Gość: nDia Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.11, 17:46 Coraz bliżej święta a ja dopiero 3/5 prezentów mam :/. Pomóżcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agagag15 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 09.12.11, 11:22 Polecam serwis www.iprezenty.pl/blog mają tam poradniki prezentowe - znajdziesz pomysły dla kogo tylko potrzebujesz Odpowiedz Link Zgłoś
antontirol86 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 21.07.16, 11:57 Kup mu wyjątkowe męskie kosmetyki. Marka uppercut zgarnia nagrody za nagrodami. Sprawdź sama: barbersupply.pl/firm-pol-1308137277-Uppercut-Deluxe.html Odpowiedz Link Zgłoś
piotr45.5 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 09.12.11, 16:57 Możesz kupić zestaw kosmetyków lub zegarek. Odpowiedz Link Zgłoś
portu Re: Prezent dla Męża Chłopaka 09.12.11, 17:27 albo jakis gadzet,np z 2future Odpowiedz Link Zgłoś
wildgiftpl Re: Prezent dla Męża Chłopaka 10.12.11, 10:24 Coś wyjątkowego? Fajnego? Niespotykanego? Jesteście razem od 6 lat z tego co piszesz . Długi staż, naprawdę! Hm mam pomysł jedynie na dodatek do prezentu, z którego Twój facet by się ucieszył. Wszystkie rzeczy znajdziesz na stronie wildgift.pl . Ceny są naprawdę niskie, a obsługa złota! :) Także nie czekaj, zamów już teraz! :) Pozdrawiam! _____ www.wildgift.pl Zwariowane prezenty na każdą okazję! Odpowiedz Link Zgłoś
biganakonda Re: Prezent dla Męża Chłopaka 11.12.11, 21:39 Witam! Ja mam taki szalony pomysł, żeby zrobić w ramach prezentu dla narzeczonego sesję zdjeciową (taka trochę frywolną)... Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrusioffeklocki Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 14:46 albo załatw sobie sesję w stylu playboy - czyli elegancko, ale z wdziękiem i klasą. tylko nie mam pojęcia, kto by ci mógł coś takiego zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
biganakonda Re: Prezent dla Męża Chłopaka 12.12.11, 18:14 o czymś takim własnie myślalam. Jestem wstepnie umowiona z fotografem na piątek. koleżanka robila coś takiego i wyszlo super! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia5030 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 11.12.11, 23:08 A może coś typowo męskiego, tj. nóż, latarka itp.? Jeśli zapędy outdoorowe, survivalowe, myśliwskie, strzeleckie to można jakieś gadżety z tego tematu, może coś fajnego z ubioru pasującego do tych zainteresowań (rękawiczki, czapka, skarpety itd.) Ja akurat kupowałam coś w tym stylu, bo mój mąż akurat w tych tematach gustuje. Kupowałam na www.besthunters.pl . Ogólnie spoko, jestem zadowolona, zobaczymy czy mąż będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandarinnn Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 21:32 Albo groupona jakiegoś dać ewentualnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
patrice6 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 13.12.11, 10:09 My z mężem kupujemy sobie zawsze jakieś praktyczne prezenty - w tym roku postanowiłam sprawić mu buty - idealne na karnawał - w zasadzie takich nie ma a w najbliższym czasie jak najbardziej się przydadzą. Jest to pewnie dość rzadko kupowany prezent gwiazdkowy no ale cóż :) Myślę, że postawię na te firmy Conhpol - www.conhpol.pl/file/product/241gm_449.jpg. Co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butissimo Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 18:07 Buty na gwiazdkę ciekawy pomysł.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bamboszem go , b Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.11, 12:08 a moze wielce oryginalne bamboszki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mirat-eu Re: Prezent dla Męża Chłopaka 15.12.11, 13:11 A może prezent innego rodzaju. Bielizna erotyczna dla siebie, a prezent dla męża. Na pewno będzie "gorętszy" efekt, niż kolejna koszula. Polecam [url=http://mirat.eu/zmyslowa-bielizna,c598.html?start=0&order=pk&dir=a&pF=12.48&pT=120.00&f=-1&fp[c1][v1]=&fp[c2][v1]=&fp[c3][v1]=Komplet+bielizny&fp[c4][v1]=]Zmysłowa bielizna erotyczna - np w sklepie Mirat.pl[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan pomidor Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 14:27 Pomidor :D Odpowiedz Link Zgłoś
wszystkonaraty Re: Prezent dla Męża Chłopaka 16.12.11, 20:04 Koszulka ze wspolnym zdjeciem, albo wez jakies Wasze ulubione powiedzenie, słówko i zrób komplet T shirtów. A moze zapytaj sie go jakie ma marzenia kulinarne i przez tydzien rob mu jego wymarzone frytki, golonke w piekarniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golarki Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.11, 13:37 Haha, przeczytałem Twojego posta jako zrób mu "golarkę w piekarniku" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 21:42 To naucz się czytać i nie pisz nie na temat.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yasia Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 00:12 Ja też miałam taki kłopot z prezentem dla swojego faceta. Ja postawiłam na gadżety. Dla swojego męża kupiłam myszkę do gier (może maniakiem nie jest ale lubi sobie pograć). Nie znam się na tym ale na szczęście są takie sklepy jak Komputronik i tam mi doradzili i kupiłam Microsoft Touch Mouse - wygląda nieziemsko, działa na wszystkim, dotykowa no i jest piękna :) Mężowi się spodobała, wręcz jest zachwycony. Więc ja bym polecała takie "męskie" gadżety bo przecież faceci to "gadżeciarze". Odpowiedz Link Zgłoś
btw92 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 23.12.11, 21:04 O macie długi staż razem! Może wyjątkowym prezentem będzie jakieś wspólne zdjęcie czy portret, który zostanie zrobiony przez malarza i specjalnie obrobiony!? Fajną ofertę mają artisduo.pl , polecam ich ponieważ rok temu sama na dwudziestolecie ślubu rodziców zamawiałam u nich portret wykonany techniką olejną na płótnie, na którym oni się właśnie zaleźli. Zapłaciłam ponad 400 zł z przesyłką i naprawdę jestem zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natally85 Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.11, 20:38 święta święta i po świętach. Zadowoleni z prezentów? Bo ja bardzo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.itsa.net.pl 31.12.11, 16:01 No ja też jestem bardzo zadowolony z prezentu od żony. Ja dostałem świetną myszkę Microsoft Explorer Touch Mouse (tak to się chyba pisze :) ) Jest elegancka, płaska (ważne dla mnie) i przede wszystkim bardzo czuła i szybka. BlueTrack pozwala pracować na każdej powierzchni, dotykowe scrolle - coś wspaniałego. Może żona tego nie przeczyta ale chyba po raz pierwszy jestem zadowolony z prezentu pod choinką :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyszpapataa Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 16:19 A ja takze jestem wybitnie szczęśliwy - Mikołaj przyniósł mi pod Choinkę synka :) Czego chcieć więcej? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gratuluje Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 01:54 no ładnie, gratuluje w takim razie, chociaż ja na walentynki na razie wolałbym bardziej standardowy prezent niż dziecko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazyna Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.12, 13:04 Może fajnym pomysłem na walentynkowy prezent byłaby biżuteria? Zobacz jak szeroki wybór masz tutaj allegro.pl/listing/user.php?us_id=12828432 Odpowiedz Link Zgłoś
norbert299 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 23.01.12, 21:24 Jeżeli chodzi o Walentynki i jakiś ładny oraz wyszukany prezent to myślę, że taka kolacja dla dwojga to byłby wspaniały podarunek: www.podarkinakartki.pl/p195_kolacja_dla_dwojga_w_jaskini_wierzchowskiej.html Romantycznie, a przy tym bardzo elegancko. Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
replika78 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 01.02.12, 16:36 dla lubiących czytać mężczyzn proponuję arcy męską powieść mistrza political fiction Toma Clancy`ego: Poszukiwany żywy lub martwy. Jack Ryan powraca po siedmiu latach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaktos Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 10:36 A walentynki coraz bliżej !! Any ideas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: 193.104.164.* 02.02.12, 18:02 oczywiście! pomysłów mam mnóstwo! i dlatego dziś na moim blogu o prezentach zaczęłam specjalny cykl dla zakochanych - zapraszam do kliknięcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoey Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 17:22 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barb_83 Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.12, 23:48 Dzieki temu wątkowi mam już prezent na walentynki dla mojego mężczyzny, dzięki bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruppie Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.12, 17:15 A może jakiegoś grupona na walentynki ? Też niezły pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwia Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.home.aster.pl 12.02.12, 13:14 Myśle ze spokojnie na tej stronce znajdziesz równiez cos dla twojego męzczyzny jeszcze przed zbliżającym się dniem zakochanych. prezenty.swieta.wp.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amaz Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.196-31-b.business.telecomitalia.it 12.02.12, 18:38 przez cały rok i na wszystkie możliwe okazje pomysły na prezenty znajdziecie na moim blogu o prezentach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clancy Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.12, 20:43 Polecam "Poszukiwany żywy lub martwy" Toma Clancy'ego. To oczywiście książka- dobra dla każdego faceta... Odpowiedz Link Zgłoś
kubarta Re: Prezent dla Męża Chłopaka 13.02.12, 17:25 Według mnie naprawdę świetnym prezentem walentynkowym dla męża lub chłopaka może być romantyczna kolacja w jakimś pięknym miejscu. Znalazłem coś takiego: www.podarkinakartki.pl/p195_kolacja_dla_dwojga_w_jaskini_wierzchowskiej.html Według mnie jest to naprawdę świetny prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezentowa Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.12, 12:49 Pomału zbliż się sezon wesel, także trzeba będzie prezenty wymyślać dalej. Na wymyślanie prezentów poświęcam chyba większą część swojego życia. Ehh :)) Odpowiedz Link Zgłoś
olaskwarka Re: Prezent dla Męża Chłopaka 17.02.12, 17:47 Witam, jestem studentką SGH warszawie i piszę pracę licencjacką na temat popularności kołder i poduszek jedwabnych w Polsce. Do mojej pracy potrzebuję waszej pomocy! Proszę o pomoc przy wypełnianiu ankiety - zajmie to około 3 min i jest całkiem przyjemne :) Link do ankiety: www.surveygizmo.com/s3/787635/Ko-dry-i-poduszki Z góry dziękuję! Każda ankieta przybliża mnie do sukcesu, jakim będzie napisanie pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mgr Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.12, 19:34 Bez komentarza z tą ankietą... Na pewno wyniki będą miarodajne jak w taki sposób zbierasz opinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mon Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 01:30 A co byście poradzili na urodziny dla 25 latka - zapalonego motocyklisty.. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: 193.104.164.* 02.03.12, 19:30 może jakieś gadżety surwiwalowe albo spinki do mankietów z motorami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati883 Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.13, 20:58 Mężowi kupiłam golarkę elektryczna brauna do ciała. Nie wiem co szwagrowi kupić. Jest właśnie zapaleńcem jeśli chodzi o motory, ale biżuteria i dodatki nie wchodzą w grę. Nie nosi nic takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
nanana_2 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 03.03.12, 17:00 minikamerke do montazu na kasku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saddy Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.12, 15:25 Gratuluje wyniku, ja w sumie byłam 5 lat ale w 3 związkach. Zazdroszcze :(. Jaką masz recepte na to? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kate.222 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 21.03.12, 20:36 dziewczyby, fajny konkurs, gdzie można wygrać super prezent dla faceta - IPod :) forum.gazeta.pl/forum/w,382,13014640,134455347,Re_Wasze_ulubione_sklepy_internetowe_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marel Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 20:08 Jasne, pojade dzis do Belhatowa :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milamodels Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.icpnet.pl 29.03.12, 10:34 To jest super prezent dla każdego, dbającego mężczyzny www.sklep.mizar.com.pl/wiertarkowkretarka-18v-2aku-12ah-35h-concept-p-4943.html :) Ktoś musi w domu wszystkie śrubki wkręcać i lampy wieszać :) no a faceci nawet lubią to robić jeżeli mają dobry sprzęt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolipoop Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 00:26 Ja swojemu kupiłam zestaw do majsterkowania i całkiem mu się spodobało :). Chociaż nadal nic w domu nie robi :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.12, 14:08 A ja swojemu kupiłam swojemu mężowi zabaweczkę mobile2.pl/pl/p/Microsoft-Xbox-360-4GB-Kinect-Kinect-Adventures-Kinect-Sports-Season-Two/1088 Zadowlolony jest jak dziecko ;-) Bawi się, a przy okazji jest zmuszony do ruchu. Ja również jestem zadowolona, bo prezent okazał się strzałem w dziesiątkę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuus Re: Prezent dla Męża Chłopaka 05.10.15, 19:13 No właśnie :) kupienie mężowi zestawu do majsterkowania nie sprawi, że zacznie coś reperować w domu ;) postaw raczej na emocje, przeżycia, budowanie relacji poprzez wspólne szaleństwo ;) :P lot paralotnia.... cos akiego, na Wyjątkowy Prezent masz mnóstwo takich ofert :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka be Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.icpnet.pl 30.04.12, 21:38 Ja bym mu kupiła mały prezent np perfum jakiś i potem jak będziemy sami w domu to druga część prezentu - czyli mnie w seksownym stroju i później wspólna, romantyczna kąpiel :) To się powinno spodobać (przecież to tylko jemu taki prezent możesz dać :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MargreB Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.play-internet.pl 12.05.12, 13:27 Zestaw majsterkowicza zawsze daje rade :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna89 Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.12, 09:29 Hehe chyba, że masz miękkiego fleta w domu jak ja i nic nie chce robić z rzeczy domowych ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk jola Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.internetia.net.pl 28.05.12, 01:39 kup mu taki multitool to sie chetnie pobawi w złotą rączkę www.militaria.pl/leatherman/multitool_leatherman_wave_new_blk_(831332)_p3193.xml?cat=209 Odpowiedz Link Zgłoś
1-k2 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 03.06.12, 13:32 produkt najwyższej półki, bardzo dobra firma, sklep też renomowany ale sądzę zę do użytku domowego to może nie być w pełni wykorzystywany już lepiej kup coś ciut tanszego, ta sama firma, ten sam sklep, cena polowe mniejsza www.militaria.pl/leatherman/multitool_leatherman_blast_blk__p3186.xml Odpowiedz Link Zgłoś
luid Re: Prezent dla Męża Chłopaka 05.06.12, 01:06 1-k2 napisał: > produkt najwyższej półki, bardzo dobra firma, sklep też renomowany > ale sądzę zę do użytku domowego to może nie być w pełni wykorzystywany > już lepiej kup coś ciut tanszego, ta sama firma, ten sam sklep, cena polowe mniejsza www.militaria.pl/leatherman/multitool_leatherman_blast_blk__p3186.xml a nie myślałaś raczej o zwykłym bardziej kieszonkowym scyzoryku? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_militariusz Re: Prezent dla Męża Chłopaka 24.07.12, 11:17 luid napisał: > 1-k2 napisał: > > > produkt najwyższej półki, bardzo dobra firma, sklep też renomowany > > ale sądzę zę do użytku domowego to może nie być w pełni wykorzystywany > > już lepiej kup coś ciut tanszego, ta sama firma, ten sam sklep, cena polowe mniejsza www.militaria.pl/leatherman/multitool_leatherman_blast_blk__p3186.xml > a nie myślałaś raczej o zwykłym bardziej kieszonkowym scyzoryku? > właśnie lepiej nie- to jest świetny pomysł na prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
matiooo Re: Prezent dla Męża Chłopaka 24.07.12, 17:34 Skoro to ma być prezent dla osoby, którą się kocha to powinien właśnie być jakiś profesjonalny moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
jamminson Re: Prezent dla Męża Chłopaka 07.08.12, 11:04 A może wiatrówka? Każdy facet lubi sobie postrzelać Link Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_militariusz Re: Prezent dla Męża Chłopaka 08.08.12, 01:39 jamminson napisał: > A może wiatrówka? Każdy facet lubi sobie postrzelać > Link Żeby mu nie odbiło po tym, w te hobby bardzo łatwo i szybko można się zaangażować... Odpowiedz Link Zgłoś
jamminson Re: Prezent dla Męża Chłopaka 21.08.12, 17:08 E tam, świetne hobby dla faceta. Do tego rozluźniony będzie po takim strzelaniu Odpowiedz Link Zgłoś
agusia395 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 11.01.13, 09:48 Witam. A może bardzo dobre jakościowo bokserki Cornette. Polecam serdecznie: allegro.pl/listing/user.php?string=cornette&us_id=26653584 Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa261 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 04.12.14, 14:15 ja w tym roku stawiam na prezenty w formie przeżyć. Kupiłam chłopakowi jazde Ferrari na stronie www.wyjatkowyprezent.pl już nie mogą doczekać się świąt! sprawdźcie koniecznie tę stronę :) Odpowiedz Link Zgłoś
1zuza88 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 22.08.13, 11:21 a może coś z akcesorii tytoniowych, tutaj widziałam fajne zapalniczki www.rockmaniak.pl/pol_m_AKCESORIA-TYTONIOWE_ZAPALNICZKI-932.html , każdemu mężczyźnie na pewno taki gadżet przypadnie do gustu Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1984r Re: Prezent dla Męża Chłopaka 10.06.12, 20:11 Może jakiś gadżet do samochodu? Trudno coś doradzić, jeśli się nie zna osoby. Ja swoim rodzicom ostatnio sprezentowałam fotoalbum. Skorzystałam z tej stronki . Jednakże nie wiem, czy to odpowiedni prezent dla mężczyzny. Chyba, że w albumie znalazłyby się jakieś pikantne zdjęcia z Tobą w roli głównej :D Odpowiedz Link Zgłoś
luid Re: Prezent dla Męża Chłopaka 11.06.12, 20:55 A ja myślę, że wypadałoby posiadać scyzoryk. narzędzia to każdy ma gdzieś w szafie, garażu Odpowiedz Link Zgłoś
indain Re: Prezent dla Męża Chłopaka 11.06.12, 22:32 A może coś takiego ? hę? :D allegro.pl/prezent-zdjecie-grawerowane-w-drewnie-ramka-i2411304357.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: Prezent dla Męża Chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.12, 12:30 Moim zdaniem teraz dobrym pomysłem na prezent są gadżety związane z Euro 2012. Jednym z ciekawszych na pewno jest koszulka reprezentacji z nazwiskiem osoby obdarowanej. Wiem, żen a koszulki.com można coś takiego zamówić. Na pewno każdy kibic będzie zadowolony z takiego prezentu. Odpowiedz Link Zgłoś