iza82a Re: Prezent dla Męża Chłopaka 27.04.15, 11:13 Ja jestem zwolenniczką prezentów od serca zarówno jeżeli otrzymuję prezent jak i wręczam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikulitek Re: Prezent dla Męża Chłopaka 31.12.17, 17:13 ja miałam problem co kupić mężowi. tzn niby wiem, czym się interesuje, znam go aż za dobrze ;) ale jakoś trudno kupić coś komuś, kto ma wszystko. szukając inspiracji trafiłam na taki artykuł www.alfatronik.com.pl/info/prezent-na-mikolajki-swieta-doradzimy-co-wybrac/ cóż, mąż dba o swoje auto i martwi się o nie (niedawno wymienił na "nowszy model"), więc dostał pod choinkę lokalizator gps do auta :) Odpowiedz Link Zgłoś
avopat Re: Prezent dla Męża Chłopaka 04.05.15, 14:22 Wspólne wydrukowane zdjęcie w jakiejś ładnej ramie ? Odpowiedz Link Zgłoś
tester521 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 28.07.15, 13:45 a może warto pomyśleć o czymś co się przyda jak np torba na ramię czy na laptopa. Wszystko można zakupić tutaj sklep.solier.pl/pol_m_Torby-meskie-100.html sama wybrałam tu prezent dla taty jak i dla męża. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowazosia Re: Prezent dla Męża Chłopaka 31.07.15, 14:41 Mój maz ostatnio dostal taka KULKE do sterowania telefonem i razem z synem nie maja teraz dla mnie czasu w ogole :P Odpowiedz Link Zgłoś
karot-art Re: Prezent dla Męża Chłopaka 31.10.15, 14:39 Witam! Jeśli ktoś poszukuje ciekawej propozycji prezentu, to zapraszam do naszego sklepu: karotart.pl Znajdzie Pani tam oryginalne drewniane zegarki. W różnych wariantach kolorystycznych, w różnych odmianach i cenach niższych niż u konkurencyjnych firm produkujących podobne wyroby. Nasze zegarki wykonujemy z elementów sprowadzanych z Azji, bazujemy na mechanizmach Citizena, ale wszystko składamy, zdobimy, farbujemy i szlifujemy w naszej pracowni. Zapraszamy, mamy idealne propozycje na świąteczne prezenty :-) W tej chwili trwa u nas promocja: " Pomyśl szybciej o świątecznych prezentach", co wiąże się z rabatem na całe zakupy :-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
heroszina Re: Prezent dla Męża Chłopaka 12.11.15, 22:13 Mój cały czas chodzi z kumplem skarbów szukać. Myślę o wykrywaczu do metali na Gwiazdkę. Zbyt wiele nie wiem na ten temat, tyle co przeczytałam ielektronarzedzia.pl/wykrywacz-metali/ i że koło 500 stówek muszę szykować. Jakaś dobra duszyczka może polecić coś konkretnego...? :) Odpowiedz Link Zgłoś
plincia1 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 18.11.15, 07:57 Dobry prezent to zawsze coś związane z samochodem. Mój miś dostał w tym roku na urodziny przystawkę do przewożenia rowerów do zamocowania na tylnej klapie do swojego Forda t.qservz.com/cl.aspx?tc=792b101279ea1c51aa29ca9056304582 Odpowiedz Link Zgłoś
kotulanka5 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 25.11.15, 08:10 Jessli chcecie zeby wasi faceci spedzali wiecej czasu w lesie z kolegami albo jezdzac na rowerze to pomysły super. Ja tam wole z moim spedzac wiecej czasu we dwoje. Umowilismy sie jakis czas temu ze bedziemy kupowali sobie upominki ktore beda nas cieszyly wspolnie, a ze jestesmy parą raczej otwarta i eksperymentujaca to zawsze jest to cos ciekawego. w tym roku kupiłam mu takie cudo lizak.com.pl/pierscien-erekcyjny-na-penisa-czarny-velv-or-jnaja-45mm myśle że bedzie zaskoczony, a i ja na tym skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
grumpyfemale Re: Prezent dla Męża Chłopaka 25.11.15, 22:35 Ja mojemu kupiłabym grę o której cały czas gada. W końcu to sezon na prezenty, więc premiery muszą być w odpowiednim czasie ;) Ale boję się, że potem będzie 24h na dobę grał i zero kontaktu z nim będzie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
weronika_golanska Re: Prezent dla Męża Chłopaka 26.11.15, 11:03 Widzę, że większość prezentów dla facetów to to co same byście chciały dostać. No bo sorry, ale który facet marzy o kolażu zdjęć z jego dziewczyną? :P Oni na takie rzeczy nie zwracają uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
fat-sja Re: Prezent dla Męża Chłopaka 26.11.15, 18:51 Kolaż zdjęć to dla wyjątkowych romantyków ;) A serio to może słuchawki jakieś dobre? Mój facet ma Beats by Dr. Dre- bardzo na czasie są, meloman będzie szczęśliwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
majka0084 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 26.11.15, 20:06 Polecam jako coś nowego etui na koszulę Packshi - eleganckie, dobrze wykonane, wiem bo kupilam mężowi, i rzeczywiście działa. Używał cały sezon jak jeździł do pracy na rowerze i jak wyjeżdzalismy na wypady weekendowe i do imprezki do rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina.grosz Re: Prezent dla Męża Chłopaka 14.12.15, 10:24 Święta tuż tuż także wszelkie kolejne pomysły mile widziane ! Odpowiedz Link Zgłoś
prezentator Re: Prezent dla Męża Chłopaka 14.12.15, 16:35 Cześć, słuchaj oryginalne, dobre i rzeczy które się podobają znajdują się tutaj www.sklephades.p nie tam żadne podrabiańce czy inne takie, dobra i godna polecenia strona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiuszmarek Re: Prezent dla Męża Chłopaka 21.12.15, 09:22 Ja często korzystam ze sprawdzonych pomysłów. Ostatnio chłopakowi kupiłam bluzę z nadrukiem, uważam że jest to świetny pomysł, bo można wykazać się pomysłowością. Sklep ideashirt.pl/ robi takie cuda i wiele innych. Wystarczy mieć projekt bluzy, albo skorzystać z ich gotowych pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
bianca1988 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 21.12.15, 10:33 A może samochód? Tutaj mają całkiem fajne modele: www.chodzen.pl/toyota-czerniakowska Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek.a80 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 16.03.16, 12:46 Ja z kolei na 40 urodziny otrzymałem prezent w postaci przejażdżki Ferrari, wprawdzie nie mogłem zabrać auta do domu :(, ale i tak te kilka okrążeń było niesamowitym przeżyciem. Wszystko zostało zorganizowane przez firmę ze strony www.devil-cars.pl, naprawdę szczerze polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
adamsosnowiecki Re: Prezent dla Męża Chłopaka 24.11.16, 21:46 wojtek.a80 napisał(a): > Ja z kolei na 40 urodziny otrzymałem prezent w postaci przejażdżki Ferrari, wpr > awdzie nie mogłem zabrać auta do domu :(, ale i tak te kilka okrążeń było niesa > mowitym przeżyciem. Wszystko zostało zorganizowane przez firmę ze strony www.de > vil-cars.pl, naprawdę szczerze polecam :) zazdroszczę stary takiego prezentu :( Odpowiedz Link Zgłoś
kopytko8989 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 26.07.16, 18:56 a czy kupienie paska do spodni jest dobrym pomysłem na prezent? Jestem zupełnie beznadziejna w robieniu prezentów, a ostatnio weszłam na stronę hurtowni www.arwena.com/oferta.php i wpadły mi w oko skórzane paski. Czy facet ucieszyłby się z takiego prezentu? I czy zamawiał może ktoś z Was i jest w stanie pomóc i popowiedziec jaki najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
jankows Re: Prezent dla Męża Chłopaka 27.07.16, 11:14 Jasne, że tak! :) Jaki? - to chyba ty już musisz wiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
jankaa85 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 03.08.16, 10:01 możesz też kupić ramke cyfrowa www.dilmarket.pl/pl/p/Ramka-cyfrowa-LED-7-JPG-DIVX/2010 Odpowiedz Link Zgłoś
rudzielczyk89 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 03.11.16, 05:50 A ja będę wszystkich namawiać, żeby kupować książki z prezencie :) Nawet nie muszą to być jakieś grubaśne tomiska, choćby to miał być album z obrazami i niewielką ilością treści, ale trzeba krzewić w narodzie ducha czytelniczego! My stanowczo za mało czytamy. Ja kupuję dla swojego męża i taty książki w www.bonito.pl - duży wybór, bardzo tanie książki i świetne utrzymanie klienta :) Może dlatego tak lubię kupować książki na prezent?:) Polecam - to gustowny, fajny i sprawdzony pomysł na prezent:)) Odpowiedz Link Zgłoś
olcia300789 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 04.11.16, 22:12 Również polecam tą księgarnię internetową, ja zaopatruję się tam w książki dla siebie bonito.pl/l-658-0-literatura-piekna W linku kilka fajnych pozycji. Aczkolwiek w tym roku dla męża też tam kupię książkę, stanowczo za mało czytamy, wszyscy teraz z nosem w laptopie albo telefonie. Jak dla mnie książka to super opcja na prezent, ja bym się cieszyła :) Odpowiedz Link Zgłoś
markoo987 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 10.11.16, 12:57 Może dron lub inny gadżet z zakresu elektroniki? Na RC-motion.pl widziałem teraz fajne promocje właśnie na taki asortyment. Odpowiedz Link Zgłoś
madzi17 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 14.11.16, 12:11 Witam :) Ja proponuję kupić etui do telefonu fajki lub pepsi: etui-gsm.pl/index.php?route=product/search&search=pepsi Brat ma takie. Chwali sobie, bo chroni jak spadnie na ziemię. Silikonowe i trwałe. Do zakupu dostał 4 gratisy, w tym folię ochronną. Nakleił też na smartfona szkło hartowane przeciw zarysowaniom. Jak dla mnie idealny prezent i praktyczny. Obudowa świetnie wygląda. Robi wrażenie jakby była puszką pepsi :P Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malamauupka Re: Prezent dla Męża Chłopaka 18.11.16, 14:30 ja kupiłam dla swojej drugiej połowy sweter z gruszką z filmu chłopaki nie płaczą. Długo go szukałam, ale w końcu trafiłam na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
ewuniamaz81 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 23.11.16, 10:52 Mój mąż dostał ostatnio w pracy na urodziny super zestaw, który moim zdaniem genialnie nadaje się też na Mikołajki lub na Gwiazdkę. To taki zestaw eterno z przysmakami: eterno.pl/pl/product/owocowe-przysmaki-w-ozdobnej-skrzynce.htm. W sumie to dobry prezent zarówno dla kobiet jak i mężczyzn, dziadkowie też pewnie się ucieszą! A skrzynkę też można potem wykorzystać - u nas przydała sie w pokoju dziecięcym na kredki. Odpowiedz Link Zgłoś
adamsosnowiecki Re: Prezent dla Męża Chłopaka 24.11.16, 21:44 Osobista to może być bielizna. jeśli chcesz mu podarować coś wyjątkowego, to kup weekend w jakimś ośrodku i jedźcie we dwoje albo wykonaj dla niego filmik erotyczny z twoim udziałem, podaruj na płytce ;).wiesz mi na pewno się spodoba. ja od swojej ukochanej żoneczki dostałem TAKI SPRZĘT: zdalniesterowany.pl/16239-runner-250-rtf2-devo-7-kamera-hd-720p-akumulator-ladowarka-transmiter-fpv-zasieg-1km.html?search_query=dron&results=57 postarała się ta moja kicia Odpowiedz Link Zgłoś
bluutka Re: Prezent dla Męża Chłopaka 03.01.17, 20:07 Może voucher na coś? Kurs jakiś? Albo coś spersonalizowanego jak spinki do mankietów albo koszula z haftem?? Odpowiedz Link Zgłoś
jungga Re: Prezent dla Męża Chłopaka 08.01.17, 19:34 Gdzie można takie rzeczy kupić? Chodzi mi o spinki czy koszulę. Odpowiedz Link Zgłoś
bluutka Re: Prezent dla Męża Chłopaka 11.01.17, 20:42 Ja mam już dwie koszule tak zamówione - polecam. Tylko musisz mieć kogoś do pomocy kto Cię dobrze zmierzy. W takich sklepach są instrukcje graficzne albo filmy, nie jest to trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
bluutka Re: Prezent dla Męża Chłopaka 11.01.17, 20:53 Myślałam, że jungg - sorki! :). Spinki oglądałam na pakamera.pl - tam są takie z tekstami jak "Porażająco inteligentny i zabójczo przystojny Mąż pięknej Żony" :D. A koszule zamawiałam na collarcode - collarcode.pl haft wpisujesz w kreatorze koszuli a filmy jak dobrze zmierzyć męża są w zakładce pomoc ;). Daj znać jak coś zamówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
lid_ja007 [...] 23.04.18, 17:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina94 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 17.03.17, 15:06 Dla męża polecam rower jednokołowy :) Kupiłam go rok temu z jakiejś zagranicznej strony, nie bylo go wtedy w polsce i znacznie przeplaciłam. Teraz widzę, że są na hulajnogilatola.pl/ i teraz mąż chce go kupic dla chrzesniaka na osiemnastke. TO chyba najlepsza reklama! Odpowiedz Link Zgłoś
milczaka Re: Prezent dla Męża Chłopaka 13.05.17, 03:02 Kwestia czym się interesuje twój mąż:) Ja zawsze staram się kupić mu coś związanego z jego pasjami.Ostatnio udało mi się znaleźć w teletorium słuchawki z Vaderem. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_st5 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 26.10.17, 13:12 Mój facet uwielbia kawe, kupilam mu wiec ekspress przelewowy a do tego skarpetki dla kawosza recenogi.pl/pl/p/Skarpety-Coffe-/42 i o dziwo z nich sie najbardziej ucieszyl, mała rzecz a cieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
moniatusk69 Re: Prezent dla Męża Chłopaka 09.11.17, 16:08 Ja kupiłam power bank na epowerbank.pl Nie będzie narzekał na rozładowany telefon:D Odpowiedz Link Zgłoś