28.02.16, 06:05
Proszę może ktoś pomoże? Jutro idę do lekarze tym czasem mam bardzo mocne mdłości zawroty głowy ból głowy ucisk w głowie jakbym coś miała z lewej strony jak naciskam jak bym siniaki miała nie uderzyła się nigdzie czasami słyszę bicie swojego serca tak dziwnie
Obserwuj wątek
    • annthonka Re: ?! 28.02.16, 15:56
      Przyczyn bólu i zawrotów głowy może być bardzo wiele. Dobrze, że idziesz jutro do lekarza. Staraj się do tego czasu nie denerwować.
      • minniemouse Re: ?! 03.03.16, 01:48
        nie wiem co bierzesz, ale jesli nie masz przeciwskazan sprobuj wziac Gravol -Dimenhydrinate - max dawke razem w twoimi lekami na migrene ( ale sprawdz najpierw czy nie maja interakcji).
        to czesto pomaga nie tylko na mdlosci ale i na bol.
        no i worek z lodem na glowe przytrzymywany np szaliczkiem.
        aby ci nie ciekl, wyloz go mocno wciagajaca wode gabka.

Minnie
        • zaneta1988217 Re: ?! 03.03.16, 09:10
          Ja nie wiem czy ja mam migreny tu w UK poszłam do lekarza i pow mu swoje objawy on nie badając mnie stwierdził że mam prawdopodobnie migrene i że mam brać paracetamol mi głową mocno nie boli tylko często i w jednym miejscu z boku mam ucisk jak dotykam jakbym siniaka miała a nigdzie się nie uderzyłam dretwieje mi w tym miejscu mam mdłości zawroty słabo mi się robi zimne koniczyny czasami ręce się trzesa i serce bili

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka