Dodaj do ulubionych

Laser-nie do końca prawda

04.12.05, 17:26
tak Was czytam i czytam pomysly o laserze.myslalam o tym,nadal
mysle.wysililam się na rozmowe z kosmetyczka z gabinetu,gdzie dokonuje sie
depilacji laserem i sama przyznala,ze efekty sa swietne,ale w koncu wszystko
wroci w mniejszym lub wiekszym stopniu do normy.pytanie-oplaca sie?nie sadze.
Obserwuj wątek
    • eeech Re: Laser-nie do końca prawda 04.12.05, 19:37
      Jak sama zauważyłaś podobne wątki były już często poruszane. Nie umiem
      odpowiedzieć na Twoje pytanie...

Laser traktuje jako pewną nadzieję. Liczę, że choć na krótki czas będzie spokój,
      a jak wszystko wróci to w mniejszym stopniu...

No właśnie, jak myślicie (czy też może już to wiecie bo macie jakieś
      doświadczenia) czy po laserze włoski odrastają słabsze. Chodzi o to, że wydaje
      mi się, że moje włoski są m.in. takie mocne i ciemne od golenia... Więc czy po
      laserze odrosną takie jakie by były bez golenia?
      • agatka555555 Re: Laser-nie do końca prawda 20.12.05, 17:32
        Powiem tak: ja przed zabiegami laserowymi depilowałam brodę pinsetą, wiec tez je
        przez to wzmocniłam I mam za sobą już 6 zabiegów laserowych i u mnie wlosy po
        lzaserze odrastają duuuużżżżo słabsze.
        P.S.Jeżeli chciałabyś nawiązać ze mną kotakt np. przez GG to bardzo chetnie
        porozmwiam i wymienię doświadczenia albo porady;-)
        Pozdraiwam ciepło
    • yvonnek1983 Re: Laser-nie do końca prawda 04.12.05, 20:56
      Moja opinia jest następująca: jeśli kogoś stać na depilacje laserową niech z
      niej korzysta do woli, uważam, że należy zrobić wszystko, aby chociaż przez
      pare miesięcy mieć święty spokój. Wydaje mi się, że temu zabiegowi powinny
      poddawać się w szczególności kobiety z silmym objawem hirsutyzmu, kiedy to
      penseta, rozjaśnianie itp na nic się zdaje.Każdy chce być atrakcyjny, a jeśli
      ktoś ma szanse na polepszenie swojego wyglądu niech korzysta. Co do odrastanie
      włsów to słyszałam, że nie są grubsze, są delikatniejsze.
      • kaczryka Re: Laser-nie do końca prawda 04.12.05, 22:36
        owa kobieta mi powiedziala,ze owszem,bywa ze sa slabsze,ale nie zawsze.no i
        czasem moze byc jak po goleniu lekko gorzej.zalezy od kobiety.
    • beemka5 Re: Laser-nie do końca prawda 05.12.05, 18:24
      czesc wszystkim.Ja jestem po pierwszym zabiegu laserem(uda,bikini),za dwa
      tygodnie wybieram sie na nastepny.Nie goliłam ud od 6 tygodni i dopiero od
      tygodnia zaczeły mi wyrastać włosy,wczesniej były ale bardzo malutkie.Tak ze
      teraz wracam do poprzedniego stanu.Rozmawiałam z kobietą co wykonuje ten zabieg
      i powiedziała ze ja potrzebuje ok.6-7 zabiegów!!!Jak wczesniej nie
      zbankrutuje:)) to pojde.Za uda zapłaciłam 800zł,okolice bikini 500zł(ale to
      zależy od wycięcia bikini,ja zapłaciłam za ten podstawowy)aha i robiłam jeszcze
      odcinek od pępka w dół:200zł.nie wiem czy mi to pomoze ale juz naprawde nie mam
      innego wyjscia.pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka