dynnia 01.10.05, 15:57 Czy ktoś zauważył korzystny wpływ atenololu na częstotliwość ataków migrenowych?Ja biorę od ok.roku po 25 mg dziennie i ataków jest zdecydowanie mniej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus22 Re: ATENOLOL 01.10.05, 21:23 Cos mi sie wydaje ze na ten temat ostatnio wypowiadal sie DonJuan. Moze sie jeszcze zglosi..? a jesli nie to mysle ze cos jest w wyszukiwarce. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12154&w=27326967&v=2&s=0 Venus Odpowiedz Link Zgłoś
donjuan Re: ATENOLOL 03.10.05, 13:53 Ja biore od ponad miesiaca 1 tabletke 25mg , albo czasem pol tabletki przed snem . Zauwazylem zmniejszenie czestosci migren i bolow glowy . Bede kontynuowal leczenie , skoro to juz komus pomoglo. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: ATENOLOL 04.10.05, 01:09 bardzo sie ciesze. najmilej jest czytac ze nastapila poprawa :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
alkop5 Re: ATENOLOL 08.10.05, 13:47 dynnia napisał: > Czy ktoś zauważył korzystny wpływ atenololu na częstotliwość ataków > migrenowych?Ja biorę od ok.roku po 25 mg dziennie i ataków jest zdecydowanie > mniej Witam. Z tego, co wiem, atenolol obniża ciśnienie. Chciałabym go wypróbować, ale mam niskie cisnienie(90/60). Czy mogę go brać? Brałam przez pół roku propranolol, który też obniża, na początku rzeczywiście migreny występowały rzadziej, ale po 2-3 miesiącach wszystko wróciło do normy(1-2 ataki w tygodniu).Brałam też divascan, flunaryzynę,wszystko bez rezultatu. Może więc pomoże mi atenolol? Poradźcie, proszę! Pozdrawiam alkop Odpowiedz Link Zgłoś