uwierz_w_to 14.12.12, 09:49 długo w głowę się bedziesz biła i w niepojęte zachodziła jak uwierz że zwierza pokonał jeżozwierza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Cordelia 14.12.12, 09:57 wyciskam ile mogę i wycisnąć nie mogę przyjdzie taki czas że wycisne wszystko na raz Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Cordelia 14.12.12, 10:02 kreacja z motywacją świadomość uwalnia świadomość niepokrzepiona uwolniła menola Odpowiedz Link Zgłoś
marian_poryp Re: Cordelia 14.12.12, 10:08 O widze ze Ty tez wierszujesz fajnie Ci to idzie ja wrocilem bom zmarzl pizdziocha taka na dworze Na razie nie mam pomyslu na wiersz ale poczekaj z dniem pewnie przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Cordelia 14.12.12, 10:19 uwierz powiada na próżno mysleć zachodzić w banię co się dalej stanie tego nawet Bóg nie wie co świta w niebie uwierzowi sie marzy zdobyć szczyt władzy Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Cordelia 14.12.12, 12:03 co wiem o świecie powiedz przecie uwierz cię poniewiera jak nie okrzesana chimera Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Cordelia 14.12.12, 12:12 to jest początek celu który uwierz zaporzyczył od ,,PRLU' Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Cordelia 14.12.12, 12:18 geniusz uwierza cordelię sponiewierza i zachodzi pytanie co się dalej stanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Cordelia 14.12.12, 12:27 cordelio to dla ciebie:) na uśmiech na twarzy:) Enej Skrzydlate Ręce (Oficjalny Teledysk) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Cordelia 14.12.12, 12:43 żeby Boga było więcej na tym świecie trzeba wykszesać z serca porządne orędzie Odpowiedz Link Zgłoś
corndelia Re: Cordelia 14.12.12, 14:40 Uwierzu! Przecież Ty fraszki rymujesz. Tylko patrzeć, jak nas poematem poczęstujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
corndelia Re: Cordelia 14.12.12, 14:42 Rymować, to sztuka nie jest wcale. We fraszce natomiast ważna i puenta i detale. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Cordelia 14.12.12, 14:46 corndelia napisała: > Rymować, to sztuka nie jest wcale. > We fraszce natomiast ważna i puenta i detale. dziękuję za słowa uznania:) Odpowiedz Link Zgłoś
corndelia Re: Cordelia 14.12.12, 14:47 Skoro sam się przyznajesz, że sobie ze mnie kpisz, a ja nie widzę tego wcale, ale, ale, ale ...:) to nie kumata ja ? oj dana, dana, da. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Cordelia 14.12.12, 14:58 kpina wszak daleka nie wiadomo co czeka człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Cordelia 14.12.12, 16:19 corndelia napisała: > Uwierzu! > Przecież Ty fraszki rymujesz. > Tylko patrzeć, > jak nas poematem poczęstujesz. zainspiruj mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Cordelia 14.12.12, 16:23 Jak napisałaś wczoraj,to przytoczyłem sam siebie:) to najlepsza rehabilitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Cordelia 14.12.12, 16:29 cordelio bo tak w życiu jest nie dla psa kiełbasa,ktoś to odbiera inny nie i tyle. Słowa głębokie dla jednych zrozumiałe dla innych nie. Myślę że dokładnie wszystko zrozumiałaś;) aha nie podziękowałem Ci jeszcze dziękuję! może dojdziesz do tego i dittcie też. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Cordelia 14.12.12, 16:52 Mariana brakuje do rymowania i Mifredo oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Cordelia 14.12.12, 16:58 marian mógł by się odezwać,ze swoimi wierszami coś by sklekotał po swojemu. jakąś bękę by się pokręciło i coś wymyśliło. A tu dupa zero weny:) "fraszkami walić mi się już nie chce" każdy wie o co chodzi ten co dzieci nie płodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Cordelia 14.12.12, 17:02 Marian nie w formie ale jak nabierze wigoru to dopiero będzie humoru :) Odpowiedz Link Zgłoś