26.03.17, 15:01
Droga Minnie,
ja nic nie spamuję, po prostu jak znajduje jakiś nowy artykuł to go tłumaczę bo nie każdy zna angielski, ma czas i ochotę grzebac w necie ect
Sama wiesz, jak dziwna to choroba. Mi np swego czasu bardzo pomógł clopidogrel, ale wcześniej to wyczytałam na forach, no i nie mogę tego brać ze względu na rozwalony żołądek i ryzyko krwawień wewnętrznych. Ale mi ból minął dokładnie tak jak ludzie pisali, jak ręką odjął po 20 latach migreny.
Nie spamuję, nie widzę sensu w spamowaniu, ale medyczna marihuana mi jednak pomaga, nie w 100%, ale w ok. 50% co dla mnie jest dużo. Wiem jedno, wszystko co dotyczy migreny jest tak indywidualne, że warto spróbować wszystkiego. Ja tak robię. Ale nie znaczy, że innym to pomoże.
Po prostu.... Możesz mi nie wierzyć ale mi pomaga.....choćby to, że przestałam wymiotować to już jest dla mnie milowy krok do przodu, bo ja wymioty miałam straszne..... zestaw 3 leków przeciwwymiotnych: torecan plus metoklopramid plus aviomarin mi nie pomagał w rozkręconym ataku...
Pozdrawiam cieplutko
Klaudyna
Obserwuj wątek
    • annthonka Re: do Minnie 27.03.17, 15:48
      Klaudyno, w takim razie wklejaj linki do artykułów tu na forum (jeżeli chcesz, to możesz również zamieszczać tłumaczenie na polski).

Twoje posty w obecnej formie są niczym innym jak tylko reklamą bloga. Zostałaś już kiedyś poproszona o zaprzestanie takich praktyk. Niestety, skoro się stosujesz, Twoje posty są usuwane.
      • minniemouse Re: do Minnie 07.04.17, 02:11
        nic dodac nic ujac.

M.
      • klaudyna108 Re: do Minnie 29.04.17, 15:45
        okey, nie ma problemu, nie mam żadnego interesu w promowaniu bloga, po prostu co mam może tu zamieszczać kilometrowe artykuły? linki do angielskich stron ? nie wszyscy znają angielski, a poziom wiedzy o tej chorobie jest tak żałosny nawet wśród osób dotkniętych tą chorobą, że naprawę przykro.... A reszta społeczeństwa? Ja straciłam wielu zdrowych fizycznie przyjaciół, jak usiłowaliśmy się na wzajem przekonać do swoich racji... Każdy uważał, że to ściema i że przesadzam, o innych oskarżeniach już nie wspomnę.... tak ze sciagam te linki skoro nie wydaje wam sie to w porządku, bo bardzo szanuje Waszą pracę i nikomu nawet w najmniejszym stopniu nie zamierzam w życiu robić "pod górę"....
        • klaudyna108 Re: do Minnie 29.04.17, 15:49
          ojej bardzo przepraszam coś źle ustawiłam i niestety linki się znowu wkradły. Mam nadzieję że teraz będzie ok. I jeszcze raz naprawde i z całego serca dziękuję Wam za waszą pracę. Pozdrawiam
          K.
      • klaudyna108 Re: do Minnie 29.04.17, 15:59
        Nie ma problemu, jak uważacie że coś przynosi więcej szkody niż pożytku, nie mam z tym żadnego problemu... Jeśli ściągacie moje linki to się na was ani nie obruszę, ani nie pogniewam, za bardzo szauję waszą prace i z tego tytułu chociażby przyjmuję wasze argumenty :)
        Sorki, jak komuś zamieszałam w głowie.... Jak człowiek coś robi to siłą rzeczy popełnia błędy, błędów nie robią ci co nic nie robią,
        serdecznie pozdrawiam i przepraszam wszystkich
        K

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka