ditta12 17.01.13, 16:13 Nie wysyłaj mi na razie tych kosmetyków! Nie rób debetu! Jesteś tam?????? Nie pomyślałam.Z czego będziesz żyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madau Re: Madau. 17.01.13, 16:49 Wyslalam Ditto, wyslalam, nie martw sie mialam z czego, nie robilam debetu. W list nie weszlo wiec pani powrzucala to wszystko luzem w paczke ( bez folii babelkowej) i tak grzechocze ta paczka, wiec jak bedziesz otwierala to uwazaj zeby Ci nie powypadalo bo tam tez male rzeczy sa ( blyszczyk, temperowka do kredki do oczu). paczka wyszla calkiem niedrogo bo oni na europe fajne ceny maja. Wrzucilam Ci lakier o nazwie "blekit paryski" tak jakbym czytala w Twoich myslach. Pani powiedziala ze paczka moze isc od 3 do 5 dni wiec niebawem powinnas ja miec. Ale ile radochy mi to sprawialo, tego nie da sie opisac :D Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Madau. 17.01.13, 16:53 A czy będziesz miała naprawdę z czego żyć Madau? Pisz prawdę w razie czego,bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Madau. 17.01.13, 16:58 Bede bede. jestem na plusie a debet moge miec do 500 euro. pani z banku mila byla. powyrzucala mi wszystkie zbedne przelewy naciagaczy. Godzine u niej siedzialam. Nie martw sie niczego mi do zycia nie brakuje. fajki mam, zakupy w sobote zrobi mi B. nie mam zadnych wydatkow w tym miesiacu oprocz oplacenia operatora. Jutro ide do pani z opieki spolecznej zeby mi rente w lutym przelali i prawdopodobnie bede miala dodatek 150 euro miesiecznie, do tego jeszcze z 200 euro pomocy za mieszkanie. tak ze bede mial z czego zyc, nie martw sie :) Mam tylko nadzieje ze nic sie w tej paczce nie polamie bo ta baba to luzem tak wwalila zeby sie paczka domknela bo wieksza juz byla duzo drozsza. Zmiescilam wszystko w standardowej w bardzo dobrej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Madau. 17.01.13, 17:08 Też mam nadzieję ze się będą obchodzić z tym jak z jajkiem pocztowcy :) A dla Ciebie w podziękowaniu błękit. www.youtube.com/watch?v=oCiSyO5dKbs Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Madau. 17.01.13, 17:18 Dziekuje za piosenke Ditto. To takie moje klimaty - Monako i piekny glos wykonawcy. Okzalo sie jak wyciagnelam kufer z lakierami wczoraj ze bezbarwny jest juz przeterminowany. Wiec wyslalam Ci w zamian szary, lekko niebieskawy, do oczat Ci bedzie pasowal. No i z jednego blyszczyka zdarlam cene bo jeszcze byla i zakretka sie teraz lepi, bedziesz musiala ja zmywaczem do paznokci przejechac i wyczyscic. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Madau. 17.01.13, 17:38 acha i Ci jedna saszetke ( piec torebek) tej mojej chinskiej herbatki moczopednej wlozylam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Madau. 17.01.13, 17:42 o,dzięki bardzo.Ja same księżeczki tylko wysłałam.Ciekawe dlaczego tak długo mają iść.Czy ty wysłałaś expresem? Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Madau. 17.01.13, 17:44 Nie, nie ekspresem ale ta pani powiedziala ze takie europejskie paczki to dochodza za 3 do 5 dni. Wlozylam tez karteczke z kotkiem na ktorej napisalam Ci zyczonka :) A z ksiazeczek bardzo sie ciesze. ten nasz handel wymienny jest rewelacyjny :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Madau. 17.01.13, 17:59 Oj ja nic nie napisałam to tu Ci napiszę:) Życzę Ci Madau żebyś była zdrowa i wesolutka zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Madau. 17.01.13, 18:06 ja napisalam bo mialam czas. W banku mialam byc o 14stej a autobus mialam juz o 13:15. Wiec pol godziny musialm czekac, obok byl sklep z pamiatakmi, weszlam, kupilam kartke po czym siadlam na tarasie kawiarni, zamowilam kawe, zapalilam papierosa i napisalam zyczonka dla Ciebie:) A za Twoje serdecznie dziekuje, kociaczek jest przekochany. ja wybralam takiego co siedzi w pojemniku z pedzlami. Bo Ty artystka jestes i chcialam to podkreslic :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Madau. 17.01.13, 18:15 Ja wybrałam na podusi bo Ty śpisz po kwetiapinie tak jak ten kotek który jest podobny do córeczki mojej kotki. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Madau. 17.01.13, 18:20 No slodziutki jest ten koteczek, to fakt. ja tak kocham koty :) Moja mnie lebkiem traca zebym ja utulila, poglaskala, wlazi mi za laptopa, grzeje sie. Dzis jak bylam na tych zakupach ( w ziolowym sklepie kupilam sobie ten aloes i kinoe w takich granulkach na sniadanie, do jogurtu) to poszlam tez do sklepu dla zwierzat i taka wielgachna paczke zwirku silikonowego kupilam dla Zosi. Natargalam sie strasznie. Ale juz zmienilam bo miala brudna a ona lubi byc czysta i jak nie ma sie gdzie wysiusiac to... sika do miseczki z woda :D Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Madau. 17.01.13, 18:25 :D:D:D Córka mojej Czyczyni jest u dziewczyny co nie miała dzieci.Jak ją zobaczyła taką malusią to tak się zakochała strasznie a moja kotka to kopała swą córeczkę w głowę nogami a ona się strasznie darła.moja kotka to nie była dobra mamusia bo sobie gdzieś szła i nie chciała karmić tych kotków a one płakały no i ten mały się jajecznicy najadł z kurkami. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Madau. 17.01.13, 18:43 Moja kotka nie moze miec dzieci bo jest wysterylizowana. tak strasznie cierpiala kiedy miala pierwsza cieczke. Dostalam kotke od sasiada, stroza domu, jeszcze w Paryzu. jej matka to byla egipska kotka, bardzo piekna. Ale kociatka odrzucala wiec karmilam Zosie butelka, sek w tym ze nie dawalam rady i po kilku dniach oddalam ja strozowi zeby zobaczyl czy jego kocia mama nie zrobi wyjatku i nie wykarmi. I wykarmila wszystkie cztery, czarne kotki. Wzielam ja jak miala 2 miesiace, po kilku dniach obeszlam z nia ogrod, niosac ja na rekach i pojawila sie jej kocia mama. jak zblizylam Zosie do niej to ta zaczela warczec i pokazywac pazury. Dziecka wlasnego nie rozpoznala. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Madau. 17.01.13, 19:00 Z moją dokładnie to samo było gdy ujrzała swą córkę już większą a ta wpatrywała się w nią namiętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Madau. 17.01.13, 19:11 Moja zas boi sie innych kotow. Nawet kociaczkow. Przyszla raz kolezanka z kotka, malusia, kochan taka. Zosia nie warczala ale schowala sie pod kanapa z nastroszonym ogonem i tak siedziala dopoki ta kolezanka nie poszla sobie Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Madau. 17.01.13, 19:28 A moja nie boi się psów.Kiedyś stanęła wygięta w łuk z ogonem jak szyszka naprzeciwko pięciu a innym razem goniła dwa które przyszły po jedzenie bo je karmiłam a jeszcze innym razem wskoczyła jednemu na plecy i charczała,drugi uciekł a ja si bałam o tego psinę.To było na działce u znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Madau. 17.01.13, 19:34 Moja wlasnie spi mi na kurtce. zaplatala jakos sie tak we futerko na kapturze ze ledwo co ja widac. Jak zjadla to od razu zalatwila siew nowej kuwecie. I teraz moze tak bedzie spac do rana bo to straszny spioch jest. A i ja nie bede dlugo na necie siedziec bo jutro ide do tej pani z opieki i musze wstac wczesnie ( znowu to nastawianie budzika, wrrr) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Madau. 17.01.13, 19:39 Moja dziś siedział na moim ramieniu ale ma lęk wysokości i chciała skoczyć na stół,nie trafiła i walnęła brzuchem w rant. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Madau. 17.01.13, 19:41 źle,nie ma lęlu wysokości tylko się boi na moim ramieniu siedzieć bez trzymanki. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Madau. 17.01.13, 19:50 A moja jak nie spi to uwielbia mi wlazic na plecy jak pisze na kompie :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Madau. 17.01.13, 20:45 Ide spac jak ten kotek Ditto. Jutro mam pracowity dzien, trzeba bedzie rano spac. Kwetiapine wzielam wczesniej i juz mnie lula :) Odpowiedz Link Zgłoś