uwierz_w_to 12.12.12, 20:31 Już możesz mnie opisać:) pośmiejemy się:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Cordelia. 12.12.12, 21:05 uwierz został uwierzem:) spoksik jak dasz radę to proszę bardzo. Cordelio sam jestem ciekawy jak mnie sprecyzujesz i zapewne cała reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
corndelia Re: Cordelia. 12.12.12, 21:12 interesujesz się filozofią holistyczną, albo, co bardziej prawdopodobne, sam do niej dochodzisz w swoich poszukiwaniach. Ale to tak na wiwat, bo nie umiałabym zbudować zdania logicznego z powodu wielu niewiadomych oraz fałszywych danych. Celowo zaciemniasz obraz oraz manipulujesz. W tym jesteś perfekcjonista. A ja nie potrzebuję wiedzieć ("nie potrzebuję" w sensie - nie właź babo z buciorami do cudzej duszy), więc nie potrzebuję wiedzieć o Tobie nic ponad to, co sam chciałbyś o sobie powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Cordelia. 12.12.12, 21:21 cordelio nie wiem co to za nauki, powiem Ci jedno spróbuj zrozumieć świadomość dziś mi wskoczyła na niezłą orbitę ostatnio i się unormowała zostałem przy 200 solianu,psychozy nie mam:) ale "niezła jazda" zapytam bo nie będę szukał w necie co to za nauki? Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Cordelia. 12.12.12, 21:23 Powiem Ci tak co było do dziś niżej nie pacz na to to już się nie liczy i nie ma znaczenia,nie powiem czemu ale po prostu mi zaufaj. Odpowiedz Link Zgłoś
corndelia Re: Cordelia. 12.12.12, 21:28 przecież wiem, że każde słowo Twoje jest szczere i nie ma sprzeczności między tym , co teraz piszę a napisałam wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Cordelia. 12.12.12, 21:30 corndelia napisała: > przecież wiem, że każde słowo Twoje jest szczere i nie ma sprzeczności między t > ym , co teraz piszę a napisałam wyżej. mam nadzieję że umiesz czytać między wierszami. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Cordelia. 12.12.12, 21:33 sercenowegoswiata.pl/start.html snaki3wr czasem też tam cos napiszę ale na wcześniejsze nie patrz, dziś dopieor tak faktycznie zaczełem. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Cordelia. 12.12.12, 21:36 corndelia napisała: > Aha :) > pl.wikipedia.org/wiki/Holizm Już dzisiaj oglądałem wiadomości:) w tej kwesti raczej nie chce się wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
corndelia Re: Cordelia. 12.12.12, 21:47 Pięknie, Snaki. W dodatku jesteś idealistą :) Muszę spadać, do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Cordelia. 13.12.12, 06:19 corndelia napisała: > Pięknie, Snaki. > W dodatku jesteś idealistą :) > > Muszę spadać, > do jutra. Bardziej pasuje indywidualista:D Odpowiedz Link Zgłoś