Dodaj do ulubionych

samopoczucie

15.10.04, 19:36
dzisiaj głowa wprawdzie mnie nie boli ale jest bardzo, bardzo ciężka, może to
przez moje ciśnienie, przed chwilą zmierzyłam, jest boskie 86/65.jak Wy się
dziś czujecie?
Obserwuj wątek
    • venus22 Re: samopoczucie 15.10.04, 19:57
      kolo mnie krazy migrena, nie czuje sie za dobrze, na razie nic sprecyzowanego
      wiec nic nie moge wziac..
      Moze przejdzie bokiem..
      venus
      • marialudwika Re: samopoczucie 15.10.04, 21:19
        Dzis pierwszy dzien,od dziesieciu dni,kiedy glowa boli mnie minimalnie,ale
        zebym iala calkowity brak bolu to powiedziec nie moge.
        Cisnienie tez niskie 90/63
        ml
        • n_nadia Re: samopoczucie 15.10.04, 23:05
          Dzisiaj wstalam o 5 rano, jechalam pociagiem 6h. Potwornie balam sie, ze
          dopadnie mnie M, tym bardziej, ze wczoraj wieczorem lekko cmilo i obudzilam sie
          rowniez z cmieniem. Wzielam wiec 2 tabletki solpadeine. Na szczescie M nie
          rozkrecila sie na dobre. Jechalam jednak w ogromnym stresie i oczekiwaniu na
          bol...
          W domu zostawilam meza z synem, a ja przygotowuje sie na poniedzialkowa obrone
          pracy magisterskiej. Specjalnie przyjechalam wczesniej, zeby organizm mogl sie
          przystosowac i zebym przypadkiem nie musiala w dzien obrony walczyc dodatkowo z
          M.
          Tak czy tak, po dzisiejszym stresie i prawdopodobnie pierwszej po wielu
          miesiacach przespanej nocy, ktora jest przede mna, jutro obudze sie z M.
          Juz czuje to w kosciach i wiem, ze sie gdzies czai...

nadia
          • marialudwika Re: samopoczucie 16.10.04, 00:07
            Moze tak zle nie bedzie?Dobrze sie wyspisz i wstaniesz BBG,czego Ci i wszystkim
            nam tutaj zycze!!
            ml
            • venus22 Re: samopoczucie 16.10.04, 01:53
              W koncu mnie dopadla, wzielam Zomig i paracetamol z kodeina, ale maly bez
              recepty tylko 8mg kodeiny..
              Troche pomoglo.
              Venus
              • marialudwika Re: samopoczucie 16.10.04, 10:20
                Po wczorajszej uldze wstalam z tzw.pekajaca glowa,nie tylko ja,maz rowniez.
                Po kawie bol zmalal,oby tak zostalo.
                ml

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka