maadga 14.12.06, 09:11 wiadomosci.onet.pl/1378392,242,kioskart.html Ciekawa jestem czy zauważyliście zależność, ja nie. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus22 Re: Ziewanie i migrena artykuł 14.12.06, 10:06 Ja czasami mam "ataki" wzmozonego ziewania przed atakiem migreny, ale nie zawsze. i nie czesto. Sklonnosc do ziewania, czeste ziewanie, jest opisane jako jeden z objawow towarzyszacych migrenie. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
teresa995 Re: Ziewanie i migrena artykuł 19.12.06, 20:48 U mnie rzeczywiście bardzo często napady ziewania poprzedzają migrenkę. Może wiąże się to ze spadkiem ciśnienia? Ale miewam też migrenki i bez napadów ziewania. Tak, że nie jestem za mądra w tym temacie w swoim przypadku. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Ziewanie i migrena artykuł 19.12.06, 22:52 Owszem, u mnie bardzo często ziewanie zwiastuje migrenę :( I to nie takie tam, śpiąco-ziewanko, tylko rozdzierające paszczę i łamiące szczękę ziewy :) Myślę, że to jest związane ze spadkiem mojego ciśnienia albo z niedotlenieniem mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
momi2 Re: Ziewanie i migrena artykuł 28.12.06, 22:22 U mnie przed atakiem migreny bardzo często pojawia się ziewanie i senność.Czuję że zbliża się ból. Odpowiedz Link Zgłoś