Dodaj do ulubionych

Depakine a convulex

27.09.12, 11:45
Po depakine wypadały mi włosy a po convulexie nie.Depa dodaje też apetytu.Takie moje doświadczenie.W szpitalu dawali mi depakine ale teraz mam convulex.Trochę przykurcza mięśnie twarzy ale ujdzie od biedy.
Obserwuj wątek
    • madau Re: Depakine a convulex 27.09.12, 12:35
      a ja mam kubek z napisem convulex. jakas reklamowka z pracy mojej mamy.
      A swoja droga to ja na depakinie ledwo zyje. Wlosy mi nie wypadaja ale zostala wdrozona chyba za pozno bo juz lapalam depa. teraz znow na cymbalcie jade
      • madau Re: Depakine a convulex 27.09.12, 15:00
        ditta a na jakiej dawce Ci wypadaly wlosy? I jak, garsciami? ja dotad wciagu calego mojego zywota nie przekroczylam depakine chrono 500 ale czuje ze tym razem oszczedzilam wlosy bo owszem wypadaja, ale tak ja wypadaja na jesieni. za to ulgi zadnej nie czuje a raczej dola.
        A convulex dobry? Przynosi ulge?
        • ditta12 Re: Depakine a convulex 27.09.12, 19:10
          Convulex 500 to pewnie i cholerna depakina też.Najpierw brałam abilify i inne tabsy to łaziłam w kółko(akatyzja)aż dostałam żylaków,po odstawieniu abilify miałam strasznego doła a teraz jest lepiej,czyli "normalnie"na zmianę górki i dołki i coś mi tak drga wewnątrz-dziwne to wrażenie.
          • madau Re: Depakine a convulex 28.09.12, 09:04
            a dlaczego odstawilas abilify? na mnie po jakims czasie juz nie dzilam a bralam go przez 4 lata
            • ditta12 Re: Depakine a convulex 28.09.12, 09:37
              Lekarz mi poleciła odstawić.Miała,m straszną akatyzję po nim,źle się czułam.Ja silnie reaguję na leki,mam bardzo wrażliwy organizm.
              • madau Re: Depakine a convulex 28.09.12, 09:41
                Oj biedulko, ja sie po abilifayu dobrze czulam tylko przestal dzialac :/ teraz kwetiapine biore w dawce 600 i genialnie mnie usypia ( malo mam ostatnio bezsennych nocy) ale klade sie spac juz o 9:30 tak padam. Pielegniarka przychodzi mi go dac o 21:00 a ja pol godziny pozniej juz chrapie :)))
                • ditta12 Re: Depakine a convulex 28.09.12, 21:05
                  Dlaczego pielęgniarka przychodzi?Nie możesz sama go połykać?Ja tak robię.A lek...alek,alek,alek,alek.....................................................................................
                  • madau Re: Depakine a convulex 29.09.12, 08:16
                    pielegniarka przychodzi wydzielac mi leki bo nie moge miec lekow w domu :(. Przy nawet malej depie mam mysli S i moglabym sie nazrec lekow. A tak to nie mam ich w domu i nic sobie nie moge zrobic.
                    • ditta12 Re: Depakine a convulex 29.09.12, 09:04
                      Rozumię Madau.Wiem co to myśli samobójcze,niestety.Same przychodzą i mają wielką siłę niezależnie od naszego myślenia.Czemu tak jest-nie wiem.Taki okrutny jest ten świat?Na każdym kroku bariera.Czekam na decyzję o dofinansowanie sprzętu agd bo mi się psuje a tam nie miło było bardzo gdzie składałam papiren i zaświadczenie niedobre bo lekarz nie napisał że leki trza w lodówce przechowywać i to i tamto i bzdura totalna a w unii same księżne siedzą i też mają lodówki bo żarcie się psuje.Nigdy o nic nie prosiłam.Laptop mam stary,też zaraz się pewnie zepsuje.No cóż.Nie wyjeżdżałam,nie biorę żarcia z baru,jakoś staram się sobie sama radzić no i czekam na tę decyzję odgórną,hu,hu!
                      • madau Re: Depakine a convulex 29.09.12, 10:00
                        Trzymam kciuki za to dofinansowanie Ditto

A mysli S sa niestety i nie wiem jak nad nimi panowac :(
                        • ditta12 Re: Depakine a convulex 29.09.12, 10:01
                          No to se pośpiewam :)
                          www.youtube.com/watch?v=e9tFhk8muU8&feature=related
                          • madau Re: Depakine a convulex 29.09.12, 10:17
                            no to ja se pospiewam razem z Toba :)
                            • ditta12 Re: Depakine a convulex 29.09.12, 10:22
                              No to dawaj :D
                              • madau Re: Depakine a convulex 29.09.12, 10:25
                                Na poczatek Shakire "waka waka" jakos mnie to pozytywnie do dnia nastawia bo za oknem szaro i buro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka