Dodaj do ulubionych

jest mi zle !!!!

23.03.05, 19:12
mam juz dosc nie nawidze tych hustawek nastroju wczoraj wszystko bylo ok a
dzis totalne zalamanie . Tak nie da sie zyc ne moge dzis na siebie patrzec
wszystko mnie drazni i pomyslec ze powodem tego sa cholerne wloski .Chce mi
sie plakac !!!!
:(:(
ja juz nie daje rady dlaczego nie potrafie przestac o tym myslec
pomocy !!!!!!
Obserwuj wątek
    • malutka_81 Re: jest mi zle !!!! 23.03.05, 22:01
      hej piękna kobietko
      nie łam się dziewczyno .... opowiedz mi gdzie masz te włoski. ja sobie z moimi
      na jakiś czas poradziłam może z Twoimi też damy radę.
      głowa do góry!!!!
      • sylwiaaga Re: jest mi zle !!!! 24.03.05, 13:21
        hej !!!
        dzieki bardzo za slowa otuchy
        nienawidze o tym pisac ale jakos sprobuje
        ja nie mam wloskow na twarzy przynajamniej na razie nie wiem mam 21 lat moze se
        dopiero pokarza he narazie udalo mi sie tylko wygrac z tradzikiem polecam
        dalacin -T super lekarstwo .
        Ja mam strasznie owlosione lydki okolice bikini i uda coraz bardziej glownie od
        wewnetrznych stron juz nie daje rady . Uzywalam depilatora ale strasznie
        zaczely mi wrastac wloski naszczescie udalo mi sie wyleczyc nogi ale ze zwykla
        maszynka to nienadazam musze golic nogi codziennie i najgorsze to to ze
        pojawiaja sie jakies krostki pryszcze czy cos takego a pod weczor nogi sa jak
        tarlo he he bikini dalej depiluje ale strasznie zaczynaja mi wrastac wloski i
        robia sie takie fioletowe krostki .
        nie wiem co juz z tym robic nie moge na siebie patrzec
        dzieki za pomoc
        pozdrawiam pa pa :):):)
        • malgosia1983 Re: jest mi zle !!!! 24.03.05, 13:49
          Sylwia używaj bezpośrednio po usuwaniu włosów kremu nawilżającego a wieczorem
          PEELINGU. To naprawdę pomaga i może włosy nie będą wrastać tak mocno jak
          będziesz robić to regularnie.
        • malutka_81 Re: jest mi zle !!!! 24.03.05, 14:30
          ja właśnie jestem na etapie walki z włoskami na nogach. (bo walkę z włoskami na
          twarzy - na jakiś czas wygrałam:))
          teraz co robię to jest codzienna walka z nimi przy pomocy depilatora. do tego
          niezbędny jest piling!!! ja mam depilator ze specjalną nasadką!!!! do
          pilingowania, ale może być normalny piling.
          zaraz potem samruję nogi balsamaem brązującym(wyczytałam ten sposób na forum)i
          widzę efekty.
          pozdrawiam serdecznie
    • nathural Re: jest mi zle !!!! 23.03.05, 23:49
      Tez mam jakas depreche, zanim zaczelam brac diane jakos mnie nie lapaly takie
      doly i sobie wzglednie radzilam. Ale odkad biore te tabletki strasznie siadl mi
      psychika, nie wiem czy ten lek tak dziala, moze to sila sygestii. Ale w ten
      sposob mozna sie wykonczyc
    • medzi1 Re: jest mi zle !!!! 24.03.05, 09:48
      ja to mam dopiero depreche plakac mi sie chce nie wiem chyba od tych lekow
      biore spironol i anrocur 8((dawka jak dla konia 8(( czuje ze zaniedlugo
      zwaryjuje 8((
      • nacht_vogel Re: jest mi zle !!!! 24.03.05, 14:18
        Własnie dla mnie nogi też są największym problemem.. Na rękach tez mam włosy
        ale w normalnej ilości, wygladaja moze troche brzydko, ale nikt się nie czepia
        bo wiele osob ma takie.
        Nogi natomiast są moją obsesją... Jak widze jakąś dziewczynę z ładnymi nogami
        to po prostu nie mogę przestać na nie patrzeć.. Zazdroszcze jej cholernie, ona
        po prostu nie wie jakie szczęście ją spotkało, że jest zdrowa. Z jednej strony
        podziwiam taką dziewczynę z ładnymi nogami a z drugiej to po prostu jej
        nienawidzę..
        • sylwiaaga Re: jest mi zle !!!! 24.03.05, 16:58
          hej !!!
          do nacht_vogel
          wiesz co ja doskonale cie rozumiem mam tak samo kiedy widze dziewczyne z
          ladnymi super gladkimi nogami to patrze na nia i zastanawiam sie co ja takiego
          zrobilam ze mam takie okropnie owlosione nogi wkurza mnie to okropnie ja raczej
          jestem szczupla i moje nogi sa nawet zgrabne a nie chodze w spodnicy przez te
          cholerne wlosy
          • maja692 Re: jest mi zle !!!! 07.04.05, 02:57
            hmmm..jakbym sie miala przejmowac wlaosami tylko na nogach to bylabym naprawde zadowolona..mnie irytuje moj tylek, ktory zaczyna przypominac miśka, nie mowiac juz o okolicach bikini..bikini?
            gdzie jest ta linia???pociesze was,ze moj facet ma swira na punkcie gladkosci nog<o niczym nie wie>i jak sie ogole a po 2 godz on ich dotyka i pyta czy musialam sie golic wczoraj to az mi sie chce smiac, bo jak mu powiedziec,ze mam gorszy zarost niz on na twarzy? zawsze mowie,ze mam tepa maszynke,albo nie chcialo mi sie golic..kiedys stwierdzil,ze on sam ogoli mi bikini..hehe juz to sobie wyobrazam, chyba by sie tak przerazil,ze wolalby juz miec grube i rude dzieci niz owlosiona kobiete..:P
            tak naprawde to mam do tego dystans, ale tylko jak rozjasnie wlosy na twarzy, bo reszte da sie jakos zniesc..czasem zartujemy,ze zrobimy mu przeszczep z moich wlosow z klaty na jego glowe..ech, on chyba sie domysla..pozdrawiam wszystkie dziewczyny:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka