Gość: meg22 IP: 91.193.86.* 03.02.11, 13:29 Cześć! Nie zdążyłam jeszcze dziś nic zjeść i właśnie zaczynam za to płacić. Zaczyna boleć... Jak Wasze głowy dzisiaj? Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minniemouse Re: Brak czasu 04.02.11, 01:12 moja sie chwieje, tzn jeszcze mnie nie boli i moze nie bedzie ale momentami strach ja czuc a tobie bardzo wspolczuje. mam dla ciebie taka rade na momenty kiedy nie masz czasu jesc- wiem ze to moze nie dla kazdego smaczne, ale jak mowia na bezrybiu i rak ryba sa takie batoniki z platkow owsianych, moze dostepne tez w PL a kazdym razie cos w tym stylu www.healthynutritionbars.com/images/I/8ef081e33f8b4760b438ff255ea5afee.jpg ktore mozna zjesc w tramwaju, samochodzie lub cos co szybko da sie wypic przed wyjsciem: www.phc-online.com/v/vspfiles/photos/Ensure-High-Protein-2T.jpg proteinowe drinki. moze pomoze. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
bluespainter Re: Brak czasu 05.02.11, 02:01 Cóż, powiewało nieźle....co odbiło się na samopoczuciu. W Twojej sytuacji - łycha miodu na pierwszy strzał powinna pomóc. Moim zdaniem mózg dopominał się cukru. Odpowiedz Link Zgłoś