20.02.05, 13:38
jestem tu zasadniczo nowa ale mam nadzieje ze mi pomozecie. zaczełam brac
Androcur i coś dziwnego stalo sie z moim okresem. jest mniej obfityi ciagnie
sie w nieskończoność juz 7 dzien a normalnie trwał ok. 5. czy wy po tym leku
tez tak mialyście? kiedy on sie skończy!
Obserwuj wątek
    • mika261 Re: co jest? 20.02.05, 15:38
      to rzeczywiście dziwne ze tak ci sie ciągnie ten okres..ja po androcurze własciwie nie zauwazyłam zadnych zmian, okres dostaje zawsze 4 dni po zakończeniu 21 dniowej kuracji,okres trwa jak zawsze 3 dni, miałam tez tak zanim zaczełam sie leczyc.więc może zgłos to lekarzowi?
      chciałam cie jeszce zapytac jakie dawki androcuru przyjmujesz?(ja 1 tabletke dziennie).
      • wrrotka Re: co jest? 20.02.05, 21:57
        no ja biore jedna tabletke dziennie. tez mnie to zastanawia i martwi. biore te
        tabletki tak "na próbe" czy cos pomogą po u mnie to tak raczej to jest chyba
        dziedziczne:( nie mam wlosków na brodzie tylko raczej bardziej na
        tułowiu.zawsze cos z moim okresem było troche nie tak ale takie cos to pierwszy
        raz! przy nastepnej wizycie powiem o tym lekarzowi. Pozdrawiam
      • wrrotka Re: co jest? 20.02.05, 21:59
        aha i jeszcze dodam ze nie biore zadnych tabletek antykoncepcyjnych. i moze mój
        organizm tak dziwnie zareagował na Androcur...
    • mika261 Re: co jest? 22.02.05, 08:44
      Dowiedziałam sie wczoraj od mojej endo że konieczne przy braniu androcuru jest zazywanie równiez tabletek antykoncepcyjnych np.diane35 ponieważ w innym przypadku można sobie niezle rozwalic cykl,tak jak sie stało chyba w twoim przypadku.radze ci powiadomic o tym swojego lekarza.
      • wrrotka Re: co jest? 22.02.05, 13:32
        bardzo ci dziekuje! niezwlocznie sie do niego udam i zapytam co sie dzieje.
        naszczeście w tym miesiącu juz nie musze brać androcuru bo 10 dni juz minelo. i
        mój okres sie w koncu chyba skończył. uffff. Pozdrawiam!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka