Dodaj do ulubionych

migrena na facebooku

15.03.16, 15:19
Witajcie, założyłam stronę o migrenie na fb:
www.facebook.com/Migrena-i-inne-bóle-głowy-945909392190564/
Mam nadzieję że i minnimouse i Venus będą chciały mnie wspomagać, a także Wy wszyscy, w walce o refundacje leków przeciwmigrenowych, renty dla chorych na migreny chroniczne oraz, w przyszłości, walce o założenie pierwszej w Polsce Specjalistycznej Kliniki Bóli Głowy. Na zachodzie pacjenci tacy jak my trafiają do takich właśnie placówek i to zmienia ich życie, a u nas... szkoda gadać...
będę też prowadzić blog. Jeśli będę korzystać z fragmentów lub całości Waszych tekstów to mam nadzieję, że to dla was ok tym bardziej że zawsze podpiszę i poinformuję czytelników, kto to napisał. Pozdrawiam i zapraszam do polubienia strony na facebooku :) dziękuję za wszysko co dla mnie to forum zrobiło i robi, szczególnie dziękuję minnimouse i Venus !!!! gorące pozdrowienia i życzenia dnia bez bólu dla wszystkicg forumowiczów !!!!
Obserwuj wątek
    • minniemouse Re: migrena na facebooku 17.03.16, 00:05
      Rowniez dziekuje za wklad jaki tu wnosisz :)

Akurat FB nie mam i nie zamierzam zakladac, niemniej goraco popieram twoj zamysl i zycze abys znalazla jak najwiecej i najszybciej poparcie oraz osiagnela efekt jaki zamierzasz.

(Minniemouse i Venus to jedna i ta sama osoba)

Minnie
      • klaudyna108 Re: migrena na facebooku 03.04.16, 02:34
        FB jest doskonałym miejscem do skrzyknięcia ludzi i zorganizowania się w jakimś celu. A my w Polsce naprawdę musimy zrobić wszystko, by leki przeciwmigrenowe były refundowane. Nowoczesne leczenie np. mojej migreny skojarzonymi kilkoma lekami, będzie kosztowało zapewne około 10 tys.pln co miesiąc, do końca życia zapewne.... A moja renta to 580pln.... no commends.....
        • klaudyna108 Re: migrena na facebooku 03.04.16, 02:40
          Poza tym dziękuję Ci minniemouse, dzięki temu forum, które stworzyłaś i pilotujesz wielu ludzi naprawdę ma szanse na tak ważną w tej chorobie wymianę doświadczeń.... Myśle, że wspólnie osiągniemy cel. pozdrawiam cieplutko
          • minniemouse Re: migrena na facebooku 05.04.16, 00:51
            Alez nie ma za co, bardzo sie ciesze ze moge jakos pomagac :)

jakbys miala jakies pytania do mnie to prosze bardzo, mejluj.
            (moze wpierw zaktywuj swoj profil abym mogla ci wyslac moj niegazetowy email)

Minnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka