomysł-jest to młynek do pieprzu, w tym celu obejrzyj krótki filmik aby zrozumieć . Zobacz jest reportaż redaktora Andrzeja Tomczaka dziennikarza śledzącego absurdy w TVP w Magazynie Ekspresu Reporterów szuka tych co nas oszukują. Poniżej podaje link , nic tylko boki zrywać co można dać dziecku na prezent . Nie tylko allegro wprowadza w błąd
      Link do filmiku: www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/magazyn-ekspresu-reporterow/wideo/list-od-anny-09112010/3286152
      Jak chcesz wiedzieć czy dzieciak dostał prezent to przeczytaj jeszcze krótki artykuł:
      www.sdp.pl/rozmowa-dnia-andrzej-tomczak2. Miłego oglądania . asiamierz@wp.pl
      • fotonadruki Re: prezent dla chłopaka 21.05.12, 09:29
        a ja polecam śmieszne i za razem praktyczne koszulki typu "Ne dotykać własność ..." + pakowanie w metalową puszkę typu flaczki, taki prezent dla chłopaka sprawił mu wielką radość i zabawę :)
    • Gość: Gość Re: prezent dla chłopaka IP: *.189.34.230.lilou.pl 26.09.12, 13:41
      ja ostatnio dostałem od dziewczyny spinki do mankietów z firmy Lilou. na spinkach wygrawerowano moje inicjaly, fajny pomysl i jest to prezent na lata. jestem bardzo zadowolony wiec polecam.
    • Gość: Mirek Mirek Re: prezent dla chłopaka IP: *.icpnet.pl 02.11.12, 13:27
      Ja jestem facetem i lubie bardziej praktyczne rzeczy nie jakies gadzety do wyrzucenia zaraz. Ostatnio narzeczona mi kupiła o taką wkrętarkę www.sklep.mizar.com.pl/wiertarkowkretarka-144v-2aku-15ah-35h-concept-p-4951.html Uważam, że to jest fajne jak dziewczyna interesuje się tym co ja lubię też :) Wie, że lubie czasem bawic sie w majstra to mi kupiła i jest git.
      • Gość: Andrzejek Re: prezent dla chłopaka IP: *.icpnet.pl 02.11.12, 13:30
        Masz w 100% racje Mirku! Ostatnio zona tez poprostu mi sie zapytala co chce dostac i powiedzialem jej ze narzedzial jakies. Dalem jej liste rzeczy mi potrzebnych, zeby wybrała i kupiła. I tak treż zrobiła i dostałem taką fajną pilarkę www.sklepal-ko.pl/ke-2200-40.html
        • ewelcia01 Re: prezent dla chłopaka 13.11.12, 11:28
          Przejrzałam tak z grubsza wątek bo sama szukam prezentu dla chłopaka. Pierwsze co wpadło mi do głowy coś do ubrania, jakaś koszula, bluza lub coś w tym stylu. Ale w sumie nie jestem do końca pewna czy będzie coś dobrze leżało, pasowało itd. A potem bawienie się w oddawanie, wymienianie, średnio mi się widzi.
          Potem wpadł mi do głowy pomysł z portfelem. Co myślicie? Swój ma jakiś tam byle jaki, więc może by mu się spodobał. Tylko czy to nie taki banalny pomysł?
          • Gość: raster Re: prezent dla chłopaka IP: *.internetia.net.pl 13.11.12, 19:46
            scyzoryk, szwajcarski koniecznie. taki jak ten: www.militaria.pl/victorinox/scyzoryk_victorinox_handyman_p585.xml bądź tańszy jeżeli Cię nie stać
        • Gość: raster Re: prezent dla chłopaka IP: *.internetia.net.pl 13.11.12, 19:48
          a jak nie scyzoryk to może multitool, tego każdemu w skrzynce brakuje.
          • ewelcia01 Re: prezent dla chłopaka 15.11.12, 15:29
            multitool, a co to jest??
            scyzoryk raczej nie bo do czego mu? ma jakieś dwa w swojej skrzyneczce z narzędziami i i tak jakoś nie widziałam za bardzo żeby używał.
            wolałabym pozostać przy portfelu chyba. no chyba że ktoś jeszcze ma jakiś pomysł lepszy?
            • o.l.a32 Re: prezent dla chłopaka 15.11.12, 16:47
              Moim zdaniem ten pomysł z portfelem jest całkiem ok. Jeśli wiesz, że będzie się z tego cieszył to czemu nie. Tylko kup coś w jego guście, tak żeby chciał go nosić, jakiś porządny.
              • ewelcia01 Re: prezent dla chłopaka 16.11.12, 11:26
                Nie no myślałam o jakimś porządnym skórzanym, coś w tym stylu allegro.pl/elegancki-portfel-pierre-cardin-p507-328-c-braz-i2780284860.html myślicie że mu się spodoba?
                Tylko nie wiem czy lepiej brązowy brać czy klasyczny czarny..?
    • zmywaczun Re: prezent dla chłopaka 05.02.13, 13:15
      No a może coś takiego? allegro.pl/listing/user.php?us_id=4951880 mi się podoba i zamówiłam mojemu pod choinkę, szybko przyszło i ładnie wykonany jest ten album
    • tommason Re: prezent dla chłopaka 07.02.13, 07:39
      anastazzjaa napisała:

> Mi właśnie w oko rzucił się fajny pomysł na ciekawy o oryginalny pomysł: spinki do koszuli w kształcie talii kart do gry, świetnie wyglądają: allegro.pl/eleganckie-spinki-w-super-cenie-karty-i2983212824.html może ktoś zna jakiegoś "hazardzistę" ;-)

w końcu jakiś kreatywny pomysł na prezent! Sam bym chciał takie spinki! Więc chyba sam je sobie zamówię ;/
    • trusiunia Re: prezent dla chłopaka 15.02.13, 11:06
      Wydaje mi się, że najbardziej praktycznym prezentem dla chłopaka jest zegarek. Możesz zawsze wybrać ciekawy sportowy wzór. Znam stronę, która ma bardzo duży wybór jeśli chodzi o markę i mechanizm działania, zobacz sama . Mam nadzieję, że Ci pomogłam.
    • mmarku Re: prezent dla chłopaka 02.03.13, 22:25
      Dam znać we wątku jak będę miał chwile.Hmm, jak będę mógł pomóc to wrócę do tego wątku.
    • little-body Re: prezent dla chłopaka 04.03.13, 13:17
      ja polecam vouchery prezentowe na www.centrum-prezentow.pl każdy znajdzie prezent na każdą okazję i dla kazdego, czy to masaż, czy jazda na quadach, czy wyjazd na tydzień - polecam :)
    • Gość: julenka Re: prezent dla chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 18:13
      ja często sprawiam mojemu narzeczonemu niespodzianki zupełnie bez okazji. Kupuję vouchery do restauracji, na masaż czy bilety do teatru na Gruperze i potem razem w taki sposób spędzamy czas ;)
    • kazik143 Re: prezent dla chłopaka 05.03.13, 22:41
      Zbliżają się imieniny mojego brata, który nie rozstaje się ze swoim Smartfonem. Postanowiłem kupić mu na gruperze fajny długopis touch pen w super niskiej cenie z wygrawerowanym imieniem.
    • irmin30 Re: prezent dla chłopaka 05.03.13, 22:58
      Na cokolwiek się nie zdecydujesz polecam dodać do tego fajowy tort- np w kształcie czegoś co chłopak/facet lubi...będzie miło zaskoczony :) Ja korzystałam i sprawdziłam na sobie i mężu :) Camargo,robią tam prawdziwe cuda tortowe.
    • Gość: Marzenka79ckck Re: prezent dla chłopaka IP: *.play-internet.pl 09.03.13, 18:36
      Super słodki! :)

allegro.pl/gadajacy-chomik-powtarza-wszystko-co-powiesz-hit-i3089301900.html
    • ronin113 Re: prezent dla chłopaka 14.03.13, 16:59
      heloł!

lubię prezenty, a jakże. dzięki mojej pięknej, w ostatni dzień chłopaka dostałem coś takiego., z bardzo osobistym tekstem :P nie wiem czy to stamtąd

Generalnie robiąc prezent facetowi warto zadbać, by był w miarę funkcjonalny... chyba. kiedyś dostałem koszulkę z wycięciem na sutki, no śmiechu trochę było, ale poszła na szmaty, no bo ile mozna
      • kwatkiewska Re: prezent dla chłopaka 14.03.13, 21:46
        Myślę że raczej wolą dostawać coś co "upiekni" ich kochanie autko:P
        • ronin113 Re: prezent dla chłopaka 15.03.13, 09:12
          to oczywiście zależy. auto jest często fiksacją faceta, ale czasami jest ona skierowana na inne rzeczy. ja ubóstwiam granie na konsolach i palenie, natomiast samochód to tylko wożący mój tyłek przedmiot ;)
    • bianca_j Re: prezent dla chłopaka 19.03.13, 05:01
      zegarek to zawsze dobry prezent, ale czym się interesuje? np mój mężczyzna miał ostatnio urodziny a że kocha bonda to dostał wszystkie części w eleganckim wydaniu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka