Dodaj do ulubionych

Elektroliza

23.05.05, 23:54
A ja w sprawie elektrolizy:) Czy któraś z Was poddawała się może temu
zabiegowi w Warszawie? Wiem, że gryka1 wykonuje ją regularnie od ładnych paru
lat w wawce ale ostatnio nie widać Jej na forum, więc może któraś z Was
dziewuszki mogłaby mi polecić jakiś gabinet? Tylko naprawde dobry, a nie
taki, który będzie myślał tylko o tym jak tu mnie oskubać z pieniędzy a nie z
włosków ;-) Życzę dużo uśmiechu i wytrwałości:) Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • gryka1 Re: Elektroliza 24.05.05, 15:45
      Nie zniknełam. Zadzwoń pod nr 8287340 do Pani Joanny. Najpierw może jednak umów
      się na "konsultacje", pokazać się żebyś miała mozliwość ustalenia ile za ile
      jak długo.POzdrawiam.
      • marynikaa Re: Elektroliza 24.05.05, 17:01
        Z nieba mi spadłaś kobieto:) Mogłabyś mi jeszcze powiedzieć w której części
        Warszawy znajduje się ten gabinet? Pozdrawiam cieplutko.
        • gryka1 Re: Elektroliza 24.05.05, 20:09
          To jest na ulicy Topiel ale nie pamietam ile ( uwaga tam są 2 gabinety idziesz
          tam gdzie jest fryzjer)A Topiel jest na Powiślu,idąc od Uniwerku w kierunku
          Nowego Światu skrecasz w lewo a potem prosto w dół. Mijasz jakiś pub, budynki
          uniwersyteckie, park i dochodzisz to Topiel i ciup w prawo w Topiel jakieś 40 m
          i jest zakład.Wejście ma teraz pomalowane na jakiś taki lilaśny kolor. Pierwsze
          pomieszczenie to fryzjer a dalej urzeduje Pani Asia. Radzę Ci najpierw
          zadzwonić i się umówić bo inaczej nic nie załatwisz. Trzymam kciuki
          • marynikaa Re: Elektroliza 24.05.05, 20:27
            Dziękuję, gryko, za szczegółowe informacje. Taki miałam zamiar (najpierw
            zadzwonić), jednak chciałam wcześniej orientacyjnie wiedzieć w której części
            warszawy ten gabinet się mieści. Jeszcze raz dzięki.
    • marta629 Re: Elektroliza 09.10.14, 11:47
      Polecam Salon na bóstwo 663909718, jestem jej pacjentką od 2 lat naprawdę zostały mistyków pojedyńcze wlewki, polecam!!!!!
      • zuzanna_97 Re: Elektroliza 29.12.14, 18:47
        Ja tez mam świetną kosmetolog ktora wykonuje elektrolizę. Chodzę od paru miesięcy ale dzięki forum poznałam dziewczyny które juz uporały sie z włoskami. One mnie motywują do systematycznego chodzenia. No i moja pania Magda jest też mnie wspiera, bo już żyć mi się nie chciało :((((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka