Gość: amma IP: *.gl.digi.pl 21.11.13, 16:33 W samym Zabrzu 3 (w tym 2 w centrum), dale Kauflandy, Lidle i nowe centrum w Rudzie Poludniowej! Skąd mamy tyle pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Druh Boruh Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 17:09 Z bankomatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amma Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.gl.digi.pl 21.11.13, 17:19 A gdzie sprzedaja bankomaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Druh Boruh Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 17:35 W fabryce bankomatów, ale pytałaś skąd mamy pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amma Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.gl.digi.pl 24.11.13, 18:35 Pytanie brzmiało skąd mamy TYLE pieniędzy. Z doświadczenia wiem, że bankomaty są kapryśne i nie zawsze chcą wydawać pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.internetia.net.pl 21.11.13, 19:01 Na początku mowa była o stawianiu marketów na obrzezach miast ... teraz stawiają market na markecie ........ niemcy chcą wykończyć nasz drobny handel a potem jak już nie będzie polskich kupców wywindują ceny dla polaczków ............. Druga sprawa to to czy ktoś pilnuje czy są jakieś ograniczenia ile tego może być w danym miescie ? W Zabrzu jest najwięcej marketów z wszystkich osciennych miast ! Nasi włodarze powinni sprowadzać innych inwestorów !!! zakłady produkcyjne a nie sklepy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.zabrze.vectranet.pl 21.11.13, 20:55 Tych centr handlowych jest faktycznie trochę za dużo. Jeżeli chodzi o drobny handel, to chociaż mam pod nosem dwa małe sklepiki, to i tak chodzę na zakupy do centrum handlowego, bo ceny w tych sklepikach są tak wygórowane, że nie oplaca mi się robić w nich zakupów, kupuję coś wylacznie wówczas jak to jest pojedyncza rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzis Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.google.com 21.11.13, 21:03 Potrzeba aby Polacy nie mogli żyć z własnego sklepiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.13, 00:52 Co budują kolo Platana ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.zabrze.vectranet.pl 22.11.13, 09:28 Rzekomo Decathlon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.13, 13:47 dziękuje za informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też kierowca Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.zabrze.vectranet.pl 22.11.13, 22:50 Akurat koło Platana jest miejsce na kolejny sklep i nikomu nic się nie stanie z tego powodu. Resztę sklepów wielkopowierzchniowych buduje się w większości poza centrum, poza tym ALDI-kiem na Miarki, który jest usytuowany kretyńsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki sceptyk Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.wieszowanet.pl 23.11.13, 10:45 Ten aldi przy Miarki powinien mieć indywidualną nazwę np. imieniem Kozika matołka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amma Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: 83.230.7.* 23.11.13, 17:25 Nie wiem, czy należy pomijac w liczeniu lidle i kauflandy. Jedt tego sporo. Zupełnie jakbyśmy byli nadpobudliwi nabywczo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ef36 Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.gl.digi.pl 25.11.13, 22:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: CZy potrzeba aż tylu centrów handlowych? IP: *.gl.digi.pl 28.11.13, 22:53 NIE Odpowiedz Link Zgłoś