jalila99 05.10.08, 22:31 Szukam wydawnictwa, ktore chcialoby mi pomóc w wydaniu ksiązki. Książka jest z dziedziny ezoteryki duchwej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jalila99 Re: Szukam wydawnictwa 06.10.08, 10:15 Np Literatura sensacyjna. Wiec w dalszym ciągu szukam wydawnictwa ktore pomoze mi wydac ksiazki. Odpowiedz Link
ciemnanocka Re: Szukam wydawnictwa 06.10.08, 10:25 jalila, najprościej będzie iść do księgarni, bądź poszperać w necie i zobaczyć jakie wydawnictwa wydają tego typu książki. Potem już tylko google, szukasz namiarów i uderzasz bezpośrednio z gotowym tekstem, bądź jego fragmentem. Nocka Odpowiedz Link
jalila99 Re: Szukam wydawnictwa 06.10.08, 10:47 ciemnanocka, i tak wlasnie zrobilam, znalzalam 50 wydawnictw i napisalam do nich. Odpowiedzialy 3 ktore zaproponowaly mi e-booki, tyle ze ja szukam tradycyjnego wydania. Wiec szukam dalej Wydwanictwa lub osob ktore mogą pomóc. Odpowiedz Link
blanacz Re: Szukam wydawnictwa 06.10.08, 19:39 "Limbus", "Ananda" - te znam. Nie wiem, jak radzi sobie "Ananda", ale naczelny jest bardzo przychylny debiutantom. Piotrków Tryb, ulica Kręta 2 - bo chyba padła im strona internetowa ;/ Odpowiedz Link
nobullshit Re: Szukam wydawnictwa 06.10.08, 11:10 Nie wiem, czy to dokładnie ten profil, ale mniej więcej tak, a wydawnictwo jest "poważne". www.medium.com.pl/o_nas.htm Odpowiedz Link
lucyolejniczak Re: Szukam wydawnictwa 06.10.08, 11:57 W "Nieznanym świecie", czy też w "Czwartym wymiarze" ( czasopisma) podawany jest na końcu wykaz takich książek, więc tam chyba znajdziesz te wydawnictwa :) Powodzenia. Odpowiedz Link
jalila99 Re: Szukam wydawnictwa 06.10.08, 12:38 lucyolejniczak, dzieki za info. Nidawno wlasnie tak zrobilam, nie dalo to niestety zadnego efektu. Naogól takie wydawnictwa nie odpisują nawet. Wiec szukam dalej i mam nadzie ze znajde kogos kto bedzie chcial pomóc. Odpowiedz Link
ciemnanocka Re: Szukam wydawnictwa 06.10.08, 13:03 a może zadzwoń do redaktora i pogadaj, popytaj? Odpowiedz Link