prezentujeprezenty Re: Prezent dla mężą 02.09.11, 22:16 Oczywiście, że udało mi się kupić prezenty, z których mój mąż był bardzo zadowolony. Większość mężczyzn byłaby zachwycona dostając taką zabawkę, a bardziej outdoorowi panowie także chętnie przyjęliby gadżety w stylu Indiany Jonesa. Na moim blogu prezentuję różne ciekawe pomysły na prezenty (nie tylko dla mężczyzn), więc zapraszam do jego odwiedzania Odpowiedz Link Zgłoś
darek_oo Re: Prezent dla mężą 05.09.11, 16:55 Jeżeli chcesz dostarczyć mu trochę zabawy i odpoczynku to wydaje mi się, że coś takiego: podarkinakartki.pl/p191_przejazdzka_quadem_w_terenie.html byłoby dobrym pomysłem. Oczywiście sama musiałabyś sprawdzić, czy na pewno taki prezent będzie odpowiadał Twojemu mężowi, ale myślę, że powinien.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
your.miminka Re: Prezent dla mężą 23.09.11, 12:36 Ja kupiłam teraz mojemu na Dzień Chłopca takiego giganta: mrjoygadzety.blogspot.com/2011/09/gigant-wsrod-gadzetow.html Jak dla mnie bomba! Tylko muszę się zdecydować, co tam wpisać :P Na pewno będzie to coś z jajem :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Ten Prezent na pewno go uszczęśliwi !!!!!!!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 23.09.11, 14:22 Niech chociaż ten jeden dzień poczuje się panem wszystkiego! Podaruj mu niecodzienny przyrząd do zarządzania.. Kobietą, w postaci specjalnego pilota, który ludzkim głosem powie wszystko co mu tylko rozkażesz.. Niech poczuje ten jedyny raz tą niepowtarzalną władzę! bedzie uradowany..;) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola-guska Re: Ten Prezent na pewno go uszczęśliwi !!!!!!!!! 27.09.11, 01:14 A mnie się bardzo ten pomysł z książeczką życzeń spodobał. Super. Odpowiedz Link Zgłoś
phelnik Re: Prezent dla mężą 15.10.11, 18:40 Ja od swojej zony dostałem ciekawy prezent - lot paralotnią. Namówił ją do tego znajomy, który wiedział, że kiedyś chciałem polecieć takim pojazdem :). Myslę, że znajdzie się i cos zarówno dla zony, ale i męża. Prezent, który dostałem od swojej zony był zapakowany w fajne pudełko, nie wiem jak obecnie to wygląda, ale możecie zajrzeć. Pozdrawiam www.zycietoprzygoda.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
oskarswiat Re: Prezent dla mężą 18.10.11, 11:26 maman3 napisała: > Podzielcie się -udalo Wam się zrobić prezent, który faktycznie sprawił mężowi r > adochę? Święta tuż tuż, a ja kompletnie się wypaliłam wymyślając prezenty dla > dzieci, pojęcia nie mam, co kupić ślubnemu :(. jeśli uwielbia majsterkować to mam pomysł dla ciebie! jeśłi lubi majsterkować mam dla ciebie fajny pomysł www.narzedziowy.pl/na_prezent.html Odpowiedz Link Zgłoś
silna135 Re: Prezent dla mężą 19.10.11, 18:16 Osobiście uważam, że zawsze trafionym prezentem jest dobry, ale nie koniecznie bardzo drogi zegarek. Szczególnie dla panów, którzy tylko udają że detale nie są dla nich ważne - otóż są!!:)Polecam stronkę www.worldtrade24.pl gdzie firma oferuje duży wybór zegarków nie tylko dla pań i panów, ale także dla najmłodszych :) prezenty sprawdzona na gwiazdkę, walentynki, urodziny czy rocznice... :) Odpowiedz Link Zgłoś
oskarswiat Re: Prezent dla mężą 20.10.11, 13:08 mrjoy.pl/do/item/MANKINI/Mankini to będzie w sam raz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
darek_oo Re: Prezent dla mężą 23.10.11, 14:48 Ja poleciłbym Ci taki prezent: podarkinakartki.pl/p302_przejazdzka_skuterem_snieznym.html lub cos takiego: podarkinakartki.pl/p211_4x4_off_road_samodzielna_przejazdzka_pod_okiem_instruktora.html Wydaje mi się, że sa to całkiem fajne prezenty, które sprawią mu wiele zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
blacky_cat Re: Prezent dla mężą 06.11.11, 11:33 Darek o właśnie,otóż to. Jestem pewna,że nawet w największym sztywniaku dżemie dziecko,które skakałoby z radości z takich prezentów. Mój mąż zawsze marzył o przejażdżce po torze wyścigowym Subaru Impreza. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka154 Re: Prezent dla mężą 05.11.11, 18:28 dla mojego napewno zegarek zapalniczka spinka do krawatu/mankietu papierosnica karafka korkociag bransoletka łańcuszek+ znal zodiaku czy blaszka barometr whiski i szklanki zestaw do mini golfa planszówka brelok do kluczy np. do samochodu ze świętym krzysztofem kubek w zależności od funduszy Odpowiedz Link Zgłoś
dagata_85 Re: Prezent dla mężą 06.11.11, 18:45 Dobrym pomysłem jest coś faktycznie spersonalizowanego i podarowanego od serca. Wymaga to spędzenie co prawda kilku dłuższych chwil, żeby zebrać zdjęcia, ale efekt jest za to nie do opisania. To o czym mówię to fotomozaika, która jest jednym dużym obrazem złożonym z setek wspólnych zdjęć. Świetna sprawa, obraz budzi emocje do dzisiaj! Sama korzystałam, także szczerze polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
inka650 Re: Prezent dla mężą 07.11.11, 10:55 zależy czym się interesuje.... może narzędzia? zobacz filmik w opisie: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Prezent dla mężą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 15:05 Miłe Panie, oczywiście każdy z nas jest inny i każdemu z nas co innego sprawi przyjemność, ale nie musi to być nic bardzo drogiego czy nie wiadomo jak wymyślnego. Wystarczy aby było od serca:))) Ja dostałem na imieniny kubek termiczny w pięknym kolorze i jestem bardzo zadowolony. Była to niespodzianka i udana. Ale... uważam, że nie zawsze trzeba robić niespodziankę, Może po prostu spytajcie swoich ślubnych co im sprawi przyjemność albo kupcie coś wspólnego. Ja w tym roku planuje wspólny prezent wyciskarkę do cytrusów. Polecam wspólny prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Prezent dla mężą IP: *.centertel.pl 19.11.11, 17:32 zgadzam się, że kubek termiczny to fajny pomysł na prezent i nawet pisałam o tym na moim blogu o prezentach. oprócz tego polecam na przykład lornetkę, nietypowe spinki do mankietów, piersiówkę albo śmieszną myszkę do komputera - o wszystkich tych rzeczach też możecie przeczytać na moim blogu o prezentach Odpowiedz Link Zgłoś
crystalcityonline Re: Prezent dla mężą 29.05.12, 23:59 Witam! Polecam oryginalnie wykonane zdjęcie małżonki, prezent piękny, elegancki; a mianowicie w kryształowej statuetce, zobacz sama -> kliknij Odpowiedz Link Zgłoś
watemate Re: Prezent dla mężą 31.05.12, 09:51 Odpowiem z męskiego punktu widzenia, wybacz jeśli moja odp. będzie zbyt szczera. Jako miłośnik i koneser ludzkiego piękna, najbardziej cieszyłbym się z tego: missysecret.pl/biustonosze/push-up-2/alegra-grey. Do tego dobry humor żony, winko, świece i...chce się żyć. Mężczyźni są prości (nie)stety, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonka Iwonka Re: Prezent dla mężą IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.12, 17:48 miesiąc temu kupowałam mężowi prezent na urodzinki, jako że większość czasu spędza w garniturze, bo tego wymaga od niego praca, zakupiłam mu spinki do mankietów i nosi je na specjalne okazje. Podobno koledzy w pracy go dopytują gdzie zakupił :) dla Was piękne żonki przesyłam linka do tego sekretnego sklepu : www.ambertic.pl i wspomniane spinki: www.ambertic.pl/pl/p/Spinki-z-koniakowym-bursztynem/194 Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1984r Re: Prezent dla mężą 10.06.12, 20:08 Może jakiś gadżet do samochodu? Trudno coś doradzić, jeśli się nie zna osoby. Ja swoim rodzicom ostatnio sprezentowałam fotoalbum. Skorzystałam z tej strony . Jednakże nie wiem, czy to odpowiedni prezent dla mężczyzny. Chyba, że w albumie znalazłyby się jakieś pikantne zdjęcia z Tobą w roli głównej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dejzi Re: Prezent dla mężą IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.12, 09:55 @wielkizbyszek, bardzo przydatna strona! dzięki! :) ostatnio kupiłam memu chłopakowi okulary przeciwsłoneczne jzo - skromnie co prawda, ale bardzo mu się spodobały. zaczyna mi już brakować pomysłów na prezenty po 4 latach związku - czas na zmiany... ;) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisja Re: Prezent dla mężą IP: *.home.aster.pl 05.07.12, 11:35 To może kup mu jakąś drobnostkę, np brelok z twoim zdjęciem :) albo z grawerem marki samochodu, którym jeździ twój mąż? Coś takiego mają w Karpex Laser 3D. Zastanów się czym się interesuje, według tego klucza najłatwiej kupować prezenty :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejb1978 Re: Prezent dla mężą 23.11.12, 13:23 Beatka ma racje,dla normalnego faceta liczy się to jaki jest wkład emocjonalny ,a nie finansowy.Nie dziwię się mężowi że zaniemówił,bo zrobiłaś mu naprawdę niesamowity prezent.Pamiętajcie drogie Panie,że zegarek,koszule,krawat możemy sobie kupić sami,ale jeśli dostaniemy coś co będzie tylko i wyłącznie nasze na tym świecie,unikalne i jeszcze będzie się łączyło z ukochaną,to będziemy najszczęśliwsi na świecie.I moim zdaniem mogą być to np delikatne akty,tzn ja bym się nie obraził :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yafud Re: Prezent dla mężą IP: *.xdsl.centertel.pl 19.12.12, 13:08 Ja z zeszłym roku byłem bardzo zadowolony jak dostałem kamerę w prezencie, obecnie jak kobieta moja patrzyła na kamerki to rzuciła jej się w oko JVC Gz-EX215. Obstawiam ze taki prezent będzie w tym roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorocia1970 Re: Prezent dla mężą 20.12.12, 17:42 Zajrzyjcie na tą stronkę www.rodzinnagarderoba.pl może tam znajdziecie coś fajnego na ciekawy prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Prezent dla mężą IP: *.icpnet.pl 28.12.12, 19:04 A ja zaprosiłam męża do spa na cały weekend:) Na wspólnie leniuchowanie, masaże i inne cudowne zabiegi odprężające po świętach (były naprawdę męczące...) miedzyzdrojespa.pl/day_spa/cid/515 i do tego zamówiłam mu koszulkę stąd koszulkowy.pl/pl/p/Z-twoim-tekstem-bialym/175 już nie zdradze jaki byl napis.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: Prezent dla mężą IP: 178.73.34.* 10.01.13, 14:45 Superowy pomysł, same też o tym myślałam, ale w końcu się nie zdecydowałam. Myślę, że w tym roku poleniuchujemy w SPA! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
robson.uk Re: Prezent dla mężą 04.01.13, 18:17 Jako mąż ucieszyłbym się z radyjka nowego do auta, z jakiegoś gadżetu elektronicznego - tablet może:) Mogłyby byc też jakieś fajne słuchawki! Takich prezentów nigdy dość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mambrozy28 Re: Prezent dla mężą IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.13, 17:43 ja polecam kask piwny, znalazłam tu, naprawdę śmieszny prezent :) kupiłam ostatnio mojemu mężowi + 2 piwka z supermarketu i był wniebowzięty :) Odpowiedz Link Zgłoś
hetmantomeh Re: Prezent dla mężą 06.01.13, 21:00 Wystarczy kupić lornetkę i będzie zadowolony prawie każdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosiek Prezent za kierownicą IP: *.wsieci.pulawy.pl 08.01.13, 16:50 Ja polecamPrezent za kierownicą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivon1 Ja polecam coś niestandardowego IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.13, 21:30 Swojemu kupiłam na motivato.pl. Trochę niestandardowy, bo wybrałam warunek "ćwiczenie dwa razy w tygodniu przez miesiąc" (na dobry początek), ale powiedział, że dla niego to świetna opcja, bo cieżko mu się zwlec z kanapy. Jak to mówią, wilk syty i owca cała :D Boje się tylko, że sama taki prezent niedługo dostanę :P Odpowiedz Link Zgłoś