29.09.13, 14:17
Hej! Muszę wymienić okulary jednak nie wiem jakiej firmy wybrać, może ktoś mi polecić jakąś dobrą i nie drogą firmę? Ostatnio miałam z firmy "nexit" Jednak nie jestem zadowolona. Już przy regulowaniu zauszników pojawiły się przebarwienia z czasem kolor wyblakł, a miejscami widać biały plastik. Okulary już po pierwszym miesiącu użytkowania wyglądały jakbym miała je kilka lat. Kiedyś kupiłam w vision express i byłam z jakości naprawdę zadowolona jednak jak dla mnie jest to przy mojej obecnej wadzie wzroku za drogi salon. A z tego co wiem samych oprawek nie można tam kupić, tzn. do ceny okularów doliczają jeszcze szkła "zerówki" więc to kompletnie się nie opłaca.
Obserwuj wątek
    • optykpodwysocki Re: okulary 29.09.13, 18:48
      Witam

Zapraszam do przejrzenia naszej oferty w sklepie Okularownia.pl W tej chwili trwa promocja na bezpłatne soczewki plastikowe z antyrefleksem. Montaż również. Gwarancja. na cały produkt - 2 lata. Oprawy tylko od sprawdzonych firm. Cały asortyment dostępny od ręki. Jesteśmy w branży od 24 lat. Oczywiście optyk służy poradą na każdym etapie zamówienia. Pozdrawiam.
      • malami415 Re: okulary 06.02.14, 14:56
        Hmm ciekawa oferta. Interesuje mnie jeszcze oferta marki fielmann.
        Do dosyć znana firma, może mają nieco droższe oprawki z tego, co widziałam, ale jest na nie gwarancja. Czy ktoś wie, jak okulary od nich się sprawują?
        • misiowamama-2 Re: okulary 07.02.14, 21:57
          fielman? Większego badziewia chyba nie ma na rynku...
          • optyk_vision Re: okulary 17.02.14, 14:15
            Witajcie,
            czy naprawdę uważacie że drogie markowe okulary są jakościowe lepsze od tańszych ramek polskich producentów ? Jestem odmiennego zdania. Głównie pracuje na markach polskich i zapewniam że nie mam z tego tytułu reklamacji a klienci są bardzo zadowoleni i wracają do nas od lat.
            Jeżeli chodzi o oprawy Fielmann nie jestem w stanie się wypowiedzieć. Wiem tylko tyle że to niemiecka marka która ma bogata ofertę.
            misiowamama-2 miałaś na myśli salony Filemann czy produkt - oprawy?
    • Gość: Tamara34 Re: okulary IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.03.14, 09:39
      Ja moge polecic taką firmę , maja przystepne ceny i ladne oprawki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka