Dodaj do ulubionych

ktory depilator?

10.05.05, 14:49
mam prosbe napiszcie jaki depilator mam sobie zakupic bo juz sama nie wiem:(
jakich wy uzywacie?jaka jest najlepsza firma i ktorym najmniej boli:)
Obserwuj wątek
    • mini_mikro Re: ktory depilator? 10.05.05, 15:16
      ja bym Ci w ogóle depilator odradzała.
      a przynajmniej zorientuj się, jeśli masz taka możliwość, jak u Ciebie z
      wrastaniem włosków po depilacji.
      Znam osoby, ktorym depilator bardzo służy, ale znam tez takie (np. siebie),
      które depilatora używac nie mogą.
      ja mam philipsa, stary model, bo dawno go kupiłam,ale włoski bardzo mi po nim
      wrastają,pomimo stosowania peelingów itp.
      Ból moim zdaniem w góle nie jest jakiś zabójczy, początkowo troche boli,ale
      pózniej skora się troche przywyczaja i jest ok. Ja to nawet lubiłam:-))))
      • sylwiaaga Re: ktory depilator? 10.05.05, 15:41
        hej !!!
        ja tez mam philipsa ten stary model dosyc dawno kupiony najprostsza wersja jak
        byla ale tez nie polecam , bol da sie wytrzymac idzie sie przyzwyczaic , bo na
        sama mysl ze bedzesz miec gladkie nogi he he wszystko sie przetrzyma , ale mi
        po nim tez strasznie wloski wrastaja , zreszta to wlasnie jest dla mnie
        najwiekszym problemem , przez rok nie moglam wyleczyc nog po stosowaniu
        depilatora , nie wiem jak z woskem , bo probowalam raz w zyciu nie umialam za
        bardzo sama sie nim posluzyc , pare razy bylam u kosmetyczki ale tez mi
        wrastaly wloski , ja wlasnie tez zastanawiam sie nad kupnem nowego depilatora ,
        ale czy to cos da :( ja marze w tej chwili o depilacji laserowej , to jest moja
        ostatnia nadzieja :):):) tylko musze kase nazbierac he
        pozdrawiam papa
        :)
        • mini_mikro Re: ktory depilator? 10.05.05, 17:24
          ja po ostatnim uzyciu depilatora tez mam jeszce slady, a mineło 13 miechów.
          zabrakło mi plastrów i podkusiło mnie, że sobie skoncze łydki depilatorem:-((
          Wydaje mi sie, ze to nie chodzi o typ depilatora i kupno nowego nic nie da, ale
          może się myle.
          Zachecam do wosku, tez mi troche wrastaja ale duzo mniej. A włoski na nogach,
          kiedys całkiem mocne przez golenie no i hirsutyzm, teraz sa duzo słabsze i
          jasniejsze, choc ilościowo jest ich sporo.
          ja robie wosk w domu, bo na kosmetyczke (cale nogi+bikini) mnie nie stać. Samemu
          jest ciężko, więc mnie pomaga chłopak. A własciwie to ja leże, a on robi:-))
          Polecam taki układ:-)))
          • sylwiaaga Re: ktory depilator? 10.05.05, 18:16
            hej !!!
            do mini_mikro
            zazdroszcze i podziwiam he bo ja to bym sie na taka odwage nie zdobyla he ,
            chyba nigdy to ne to ze ne ufam swojemu chlopakowi albo jak by ktos powiedziql
            ze malo go kocham albo nasz milosc ne dojzala , poprostu nie mialabym odwagi
            pokazac sie chlopakowi z takimi nogami no i jeszcze bikini :(:(:( ja na to nie
            moge patrzec a codopiero on :( umarlabym ze wstydu ze ja tak wygladam
            naprawde zazdroszcze
            tez musze chyba sprobowac wosku
            pozdrawiam pa pa
            • mjos Re: ktory depilator? 10.05.05, 18:42
              hm ja mam braun silk e pil:)
              włoski wrastają, ponadto na łydkach z tyłu mam obrzydliwe czarne kropki, a co
              gorsze wszystkich włosków już mi nie chwyta i tylko je zrywa....
              • foczka39 Re: ktory depilator? 10.05.05, 21:15
                mijos a ktory masz model brauna?
            • mini_mikro do sylwiaaga:-) 11.05.05, 08:27
              eee, tam, nie umarłabys ze wstydu:-)))od takich rzeczy sie nie umiera.
              A druga osoba zrobi to o wiele więcej, bo ciezko sobie samemu wywoskować tył
              łydek:-)
              My jesteśmy razem 5 lat, chłopak wie, wspiera w leczeniu i pomaga w walce. Tak
              jest o wiele łatwiej, więc jak juz było wiele razy powiedziane, warto sie
              zdecydować na szczerośc, a faceci chyba az tak źle na to nie reagują.
              pozdrawiam, ja juz do tego podchodze troche z usmiechem, bo lepsze to niz
              zupełna załamka, która włosków nam przeciez nie usunie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka