Gość: Mała IP: *.unikol.com.pl 18.09.06, 10:03 Witam serdecznie!Jestem konsultantką Avonu,gdyby zechcieli Państwo zamówić jakieś kosmetyki dla siebie,najbliższych-proszę o kontakt.Możecie dokonać zakupu nie wychodząc z domu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolina Re: AVON-dostawa do domu:) IP: 85.195.123.* 18.09.06, 10:46 mam pytanie gdzie cie mozna znalesc? - dotyczy kontaktu.....zapewne nie stoisz na ulicy czy pod sklepem, a moze zapraszasz do domu - wiec podaj adres. Wiem,ze AVON to przednie kosmetyki i zawsze jak znajduje sie obok jakies Pani uzywajacej tych kosmetykow to mam skojarzenia z dawnymi kioskami Ruchu. Uwielbiam ten zapach. A insekty wprost przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: AVON-dostawa do domu:) IP: *.unikol.com.pl 18.09.06, 12:01 Witam,znaleść mnie można na internecie:)A jaśli ktoś jest zainteresowany złożeniem zamówienia-odwiedzam klienta w domu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiex Re: AVON-dostawa do domu:) IP: *.unikol.com.pl 18.09.06, 15:03 dzien dobry,chciałabym przejrzeć nowy katalog,zależy mi na linii SPA,czy mozemy sie jakoś umówic? Odpowiedz Link Zgłoś
elx2 Re: AVON-dostawa do domu:) 18.09.06, 18:20 Witam, Wprawdzie to nie poprzedniczka, ale ja też jestem konsultantką. Jakieś szczegóły pisz na maila gazetowego. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portalu Re: AVON-dostawa do domu:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 19:44 To się nam konsultantki ujawniły, jedna nawet w Unikolu pracuje. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof21zabrze Re: AVON-dostawa do domu:) 18.09.06, 19:50 gosiex mam dla Ciebie lepsza propozycje napisz do mnie koniecznie to moje gg 976 237 albo na poczte pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś