athlon20002 11.08.05, 15:28 Czy w Zabrzu są rganizowane jakieś kursy tańca ? Jeśli tak to powiedzcie co o nich sądzicie i czy warto tam iść. Ostatnio byłem na weselu i nie mogłem tańczyć bo nie umiałem ;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moomoo Re: Kurs tańca IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 20:19 Moi rodzice od 2 lat chodzą na kurs tańca ( to już 12 czy 13 stopień ) w Zabrzu na ul. Fabrycznej. Klub nazywa sie FORUM. Są bardzo zadowoleni, a na wszystkich imprezach wywijają na parkiecie aż miło popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Kurs tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 21:04 Witam, kurcze, chyba chodzimy z moją żoną razem z Twoimi rodzicami ! jesteśmy bardzo zadowoleni, a ostatnio na weselu przyjaciół też podobno miło było na nas patrzeć ;-) Kurs prowadzą Beata i Andrzej Dominiakowie, wyśmienici nauczyciele ! Nowy nabór zacznie się we wrześniu, trzeba śledzić ogłoszenia w prasie, albo wpadać na grupę - obiecuję dać znać. pozdrawiam tanecznie ;-) Peter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moomoo Re: Kurs tańca IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 22:00 Jeśli jesteś Panem Piotrusiem - męzem Pani Ani o których Mama mówi przy okazji imprezek czy wspólnych wyjść na tańce powiem tyle że... hehehe - świat jest mały a Zabrze to w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Kurs tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 12:06 :-)))))))))))))) dokładnie jestem ! ratunku, zostałem zdemaskowany ! :-D moomoo, napisz chociaż imię Twojej Mamy, cobym wiedział, czyje dziecię buszuje na forum ;-) poza tym nie jestem żadnym panem ;-) a świat w ogóle jest globalną wioską :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moomoo Re: Kurs tańca IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.05, 17:57 Jestem dziecięciem ( hehehehehe... dziecięciem ...) Marty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Kurs tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 11:17 Ekhm, to faktycznie nieco niefortunna nomenklatura :-) Ale doszliśmy do tego drogą dedukcji, choć mieliśmy wątpliwości. Pozdrowienia ! Aha - mieliśmy się spotkać na piwie w Basie. Ale zadzwonimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dość kampanii !!!! Re: Kurs tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 12:26 Dość kampani na naszym forum - precz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Kurs tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:34 chyba Ci się post źle podlinkował ;-) Odpowiedz Link Zgłoś