uwierz_w_to 18.12.12, 14:38 Dzis spojrzę w lustro i powiem co gnoju;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: lustro 18.12.12, 14:42 ale Jezozwież wciąga nikotynę ze e-papierosa,jakoś sie akceptują na zewnątrz we wnątrz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: lustro 18.12.12, 15:11 tak spokojnie tylko go ciagnę cały czas:) ciało potrzebuje dawki nikotyny:) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: lustro 18.12.12, 15:12 ale bedę schodził z dawki ilościowej nikotyny aż zejde do zera i sama pare będę wciagał Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: lustro 18.12.12, 15:13 To musze sobie takiego e papierosa sprawic pod choinke :) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: lustro 18.12.12, 15:18 żona w domu w furie wpadła bo tabsów nie wziełem ,matka namawia ja do niej mówię a ona swoje,Zona że wojny będą lata ,trzaska dzwiami, wszystkim trzaska. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: lustro 18.12.12, 15:25 wez tabsy Uwierzu. One sa nam potrzebne. popatrz jeszcze tak niedawno tak zle z Toba bylo. Wiem co to jest bo ja czasami mam tez wstret do tabsow. Ale biore moja kwetiapine ( ja to nazywam kolacja) i cymbalte na sniadanko Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: lustro 18.12.12, 17:51 Uwierz napisał: <żona w domu w furie wpadła bo tabsów nie wziełem ,matka namawia ja do niej mówię a ona swoje,Zona że wojny będą lata ,trzaska dzwiami, wszystkim trzaska.> Ciekawe czy Ty Uwierzu byś nie wpadał w furie gdyby Twoja żona zapakowała sobie tabletki,leżała na OJOMIE,przeżyła a potem odmawiała dalszego leczenia. Naucz się patrzeć też w odwrotną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś