Dodaj do ulubionych

Szukam krytyków i rad

13.02.11, 00:36
Mam 22 lata, pisze od 6, dopiero teraz odważyłam się zamieścić cokolwiek w internecie, i chciałabym by na moje bazgroły rzucił okiem ktoś znający się na rzeczy i powiedział mi czy pisać dalej, czy może sobie darować. Tylko nie wiem jak to zrobić, póki co założyłam bloga natei.blogspot.com/ jednak nie wiem jak go rozreklamować, bądź skłonić ludzi do przeglądania go, szczerze mówiąc nie znam się na tym-.- pomocy.
Obserwuj wątek
    • sonia40 Re: Szukam krytyków i rad 13.02.11, 08:55
      Przyszedł kiedyś młody człowiek do znanego pisarza i pyta:
      - Mistrzu, proszę zerknąć na moje bazgroły i powiedzieć czy mam pisać dalej, czy może lepiej przestać?
      - Pan może przestać i jeszcze się pyta?
      :)
      Czy pisać dalej, nikt Ci nie powie. Sama musisz zdecydować.
      W internecie sporo stron gdzie spotkasz osoby z podobnymi zainteresowaniami.
      Piszesz opowiadania więc np:
      www.prozatorskie.pl/forum/index.php
      www.portalliteracki.pl
      www.poezja.org/debiuty/
      www.jest-lirycznie.art.pl
      www.forum.erynie.pl/
      Możesz się tam zalogować, zamieścić swoje teksty,i przeczytać opinię o nich. Nie musi to być opinia wiążąca, bo piszą je osoby z różnym doświadczeniem, ale zdarzają się komentarze bardzo pomocne. No i zyskujesz czytelników.
      Jeśli piszesz także wiersze to także tu:
      www.poezja-polska.pl
      www.nieszuflada.pl
      Możesz spróbować wysłać teksty na któryś z konkursów. Informacje o nich znajdziesz na tych stronach. Do jakiegoś wydawnictwa też możesz wysłać, ale w przypadku amatora, nie ma co liczyć na odzew, chyba, że napisałaś coś genialnego.
      A tak w ogóle to trzeba uczyć się, rozwijać zainteresowania, zdobywać doświadczenia.
      Życzę powodzenia i wytrwałości.

• pisam Re: Szukam krytyków i rad 13.02.11, 10:31
        Dodam jeszcze
        www.weryfikatorium.pl
        Tam na pewno nie oszczędzą ci słów krytyki.
      • karb23 Re: Szukam krytyków i rad 15.02.11, 02:01
        Dziękuje za pomoc, linki bardzo przydatne:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka