chilli-and-vanilla 17.12.09, 20:12 co roku to samo: sajgon w pracy, masakra w sklepach, beznadziejne amerykańskie piosenki świąteczne wszędzie itd. czy ktoś podobnie jak ja nie znosi tego pseudoświątecznego klimatu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gustavvo Re: przedświąteczne opętanie 18.12.09, 10:21 Staram się temu przedświątecznemu opętaniu też nie ulegać. Bojkotuję markety, ganianie za bzdurnymi prezentami itd. Co do amerykańskich utworów to tu pozwolę się nie do końca zgodzić, bo kilka jest całkiem udanych. Przykładowo: www.youtube.com/watch?v=9vPfOjAw5Z0 www.youtube.com/watch?v=s_W7p35SzuI&feature=related www.youtube.com/watch?v=KdiLkNlsl9A www.youtube.com/watch?v=GvLgIzFLajo www.youtube.com/watch?v=HeNnbnZamkw www.youtube.com/watch?v=ErmmJ8py3JE www.youtube.com/watch?v=0JFG9jxM3GM&feature=related www.youtube.com/watch?v=PiE2xkbt1WQ&feature=related www.youtube.com/watch?v=5ks0UpR78-I&feature=related www.youtube.com/watch?v=gFtb3EtjEic&feature=related A dałoby się znaleźć więcej. Rzecz jasna nie każdemu muszą się podobać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanilia Re: przedświąteczne opętanie IP: *.stk.vectranet.pl 18.12.09, 12:22 a ja mam dosc papryki i tego jej ciaglego narzekania.wiecznie tylko gledzisz na prace klijentow sklepow............zostaw te swoje durne wywody dla siebie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: przedświąteczne opętanie 19.12.09, 20:25 To jest kretynku forum dyskusyjne. Tu wolno dyskutować. Nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanilia Re: przedświąteczne opętanie IP: *.stk.vectranet.pl 19.12.09, 21:38 Tylko ty DEBILU nie dyskutujesz tylko wlazisz papryce w dupe i oboje narrucacie innym swoje zdanie.Dyskusje z papryka prowadz na priv............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h. kloss Re: przedświąteczne opętanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 22:16 howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: przedświąteczne opętanie 20.12.09, 13:06 używając twojego języka: je**e mnie co myślisz o mnie i o moich wypowiedziach :) Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: przedświąteczne opętanie 21.12.09, 20:42 Też chciałbyś jej wejść? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchew Re: przedświąteczne opętanie IP: *.stk.vectranet.pl 21.12.09, 21:58 Popieram chili i markapieca. Jeżeli komuś nie podoba się temat dyskusji to niech nie wchodzi na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też kierowca Re: przedświąteczne opętanie IP: *.stk.vectranet.pl 21.12.09, 22:21 Mnie się podoba temat dyskusji więc wchodzę :) To znaczy mój głos za nienawiścią do przedświątecznej opętanej gorączki! I do wszystkiego, co małpujemy od równie znienawidzonych amerykanów! Święta Bożego Narodzenia są świętami rodzinnymi, należy więc poświęcić je wartościom ważnym dla rodziny. Jeśli ktoś rozumie przez to wspólne zakupy, to jego wybór, ale ja mam inne priorytety i to jest mój wybór. Stanowisko każdego jest ewidentnie subiektywne, bo każdy ma wolność wyboru, więc patrząc z drugiej strony uszanujmy nawzajem swoje stanowiska i nie plujmy na siebie nawzajem. A to, że nie lubię amerykanizmów nie znaczy, że od razy muszę na to pluć. Spokojnych, pełnych miłości i zadowolenia z siebie świąt życzy "też kierowca" Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: przedświąteczne opętanie 22.12.09, 20:35 I można bez przekleństw i polityki! Dzięki za wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: przedświąteczne opętanie IP: *.95.89.140.gl.digi.pl 25.12.09, 20:18 Święta, święta i za chwilę po świętach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z-e Re: przedświąteczne opętanie IP: *.scom.za.digi.pl 25.12.09, 20:46 Masz rację chilli ja też tego nie znoszę...szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: przedświąteczne opętanie 27.12.09, 19:24 już po.... :) teraz tylko sylwester, a potem nowy rok - nowe wyzwania i tak do u****ej śmierci ;) życie jest piękne Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: przedświąteczne opętanie 01.01.10, 16:07 Co robiłaś Papryko na Sylwestra. Nie było cię pod DMiT-em!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzanin Re: przedświąteczne opętanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.01.10, 23:47 MOże była, ale z KIM INNYM? Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: przedświąteczne opętanie 15.01.10, 21:50 No tak. Ze mną nie była... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: przedświąteczne opętanie 17.01.10, 00:04 przecież pisałam w innych wątkach że mnie nie było ... Odpowiedz Link Zgłoś
zza_lady Re: przedświąteczne opętanie 17.01.10, 20:00 Po co się im tłumaczysz? Głupie to są szczeniaki i już! Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: przedświąteczne opętanie 20.01.10, 21:04 Zaraz tam "szczeniaki". No nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: przedświąteczne opętanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.10, 22:42 Mistrz w obrażaniu ludzi na forum się odezwał! Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: przedświąteczne opętanie 22.01.10, 21:17 Ale zawsze Mistrz. W CZYMŚ trzeba być dobrym, nie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzanin Re: przedświąteczne opętanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.01.10, 20:41 Mistrzu ty.. :0 Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: przedświąteczne opętanie 26.01.10, 21:07 eee tam piecu ? obrażanie ? nie pamiętam kiedy kogoś obraziłeś piecyku, myślę na miano mistrza jeszcze nie zasłużyłeś Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: przedświąteczne opętanie 04.02.10, 20:42 Papryczko, z tobą nie trenowałbym obrażania się... Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: przedświąteczne opętanie 04.02.10, 20:55 tu chodziło o obrażanie, a nie o obrażanie się.... oj piecu coś u Ciebie ciężko z pamięcią, demencja ? hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzanin Re: przedświąteczne opętanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.02.10, 20:08 Fajną macie rozgrzewkę.... Ale przynajmniej jako jedyni na tym forum piszecie wprost, że chciecie się trochę nawzajem poobrażać Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: przedświąteczne opętanie 08.02.10, 20:25 A co z Tobą? Chcesz się bić?! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzanin poświąteczne głupot posuwanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.02.10, 20:43 No napiszcie coś z sensem wreszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: poświąteczne głupot posuwanie 12.02.10, 20:35 Spadaj, bo przeszkadzasz w konwersacji... Odpowiedz Link Zgłoś
z_rokitnicy Re: przedświąteczne opętanie 14.02.10, 20:20 Chilli-and-vanillio, to co piszesz, za chwilę bedzie znowu aktualne w związku z Wielkanocą! Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: przedświąteczne opętanie 15.02.10, 19:56 na Wielkanoc mnie nie będzie to po pierwsze - z czego bardzo się cieszę, bo nie lubię tych świąt. po drugie - jednak Boże Narodzenie jest bardziej komercyjne o wiele... jakoś przed Wielkanocą jest tylko akcja pod tytułem "kupujemy żarcie", a prezenty na "zajączka" to raczej rzadkość (przynajmniej u mnie w rodzinie nie ma takiej tradycji). no i karpi nie duszą w workach Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: przedświąteczne opętanie 16.02.10, 20:49 Papryko, co robisz w Wielkanoc? Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: przedświąteczne opętanie 16.02.10, 21:22 lecę :) ale tylko na weekend Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: przedświąteczne opętanie 18.02.10, 20:12 No, ale gdzie lecisz Papryko? Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: przedświąteczne opętanie 19.02.10, 21:37 na wyspy odwiedzić znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: przedświąteczne opętanie 21.02.10, 21:00 Na jakie wyspy??? Brytyjskie czy Bahama na przykład... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi Re: przedświąteczne opętanie IP: *.stk.vectranet.pl 16.02.10, 22:35 ho ho ho Odpowiedz Link Zgłoś
macie-jow sześć dużych baniek 03.03.10, 20:27 Nie lubię głupich wpisów typu "hohoho". Jak nie masz nic do powiedzenia, to napisz cvo zrobiłbyć z 6 milinami zł, które sa do wygrania w LOTTO :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: sześć dużych baniek 04.03.10, 18:51 Hooooo hoooo hooooo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_mikulczyce Re: sześć dużych baniek 15.03.10, 21:26 Fajnie to Pani napisała! Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: sześć dużych baniek 15.03.10, 22:31 a ile jest w najbliższym losowaniu do zgarnięcia? pomarzyć sobie zawsze można :) Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: sześć dużych baniek 17.03.10, 21:02 na pewno nie wydałabym bezsensownie tylko pomyślała co tu zrobić żeby mieć zapewnione gdziwe warunki życia do końca :) i pracowałabym wtedy tylko dla przyjemności.... Odpowiedz Link Zgłoś
grubapupa Re: sześć dużych baniek 26.03.10, 20:12 Wiesz z tą pracą dla przyjemności, to ja nie rozumiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: sześć dużych baniek 26.03.10, 22:19 ja mam pracę którą lubię i nie wyobrażam sobie co bym miała robić gdybym nie musiała nic robić - no może podróże, ale od czasu do czasu musiałabym wrócić do domu i do szarej rzeczywistości Odpowiedz Link Zgłoś
z_rokitnicy Re: sześć dużych baniek 28.03.10, 20:29 To jaką ty masz pracę??? Szefem własnej firmy jesteś? Artystką? Gónikiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: sześć dużych baniek 09.04.10, 20:06 Papryko z ciekawą pracą... czym się zajmujesz w realu? Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: sześć dużych baniek 09.04.10, 20:33 wykładam towar w Realu ;) <joke> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Żałobne opętanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.04.10, 20:33 Niektórzy mówią, że z naszą żałobą jest już podobnie. Zbyt dużo, zbyt natrętnie, zbyt interesownie. Nie wiem co o tym myślieć..... Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Żałobne opętanie 28.04.10, 20:28 Skrajności to nasza polska specjalność Odpowiedz Link Zgłoś