e-edzioszka 17.07.03, 18:07 czy coś Was jeszcze ubogaca?...;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnajagoda Re: Powściągliwość i praca 18.07.03, 10:16 aha, mój pracodawca nawet nie bardzo jest powściągliwy w temadcie wypłaty (wziąwszy pod uwagę mój staż i stanowisko), toteż nawet go lubię ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Powściągliwość i praca 18.07.03, 10:25 a jak jest z innymi tematami, powściąga się również?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Powściągliwość i praca 18.07.03, 11:08 a w temacie zakresu obowiązków to niekiedy bywa bardziej powściągliwy niż w temaci wypłaty ;)) a neikiedy to ciur w oczy zagląda aż bolą... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Powściągliwość i praca 18.07.03, 11:27 dobrze chociaż, że w oczy patrzy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Powściągliwość i praca 18.07.03, 14:46 Praca mnie nie zuboza o czas, ktory moglabym na cos innego zmarnowac. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Powściągliwość i praca 18.07.03, 15:27 ale ludzie wolni i szanujący swe imię dobre pracą się nie hańbili...;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Powściągliwość i praca 18.07.03, 20:21 To nie niezamierzine, zmienilo sens mej mysli nader glebokiej. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Powściągliwość i praca 18.07.03, 20:50 ale głębia uczuć Twych, oczu patrzących z powagą i dostojeństwem dała wiele do myślenia nam przeciętniakom...;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Powściągliwość i praca 18.07.03, 20:58 edzioszka napisała: > ale głębia uczuć Twych, oczu patrzących z powagą i dostojeństwem dała wiele do > myślenia nam przeciętniakom...;) Do pracy uczucia nie mam, oczy me z powaga i dostojenstwem nie maja wiele wspolnego, predzej z dioptria, wiec naprawde nie wiem o czym Wy przecietniacy mogliscie sobie pomyslec. Odpowiedz Link Zgłoś