Dodaj do ulubionych

CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych?

IP: *.gl.digi.pl 21.11.13, 16:33
W samym Zabrzu 3 (w tym 2 w centrum), dale Kauflandy, Lidle i nowe centrum w Rudzie Poludniowej! Skąd mamy tyle pieniędzy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Druh Boruh Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 17:09
      Z bankomatów.
      • Gość: amma Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.gl.digi.pl 21.11.13, 17:19
        A gdzie sprzedaja bankomaty?
        • Gość: Druh Boruh Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 17:35
          W fabryce bankomatów, ale pytałaś skąd mamy pieniądze.
          • Gość: amma Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.gl.digi.pl 24.11.13, 18:35
            Pytanie brzmiało skąd mamy TYLE pieniędzy. Z doświadczenia wiem, że bankomaty są kapryśne i nie zawsze chcą wydawać pieniądze.
    • Gość: Jerzy Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.internetia.net.pl 21.11.13, 19:01
      Na początku mowa była o stawianiu marketów na obrzezach miast ... teraz stawiają market na markecie ........ niemcy chcą wykończyć nasz drobny handel a potem jak już nie będzie polskich kupców wywindują ceny dla polaczków .............
      Druga sprawa to to czy ktoś pilnuje czy są jakieś ograniczenia ile tego może być w danym miescie ?
      W Zabrzu jest najwięcej marketów z wszystkich osciennych miast !

Nasi włodarze powinni sprowadzać innych inwestorów !!! zakłady produkcyjne a nie sklepy !!!
      • Gość: wiem Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.zabrze.vectranet.pl 21.11.13, 20:55
        Tych centr handlowych jest faktycznie trochę za dużo.
        Jeżeli chodzi o drobny handel, to chociaż mam pod nosem dwa małe sklepiki, to i tak
        chodzę na zakupy do centrum handlowego, bo ceny w tych sklepikach są tak wygórowane,
        że nie oplaca mi się robić w nich zakupów, kupuję coś wylacznie wówczas jak to jest
        pojedyncza rzecz.
    • Gość: zdzis Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.google.com 21.11.13, 21:03
      Potrzeba aby Polacy nie mogli żyć z własnego sklepiku
      • Gość: kasia Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.13, 00:52
        Co budują kolo Platana ?
        • Gość: waryniol Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.zabrze.vectranet.pl 22.11.13, 09:28
          Rzekomo Decathlon
          • Gość: kasia Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.13, 13:47
            dziękuje za informacje :)
            • Gość: też kierowca Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.zabrze.vectranet.pl 22.11.13, 22:50
              Akurat koło Platana jest miejsce na kolejny sklep i nikomu nic się nie stanie z tego powodu. Resztę sklepów wielkopowierzchniowych buduje się w większości poza centrum, poza tym ALDI-kiem na Miarki, który jest usytuowany kretyńsko.
              • Gość: wielki sceptyk Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.wieszowanet.pl 23.11.13, 10:45
                Ten aldi przy Miarki powinien mieć indywidualną nazwę np. imieniem Kozika matołka
                • Gość: amma Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: 83.230.7.* 23.11.13, 17:25
                  Nie wiem, czy należy pomijac w liczeniu lidle i kauflandy. Jedt tego sporo. Zupełnie jakbyśmy byli nadpobudliwi nabywczo.
            • Gość: ef36 Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.gl.digi.pl 25.11.13, 22:15
        • Gość: xyz Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.gl.digi.pl 28.11.13, 22:53
          NIE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka