bella20 08.05.05, 16:15 Czy mogłabyś mi napisać gdzie chodziłaś na zabieg laserem Ng-Yag ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nefi11 Re: do: nefi 11 08.05.05, 20:07 jasne, już mówię: chodziłam do Afrodyty w Warszawie, na Bemowie ul. Hery. Założyłam jakiś czas temu oddzielny wątek na ten temat. mnie to nic nie dało - wszystkie włosy odrosły, a na twarzy nie było zupełnie żadnych rezultatów. ale może u Ciebie bedzie inaczej. pozdrawiam Odpowiedz Link
bella20 Re: do: nefi 11 10.05.05, 20:24 A ile płaciłaś i czy był to zabieg bolesny ? Może nie było u ciebie efektów bo masz bardzo cienkie włoski, a w takiej sytuacji ciężej uzyskać widoczne efekty ? Odpowiedz Link
nefi11 Re: do: nefi 11 11.05.05, 00:17 jesli chcesz znac szczególy - to wejdz na stone Afrodyty, nie pamietam ile płaciłam, ale chyba jakies 400 zl za twarz- wasik+ broda. włosy wcale nie były cienkie, robilam terz brzuch - włsoy były tam grube, ciemne, po 3 miesiacach - zniknęł, po 3 kolejnych odrosly wszystkie... Odpowiedz Link
bella20 Re: do: nefi 11 13.05.05, 18:33 Mam już ostatnie pytanie - czy w czsie gdy chodziłaś na zabieg tym laserem i w czasie, gdy włosy odrosły miałaś znacznie przekroczone normy hormonów ? Może to spowodowało, że zabieg okazał się nieskuteczny ? Odpowiedz Link