Gość: meg22 IP: *.smrw.lodz.pl 28.12.11, 14:25 Artkulik przesyłam www.e-wypadki.com/pl,wypadki-drogowe,50/migreny-i-wypadki-samochodowe-skomplikowany-zwiazek,d109.html Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blekitnapanienka Re: Prawo jazdy 28.12.11, 19:36 Z migreną jeżdżę bardzo powoli i tylko w bliskie trasy... nie mam wyjścia:( muszę prowadzić, muszę JAKOŚ żyć. Ale jestem bardzo ostrożna, jak się skupiam, migrena schodzi na dalszy plan. jak bardzo bardzo boli, jak już naprawdę jest bardzo źle, wtedy wozi mnie mąż, ale niezbyt często Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: Prawo jazdy 28.12.11, 22:32 Ale to jest artykul reklamowy firmy zalatwiajacej odszkodowania, czyli komplenie nierzetelne zrodlo informacji (nie ma poparcia danymi, badaniami itd.). Moge sobie taki samo cos napisac o bolu malego palca ( wymiennie ze slowem migrena) i bedzie rownie rzetelnie :/ Natomiast do naszego zdrowego rozsadku nalezy ocenic czy mozemy prowadzic, ja odpuszczam sobie prowadzenie auta, a zdecydowanie nie siadam za kolkiem po tryptanach ( co z reszta jest sugerowane w ulotce). W zasadzie logiczne jest, ze ciezko bedzie kierowac, gdy kazdy gwaltowny ruch glowa pogarsza problem. Odpowiedz Link Zgłoś
j8ded Re: Prawo jazdy 23.01.12, 22:52 Fakt raz musiałam kawałek przejechać widząc czarne punkty i zygzaki, bo nie miałam, gdzie zjechać - horror normalnie. Kiedy jadę autem to przymykam nawet oczy czasem, kiedy widzę rażące światła, bo to istna pokusa dla mojego globusa. Ale odpukać nic się nie stało do tej pory, ale na dłuższe trasy wolę mieć kierowcę na zastępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś