Dodaj do ulubionych

schizofrenia

22.06.12, 07:12
To że ją pokonałem i pojełem prawie wszystko nie znaczy że nie mogę mieć nawrotu ale co wtedy? co jeszcze i ile jeszcze pojmę?, co niektórych interesuje co wiem:) no i co z tego że interesuje i tak nie są w stanie tego pojąć bo to nie ja jestem chory tylko większość społeczeństwa.Czy są ludzie którzy latają w spodkach latających? na pewno są, czy obce cywilizacje mają bazy na ziemi bez dwóch zdań,czy chodzą między ludźmi? oczywiście że tak, czy oddając piłeczkę drugiemu człowiekowi można go wpędzić w schizofrenię, bez dwóch zdań.Czy Nostradamus miał schizofrenię? myślę że miał,czy będzie 3 wojna światowa? niebędzie.
Obserwuj wątek
    • krz_ysiu Re: schizofrenia 21.08.12, 10:48
      Ludzie genijalni niekoniecznie są schizofrenikami.

--
      Olgo bez myśli o Tobie nie zasypiam już wcale.
      • uwierz_w_to Re: schizofrenia 22.08.12, 16:25
        krz_ysiu napisał:

> Ludzie genijalni niekoniecznie są schizofrenikami.
        >
        > --
        > Olgo bez myśli o Tobie nie zasypiam już wcale.

Tak serio to wydaje mi się że schizofrenia otwiera furtki do geniuszu i teraz piszę poważnie.
        • varna771 Re: schizofrenia 22.08.12, 22:32
          uwierz_w_to napisał:

>
          > Tak serio to wydaje mi się że schizofrenia otwiera furtki do geniuszu i teraz p
          > iszę poważnie.

oczywiście,że tak !! na starej schizofrenii nawet założyłam wątek poświęcony ludziom genialnym ,wybitnym chorym na schizofrenie
          • uwierz_w_to Re: schizofrenia 23.08.12, 05:31
            Varna niektóre moje posty i tematy na tej schizofreni są dosyć dziwne i jak ktoś je czyta powie odrazu chory człowiek, ale wszystko co pisałem działo się naprawdę nie mam omamów ani głosów nigdy podczas choroby.Ja woggóle osobiście nie twierdzę że ten stan to choroba, umysł sie otwiera inaczej zaczynamy postrzegać,zgłębiać wiedzę i nasza świadomość inaczej pracuje.Pisałem że jestem numerem 999 i być może nim jestem lub mogę być.
            Zdażyło się że kolaga nagioł prawa fizyki w szpitalu a ja byłem tego świadkiem i to swoim umysłem ja też w zasadzie.Wszystko zależy od naszego stanu świadomości.
            Tak samo jak pisałem o Mosadzie że miałem z nimi poważne rozmowy to prawda! jestem nikim i kto z wywiadu żydowskiego zawracał by sobie tyłek w szpitalu i testował mnie? a jednak! zainteresowani byli mną i nie tylko oni, nawet została mi podrzucona książka zdaje się "Potęga świadomości" przeleciałem rozdziały i to co było napisane w niej ja osobiście już to wiedziałem bez czytania jej.Więc jedym słowem schizofrenia to nie jest choroba!!! i dla mnie nią nigdy nie będzie, a ludzie chorujący poprostu bzikują i tu jest problem.
            • uwierz_w_to Re: schizofrenia 23.08.12, 05:38
              I wiem co piszę jak to brzmi, ale poglądy innych mnie nie interesują, jeżeli ktoś dorówna mojej wiedzy o tym wszechświecie i naszej ziemi chetnie z nim porozmawiam.
              • uwierz_w_to Re: schizofrenia 23.08.12, 05:44
                Jestem Bogiem który nic jeszcze nie potrafi:)
              • izek71 Re: schizofrenia 28.08.12, 12:04
                Jak Cię poglądy innych nie interesują to po piszesz na publicznym forum ?
                • uwierz_w_to [...] 30.08.12, 15:33
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: umbrella [...] IP: *.cdma.centertel.pl 31.08.12, 20:48
                    • uwierz_w_to [...] 02.09.12, 17:19
                      • Gość: izek71 [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.12, 14:25
                        • ditta12 Re: schizofrenia 03.09.12, 14:47
                          Czy ktoś z gości ma jakiś problem zdrowotny swój lub kogoś z blizkich i chciałby sie podzielić z innymi uczestnikami forum czy przybywacie tu tylko po to aby krytykować Uwierz_w_to i Madau?
                          • madau Re: schizofrenia 03.09.12, 14:56
                            swiete slowa Ditto.
                          • uwierz_w_to Re: schizofrenia 18.10.12, 23:40
                            ditta12 napisała:

> Czy ktoś z gości ma jakiś problem zdrowotny swój lub kogoś z blizkich i chciałb
                            > y sie podzielić z innymi uczestnikami forum czy przybywacie tu tylko po to aby
                            > krytykować Uwierz_w_to

Ditta tu o mnie chodziło i wiem dokladnie kto to pisał,z checią podał bym tu jego imie i nazwisko ale bym sobie narobił biedy.Ale chciał bym zobaczyć jego pjane na pysku w tym momęcie.
                            • uwierz_w_to Re: schizofrenia 18.10.12, 23:42
                              Zresztą zwykły smieć tacy jak on powinnii sie ewakuować jak najdalej ze swojego smietnika w którym bruździli ale śmieciem się nikt nie interesuje i nikogo on nie obchodzi bo to zwykły burak był buraczyna:)
          • Gość: krzyk Re: schizofrenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.12, 17:00
            urodony, potencjalny, gó...any, nie dbały
            poszukiwacz szczęścia, głupi chociaż nei taki mały
            abstrakcyjny, to nie fikcja, kiedy trzeba to się wzrusza
            nigdy nie jest tak źle żeby gorzej być nie mogło... gra w nim dusza,
            gra w nim jazz gra tam funk gra tam hiphop
            uzbrojony w słowa człowiek, czasem ratuje się modlitwą
            bardzo wolny, bardzo zły, same grzechy tak mu mówią
            lubią go czy nie obchodzi go to dużo.
            człowiek z ludzmi żyjacy za którzyj swój łeb by oddał
            szczery, kłamliwy, to jeden przekręt . mówie morda
            skromny, roztropny, mówią pyszny widzą wrogów
            prze przyjaźnie nastawiony, w głowie pelno nałogów
            ziomek, twardy, się rozkleja, kocha matke szanuje ojca
            cieszy się z tego co ma ale to głupek, chce by powstał
            lubi mieć racje, często ją ma nawet gdy inne pozory
            czasem przesadnie pewny siebie. a dłońmi wystukuje rytm!

nie mrawy bez ambicji, zamiast świata widzi syf,
            zamiast ludzi człowieczeństwa widzi dużo zwierząt złych
            zamiast tego robi to zamiast tamtego robi tamto,
            chce zawsze wyjść na swoje, nie grać pod czyjeś dyktando
            twardo stąpa, chociaż czasem zamiast nóg wata
            urodony do prawdy, tworzy historię tego świata
            lata bardzo dużo, głową po najwyższych chmurach
            często za często ją tam zostawia, trzeba nim wstrząsnąć to burak
            próbuje wielu żeczy, smakuje tego co nei wolno,to chwilunia
            zamula, zabija siebie, każdy i tak kiedyś umrze
            daj mu tylko pięć minut, a rozpie... całą furie
            nie nawidzi nienawiśći, nie pojmuje ironi, nie zna wielu słów
            czeka aż sam się oprzytomni, boji się jednej rzeczy.
            ból to największy dar, prawie niekomu źle nie rzyczy
            czasem z resztą tak jak każdy potrzebuje kilka minut ciszy
            to początek końca czy to koniec początka, nie wszystko da się zrozumień
            cieszy się jednym promieniem słońca!!!!!!!!!!!!!!!

10 minut...
            • ditta12 Re: schizofrenia 04.09.12, 17:24
              Ładne :)
              • Gość: krzyk Re: schizofrenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.12, 18:23
                i tak nigdy tego nie nagram
                • ditta12 Re: schizofrenia 09.09.12, 20:04
                  dlaczego miałbyś nigdy nie nagrać?
    • Gość: Re Re: schizofrenia IP: *.cdma.centertel.pl 18.10.12, 14:47
      "Są na Ziemi i w niebie takie rzeczy o których się nie śniło filozofom"Pozdrawiam
      • uwierz_w_to Re: schizofrenia 18.10.12, 14:52
        Gość portalu: Re napisał(a):

> "Są na Ziemi i w niebie takie rzeczy o których się nie śniło filozofom"Pozdrawi
        > am

Osobiście rozumiem i wiem o czym piszesz, doświadczyłem w pewnym stopniu tego.
        Ale jeżeli zaczynasz to mógłbyś coś niecoś napisać.
        • uwierz_w_to Re: schizofrenia 18.10.12, 15:02
          Jeżeli masz też na myśli inna niż nasza rase ludzi też miałem okazje ich widzieć,chociaż nie rozmawiać.A być może ostatnim razem rozmawiałem z taka istotą nie zdając sobie z tego sprawy,z perspektywy czasu jest to bardzo prawdopodobne,ponieważ tematyka i zagadnienia poruszane nie mieściły się w normach:)
          • uwierz_w_to Re: schizofrenia 18.10.12, 15:07
            Na tyle jestem świadomy co piszę że nie opisuje wielu rzeczy z prostych przyczyn,mniejsza z tym.Moja filozofia życia a wiem dosyć sporo wystaje poza nasze normy społeczne.
            Bardziej jestem skłonny przyjąć wiare iluminatii i pradę od kłamstwa tego którego doświadczam na codzień w rzeczywistości.A na dowód tego kłamstwa mogę z prostych powodów wskazać główny nurt Kościół Katolicki.
      • uwierz_w_to Re: schizofrenia 18.10.12, 15:16

> "Są na Ziemi i w niebie takie rzeczy o których się nie śniło filozofom"Pozdrawi
        > am

proponuje kolego nie sugerować sie moimi głupkowatymi wpisami na schizofreni,ale bowiem często robię to specjalnie z wiadomych przyczyn.Też czasem mam specyficzne poczucie chumoru:).Możesz też napisac do mnie na skrzynke jeżeli nie chcesz tu poruszac takich tematów.
      • uwierz_w_to Re: schizofrenia 18.10.12, 23:11

> am

hehe właściwie teraz do mnie dotarło ,dobrze że tobie się śniło, a swoją drogą nie masz mi nic ciekawego do zaoferowania:)
        pozdrawiam.
        • uwierz_w_to Re: schizofrenia 18.10.12, 23:14
          zagnij mnie jak potrafisz.....proszę zagnij pilota ogórka:) hehehe
          • uwierz_w_to Re: schizofrenia 18.10.12, 23:20
            no proszę szybko info do ciebie nie dotarło, o parę dni za późno chyba że.....ty piesku dla kogo teraz szczekasz bo napewno nie dla ABW cepów z UOP-u nie trza im.Lepiej zajmij się swoim biznesem i się nie wcinaj,bo ci te kamery rozmontuję coś sie nimi poobstawiał.
            • uwierz_w_to Re: schizofrenia 18.10.12, 23:27
              Teraz dopiero zobaczyłem i zjarzyłem ale powiem ci coś głupcze ty mnie uwarzałeś za głupola bo ja tak chciałem i mi było wygodnie jak teraz pewnie rozumiesz,a faktycznie to ty byłeś durniem do potegi.Tyle lat prubowałeś i wysiłki zawsze poszły sie pierdzielić....zawsze chyba rozumiesz:) jesteś imbecylem,twoja obsesja juz tak głęboko sie zakorzeniła że już nawet na forach za mną łazisz.No no jednak coś z psa tropiącego zostało.....
              • uwierz_w_to Re: schizofrenia 18.10.12, 23:32
                a po moim ostatnim numerku to juz wogóle ci szczena opadła? ale uwierz nie tylko tobie.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka