uwierz_w_to 05.12.12, 05:59 a ta nic tylko by mnie tabsami karmiła najlepiej garść świństwa i do tego bobo fruta.Dobrze że do pracy poszła, ja jeszcze parę dni zwolnienia lekarskiego mam, do szpitala mam jechać na badania krwi ale nie jadę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Żona 05.12.12, 06:03 Masz tu kubusia zjedz kochanie garść tabsów a zagryź banankiem afeeee wykończą mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Żona 05.12.12, 06:05 a póżniej ma pretęsje że coś do mnie 3 razy powtarza to ja jej na to posmakuj moich rarytasków z pastylkach, to włosy Ci od nich zaczna wypadać i rzęsy siwieć. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Żona 05.12.12, 06:09 jedz słoneczko bedzieswz zdrowszy bedą Ci włoski ładne rosły....już kakę walę jak z automatu tabsami. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Żona 05.12.12, 06:10 za ucho pociagniesz a tam ding,ding ding w muszlę wpadają do wtórnego użytku, jak w jednorekiego bandytę. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Żona 05.12.12, 06:18 jak patrzę w lustro to w oczach widzę solian na czole tegretol a jak sie odwruce to na dupie widze depakinie czy to omamy? Odpowiedz Link Zgłoś