Dodaj do ulubionych

nie daje rady

IP: *.opera-mini.net 13.06.12, 07:40
calkowicie wysiadam, codzienne nudnosci od czterech dni migrena oczna a terz migrena... a ja mam szkole, oceny do poprawienia...
calkowicie sobie z tym nie radze... :(

chyba juz ze mna na prawde zle, ze boje sie wstac, boje sie isc do szkoly - napad nie wybiera czasu..
a nauczyciele i znajomi mysla ze symuluje ze mi sie chodzic nie chce, bo co chwile mnie nie ma..
przykre ale prawdziwe..
Obserwuj wątek
    • Gość: j8ded Re: nie daje rady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.12, 10:31
      Ja namawiam gorąco na akupunkturę, ale u kogoś SPRAWDZONEGO! Sama miałam takie globusy, a od roku NIC :) I to dzięki aku, bo leki guzik dawały.
      • Gość: etiente Re: nie daje rady IP: *.opera-mini.net 13.06.12, 14:19
        na alupunkturze bylam ale dwa miesiace poprawy byly...
      • madziuffna Re: nie daje rady 27.07.12, 09:37
        właśnie testuję aurikuloterpię - druga sesja, ma być ok 4-5, zobaczymy, może cokolwiek zdziała:) byleby jak najmniej faszerować się lekami
    • Gość: MariolaTrz Re: nie daje rady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.12, 21:36
      Spróbuj może z aromaterapią? Ja zdecydowanie sobie lepiej radzę z migreną odkąd stosuję aromaterapię. To łatwiejszy i tańszy sposób niż kolejni lekarze i kolejne tabletki. Na mnie najlepiej działa lawendowy i różany. Czasem wypróbowuję tez inne zapachy. Zawszę robię dość duże zapasy na stronie sklepu "dr Beta". Jest przede wszystkim - tanio!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka