ab13 27.08.05, 22:27 Chyba nie ma zbyt dużego doświadczenia ani marki, w związku z tym mam pytanie - czy ktoś miał z nimi do czynienia? Dzięki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lekkodepresyjna Re: Wydawnictwo TELBIT 29.08.05, 12:49 Właśnie zaczynam z nimi współpracę. Na razie jest konkretnie i miło. Odpowiedz Link
ab13 Re: Wydawnictwo TELBIT 29.08.05, 15:07 Jesteś autorką czy redaktorką, jeśli mogę zapytać? Odpowiedz Link
ab13 Re: Wydawnictwo TELBIT 29.08.05, 18:47 To pierwsze nie, drugie - w pewnym sensie. Odpowiedz Link
wlodekbar Re: Wydawnictwo TELBIT 02.11.05, 02:01 Ja mam do czynienia, i musze powiedziec, ze TELBIT jest kulturalnym i odpowiedzialnym wydawnictwem, ktore sie permanentnie rozwija. Odpowiedz Link
lekkodepresyjna Re: Wydawnictwo TELBIT 02.11.05, 07:51 Podoba mi się, że nie poprzestają na "suchym" druku i równie suchej sprzedaży - starają się pozyskać patronat, rozhuśtać medialnie edycje ... Przy obecnym natężeniu rynku nie jest to wcale łatwe. Najlepszym tego przykładem jest "Igor". Mój "stały" wydawca, mimo zapewnień - a ma mocną pozycję na rynku - nie kiwnął nawet palcem aby z głową promować nowe tytuły - w założeniu przecież (jeśli zdecydował się na ich druk) niezłe. Szkoda! Telbitowi życzę powodzenia - trochę egozimu też w tym jest ... Odpowiedz Link
czarnaba Re: Wydawnictwo TELBIT 02.11.05, 11:09 Cóż, skoro wywołałaś "Igora" - nie mogę milczeć i udawać, że tego wątku tu nie ma. Obserwuję go i w sumie mogę tylko potwierdzić to, co powyżej powiedziano. Naprawdę pełna kultura i odpowiedzialność. Kontakt autor - wydawca żywy i sympatyczny. Obu stronom bardzo zależy, by produkt końcowy - książka - był najwyższej jakości. Czy można chcieć więcej? :)) Odpowiedz Link