feelicity 28.05.11, 01:08 Czy dzieje się coś w naszym mieście w tym dniu. Jeśli wiecie o jakiś imprezach plenerowych, najlepiej jeszcze popołudniowych to piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a-neetka Re: Dzień Dziecka 31.05.11, 07:39 w rudzie śl. bedzie mały festyn ze stowarzyszenia, a w zabrzu nie wiem.. kurcze chyba założe forum rudzkich mam:-) ciekawe czy tu jakieś zagladają oprócz mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
feelicity Re: Dzień Dziecka 31.05.11, 08:46 a-neetka, napisz coś więcej o festynie w Rudzie, albo podaj jakiegoś linka. Jak założysz już forum to daj znać, będziemy je odwiedzać:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniczka_1 Re: Dzień Dziecka 31.05.11, 11:47 Dzień Dziecka w Zabrzu: www.um.zabrze.pl/mieszkancy/aktualnosci/dzien-dziecka-w-zabrzu Odpowiedz Link Zgłoś
a-neetka Re: Dzień Dziecka 31.05.11, 13:33 www.rudaslaska.pl/czas-wolny/dzien-dziecka/ a co do forum, to chętnie, ale znowu będziemy sobie felicity odpowiadać na posty: ja wczesniej ty póżniej :-D ale myślę,myślę może nawet zadziałam;-) Felicity a może wreszcie odpowiesz na nurtujące wszystkich pytanie dlaczego bywasz tu tak rzadko? he?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
feelicity Re: Dzień Dziecka 01.06.11, 20:10 cześć a-neetka, jak założysz forum, będę je odwiedzać. Pewnie tak "często" jak to zabrzańskie, ale będę. Niestety przyczyna moich rzadkich wizyt na forum jest bardzo prozaiczna - po prostu nie mam czasu, żeby w tygodniu na dłużej siąść przed komputerem. Wracam do domu z pracy ok. 17, a jeszcze masa obowiązków. Postaram się jednak poprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
feelicity Re: Dzień Dziecka 01.06.11, 20:05 Dzięki aniczka_1. Planuję wybrać się na koncert m. Jeżowskiej w niedzielę, bo dzisiaj pogoda nie sprzyja świętowaniu, a poza tym mój syn postanowił sobie uciąć dzisiaj popołudniową drzemkę więc na świętowanie nie było zbyt dużo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
natalakat Re: Dzień Dziecka 31.05.11, 18:07 Ooo i nawet w Rokitnicy będzie się cos działo... łaaał aż się przejdziemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
natalakat Re: Dzień Dziecka 31.05.11, 18:09 A tak poza tym, 1.06 jest otwarcie M1 i też będą jakies bajery dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś