Dodaj do ulubionych

E papieros Uwierzu

16.01.13, 16:10
Podlaczylam sobie grzalke ( te dluzsza) do pradu. Swiecila sie na niebiesko a po jakims czasie zaczela migac. Czy to znaczy ze jest juz naladowana? Bo odkrecilam i wyjelam z pradu bo sie balam ze mi sie przepali a tylko jedna mam.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: E papieros Uwierzu 16.01.13, 16:15
      Tak.Jak migota to wyłączyć.
      • madau Re: E papieros Uwierzu 16.01.13, 16:25
        O dziekuje. tak tez zrobilam :)
        • uwierz_w_to Re: E papieros Uwierzu 16.01.13, 16:28
          pewnie tak u mnie pali się zielona lampka na zasilaczu jak się naładuje.
          • madau Re: E papieros Uwierzu 16.01.13, 16:31
            A jaki Ty masz ten E papieros Uwierzu? Ja mam taki co dokladnie przypomina papierosa ( bialo pomaranczowy) tylko ze jest dluzszy.
            Moj brat mal takiego samego tylko czarnego.
            • uwierz_w_to Re: E papieros Uwierzu 16.01.13, 16:41
              Ja mam ego najnowszy model firmy Trendy, z przeźroczystym pojemniczkiem na olejek i pali się u mnie niebieskie światełko na przycisku do wciskania i na końcu bateryjki.
              Teraz już tylko takie modele są.Płaciłem za niego 200zł, kupiłem najlepszą wersję która daje duzo dymu bo wtedy czuję że palę.Jak grzałka Ci będzie siadała to mało dymu będzie szło to oznaka końca grzałeczki i trzeba wymienić odkręcając ustnik i palcem to wystające czyli grzałkę.
              • ditta12 Re: E papieros Uwierzu 16.01.13, 16:44
                " border="0" alt="https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRXR5h7fkEQBYbq3btzuXxrpnJG-WfooNnVETgyBfOBQVPz_Hfb">
                • ditta12 Re: E papieros Uwierzu 16.01.13, 16:47
                  border mi wyszedł zamiast pięknej kobiety z papierosem :D
              • madau Re: E papieros Uwierzu 16.01.13, 16:46
                moj byl jednym z najtanszych ( okolo 100 zl, dostalam pod choinke ale pozniej w sklepie patrzylam na cene) ale duzo dymu daje. Na poczatku byl naladowany malboro i tak sobie go lubilam ale teraz dalam kropli LMow mocnych i super mi sie pali. Ograniczylam bardzo palenie zwyklych ale przestac na razie nie daje rady.
                • ditta12 Re: E papieros Uwierzu 16.01.13, 16:48
                  Bordery się zaraz obrażą na ten napis ale trudno.My schizofreniki i chadowce :)
                  • madau Re: E papieros Uwierzu 16.01.13, 16:51
                    Tak jest panie kapitanie. My tu schizofreniki i chadowce. Na borderach sie nie znam ( znaczy znam jedna dziewczyne ale to super babeczka jest) jak to jest z nimi? Obrazaja sie?
                    • uwierz_w_to Re: E papieros Uwierzu 16.01.13, 16:53
                      madau napisała:

> Tak jest panie kapitanie. My tu schizofreniki i chadowce. Na borderach sie nie
                      > znam ( znaczy znam jedna dziewczyne ale to super babeczka jest) jak to jest z n
                      > imi? Obrazaja sie?

a co to jest border?
                • uwierz_w_to Re: E papieros Uwierzu 16.01.13, 16:52
                  Jak 100zł to masz pecha teściom zafundowaliśmy takiego i zamienników nie ma w hurtowni które pasują, tani szmelc, jak kupowac to firmowy wtedy o części nie ma problemów.
                  No nic na allegro będziesz musiała szukać, ja się w hurtowni zaopatruję za 50 mililitrów olejku płacę tylko 40zł a normalnie około 70 zł kosztuje, a grzałki po 9 zł jedna, bateria jak pójdzie będę miał problem bo będę musiał nowego ego kupić innej firmy bo sama bateria kosztuje 90zł a w hurtowni 40 ale do mojego modelu nie pasują, lipa.Znowu wydatek 200zł ale to za błędy sie płaci, nie miałem rozeznania takiego ,gdybym miał od razu w tej hurtowni bym kupił.
                  • ditta12 Re: E papieros Uwierzu 16.01.13, 16:56
                    Osobowość bordeline(nie wiem dlaczego tak mi wkleiło)

Kiedyś mówiło się ze frycowe się płaci ale nie wiem z czym to powiązać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka