IP: *.smrw.lodz.pl 23.11.11, 22:50
Chciałam Was przeprosić za swoje ostatnie nastroje. Staram się zawsze mieć dużo optymizmu ale chyba ostatnio mi nie wychodziło. Ostatnio kiepsko sobie radzę kiedy potrzebuję pomocy... A w ostatnim czasie potrzebuję częściej niż jeszcze dwa lata temu. Postaram się być lepiej nastawiona.
Wybaczcie proszę
Mam nadzieję, że główki Was nie bolą
Pozdrawiam
meg22
Obserwuj wątek
    • minniemouse Re: Proszę 24.11.11, 04:04
      Meggy, raz ze oczywscie ze ci wybaczamy :)
      a dwa
      alez Meg - przeciez po to tu jestesmy eby bylo gdzie wylewac nasze zale iz le nastroje!!!

wiec nawet nie przepraszaj bo nie ma za co!

a wogole to przykro mi ze tak sie zle czujesz i nie ma dla ciebie pomocy.
      po mojej ostaniej wizycie w PL to jestem zalamana ze nie ma nic powyzej Efferalgan 30
      w polaczeniu z trypatanami dla migrenikow.
      to naprawde za malo.
      Potrzebny jest co najmniej ewkiwalent 6-8 mg morfiny doraznie w tabletkach - co najmniej, aby bol byl pod jaka taka kontrola, taki jak twoj czy moj.

jeszcze w dodatku morfina nie kazdemu sluzy - mnie na przyklad od niej glowa jeszcze bardziej boli.
      wole inne opiaty.

Mam szczescie ze nie mieszkam w PL ale was to mi strasznie szkoda :(

Minnie
    • annthonka Re: Proszę 24.11.11, 10:27
      Meg, przecież nikt się nie gniewa. Akurat tutaj wszyscy doskonale rozumieją.

Mam nadzieję, że uda Ci się odzyskać choć troszkę optymizmu :)
    • blekitnapanienka Re: Proszę 24.11.11, 10:51
      ja ostatnio nie jestem sobą z bólu. to, co się ze mną dzieje przeraża mnie i otoczenie...
      boję się, że sobie coś zrobię - z bólu potrafię robić sobie krzywdę, żeby bolało coś innego, nie głowa.

A słuchajcie, nie chcę zakładać nowego wątku:P nie chcę też szukać - sorry, naprawdę nie mam sił przeglądać setek wątków.. może mi ew.wstawicie linka??

te opiaty.... pociagnijcie temat, proszę! To codeine to jest to właśnie? Mi pomaga, ale mam normalny efferalgan z codeiną i tak "pomaga" bardziej niż pomaga, tylko przy nie mocnym bólu i na krótko., ale to jedyne, oprócz upiornego i znienawidzonego tramalu, co w miarę działa... poszukam w googlach, ale zapewne zbyt duża ilości informacji znów mnie zniechęci do szukania..nie mam sił...

• annthonka linki 24.11.11, 11:09
        Proszę bardzo:
        forum.gazeta.pl/forum/w,12154,121145630,122045871,Re_Kodeina.html?v=2
        forum.gazeta.pl/forum/w,12154,110773668,110871323,Re_Kodeina.html?v=2
        • blekitnapanienka Re: linki 24.11.11, 11:44
          a mogę się dopisywać do tamtych wątków, czy pisać tu??
          czy założyć nowy ??
          • Gość: meg22 Re: linki IP: *.smrw.lodz.pl 24.11.11, 22:13
            Dziękuję Wam bardzo.
            meg22
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka