Dodaj do ulubionych

Propozycja prezentów

08.09.12, 08:59
Prace wykonywane są przez pracownię lub przez innych wspaniałych pasjonatów.
przedmioty ręcznie zdobione użytkowe i dekoracyjne
biżuterię artystyczną
filc użytkowy: torby, szale, chusty i szale
lalki szmacianki
anioły: rzeźby, malowane, koronkowe
pamiątki regionalne

Zapraszam na www.niespodzianki.netgaleria.eu/

Strona Pracowni niespodzianki.blogspot.com
Obserwuj wątek
    • Gość: alkapask Re: Propozycja prezentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.12, 19:16
      allegro.pl/modny-pasek-damski-skora-nowa-kolekcja-kolory-lata-i2618421672.html
      allegro.pl/alkapask-pasek-damski-skora-nowa-kolekcja-kolory-i2618421669.html
      allegro.pl/modny-pasek-damski-skora-nowa-kolekcja-kolory-lata-i2618421649.html
      allegro.pl/modny-pasek-damski-skora-nowa-kolekcja-kolory-lata-i2610437688.html
      allegro.pl/alkapask-pasek-damski-modny-skora-kolory-lata-hit-i2610437731.html
      zapraszam również do sklepu internetowego www.alkapask.pl
      • Gość: magda Re: Propozycja prezentów IP: *.jmdi.pl 20.09.12, 18:06
        Pamietajcie dziewczyny że już niedługo - 30 wrzesnia Dzień Chłopaka. I warto na tą okoliczność sprawić mu naprawde wyjątkowy prezent
        • Gość: ola Re: Propozycja prezentów IP: *.182.241.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.11.12, 15:57
          W dzisiejszych czasach to też trzeba umiec zaskoczyć. Ja widzialam w Złotych Tarasach na parterze takie fajne stoisko i prezent kurs sushi- idealny prezent dla mojej siostry która uwielbia sushi i chce sie własnie tego nauczyc.
    • rastamoris Re: Propozycja prezentów 21.09.12, 19:15
      www.dekorniki.pl to miejsce, w którym znajdziesz fantastyczne jedyne w swoim rodzaju inspiracje na upominki i prezenty dla bliskich Ci osób. Znajdziesz w naszym sklepie prezenty na każdą okazję. Jest to też idealne miejsce dla wszystkich, którzy poszukują niepowtarzalnych artykułów dekoracyjnych do mieszkania. Tylko tu kupisz mnóstwo ręcznie wykonanych prac dzięki którym zmienisz wystrój swojego domu nie do poznania. Nasze prace są wykonane z niezwykłą starannością i dokładnością. Zakupione produkty są starannie pakowane i zabezpieczane do wysyłki. www.dekorniki.pl, dekorniki, Obrazy Malowane, Obrazy Drewno, Decoupage, Pirografia (wypalane w drewnie), Drewniane Figurki, Rzeźby, Płaskorzeźby Wystrój mieszkania, Ceramika Ręcznie Robiona, Rasta Reggae Africa, Na Zamówienie, Biżuteria Rękodzielnicza, Zegary, Na ścianę, na półkę, fotografia, Patery ceramiczne, Kubki ceramika, biżuteria ceramika, pomysł na prezent, prezent na osiemnastkę, prezent na urodziny, prezent na święta, upominki, wystrój mieszkania.
      • rastamoris Re: Propozycja prezentów 04.12.12, 17:40
        www.dekorniki.pl/
    • chabry_i_maki Re: Propozycja prezentów 25.11.12, 23:14
      Ja w głównej mierze polegam na biżuterii w tym roku! Siostra i mama tak sobie wybrały więc cóż mi pozostaje :) kolczyki dla siostry mam już wybrane

www.ambertic.pl/pl/p/Kolczyki-z-koniakowym-bursztynem/259
      dla mamy wciąż szukam o bursztyn dostala na imieniny niedawno, ale podaje linka bo ten sklep mam sprawdzony i mogę polecić.
      Pozdrawiam!
    • ola1947 Re: Propozycja prezentów 03.12.12, 19:58
      Mam bardzo ciekawą stronę na której można się na dłużej zatrzymać, w okresie świąt kiedy człowiek zastanawia sie co kupić, tam jest z czego wybierać - www.domowyurok.pl
      • anna.kwiatkowska21 Re: Propozycja prezentów 04.12.12, 13:38
        Najlepszym prezentem dla dzieci od 4 lat jest Sokieba- mega kości matematyczne- dzięki niej mój Kacper nauczył się liczyć w mgnieniu oka. Nie muszę go wołać, by ze mną zagrał- to on mnie ciągnie i prosi o jeszcze. A jak się cieszy, gdy uda mu się poprawnie policzyć! Ponadto gra ta jest niezwykle pomocna przy rozwoju koncentracji i właściwej koordynacji ciała- jestem psychologiem rozwojowym i zwracam uwagę na to, by zabawki, czy gry wspomagały rozwój maluchów, a Sokieba spełnia tą rolę idealnie!
      • trzywjednym scrabble korzystnie 05.12.12, 14:43
        w gazetce tesco jest niezła promocyjna cena na scrabble, a dziś dodatkowo zrobili promocję promocji :) i za klasyczne scrabble trzeba zapłacić tylko 69,99, te dla dzieci - 50,39 zł. Jak ktoś jeszcze nie ma pomysłu na prezenty, warto skorzystać, byle dzisiaj :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka