Dodaj do ulubionych

Kurs tańca

11.08.05, 15:28
Czy w Zabrzu są rganizowane jakieś kursy tańca ? Jeśli tak to powiedzcie co o
nich sądzicie i czy warto tam iść. Ostatnio byłem na weselu i nie mogłem
tańczyć bo nie umiałem ;(
Obserwuj wątek
    • Gość: moomoo Re: Kurs tańca IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 20:19
      Moi rodzice od 2 lat chodzą na kurs tańca ( to już 12 czy 13 stopień ) w Zabrzu
      na ul. Fabrycznej. Klub nazywa sie FORUM. Są bardzo zadowoleni, a na wszystkich
      imprezach wywijają na parkiecie aż miło popatrzeć.
      • Gość: Peter Re: Kurs tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 21:04
        Witam,
        kurcze, chyba chodzimy z moją żoną razem z Twoimi rodzicami !
        jesteśmy bardzo zadowoleni, a ostatnio na weselu przyjaciół też podobno miło
        było na nas patrzeć ;-)
        Kurs prowadzą Beata i Andrzej Dominiakowie, wyśmienici nauczyciele !
        Nowy nabór zacznie się we wrześniu, trzeba śledzić ogłoszenia w prasie, albo
        wpadać na grupę - obiecuję dać znać.
        pozdrawiam tanecznie ;-)
        Peter
        • Gość: moomoo Re: Kurs tańca IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 22:00
          Jeśli jesteś Panem Piotrusiem - męzem Pani Ani o których Mama mówi przy okazji
          imprezek czy wspólnych wyjść na tańce powiem tyle że... hehehe - świat jest
          mały a Zabrze to w ogóle...
          • Gość: Peter Re: Kurs tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 12:06
            :-))))))))))))))
            dokładnie jestem ! ratunku, zostałem zdemaskowany ! :-D
            moomoo, napisz chociaż imię Twojej Mamy, cobym wiedział, czyje dziecię buszuje
            na forum ;-)
            poza tym nie jestem żadnym panem ;-)
            a świat w ogóle jest globalną wioską :-)
            • Gość: moomoo Re: Kurs tańca IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.05, 17:57
              Jestem dziecięciem ( hehehehehe... dziecięciem ...) Marty ;-)
              • Gość: Peter Re: Kurs tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 11:17
                Ekhm, to faktycznie nieco niefortunna nomenklatura :-)
                Ale doszliśmy do tego drogą dedukcji, choć mieliśmy wątpliwości.
                Pozdrowienia ! Aha - mieliśmy się spotkać na piwie w Basie. Ale zadzwonimy.
    • Gość: dość kampanii !!!! Re: Kurs tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 12:26
      Dość kampani na naszym forum - precz !!!
      • Gość: Peter Re: Kurs tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:34
        chyba Ci się post źle podlinkował ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka