Dodaj do ulubionych

Naturalny Chlorofil Leczy Migrenę!!!

25.03.08, 14:31
Specjaliści medycyna naturalnej twierdzą, że przyczyną migren jest ogólne
zatrucie i zakwaszenie organizmu. Do tego dochodzą zaparcia i zanieczyszczone
jelita.
Wszystkim zainteresowanym mogę polecić chlorofil, który odruwa i regeneruje
organizm, przywraca naturalne pH i dodaje naturalnej słonecznej energii ;-)
www.swistak.pl/aukcje/3366756,CHLOROFIL-PLYNNY-Naturalna-Energia.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Grzesiek Re: Naturalny Chlorofil Leczy Migrenę!!! IP: *.apus-net.pl 25.03.08, 17:45
      Ściema, ściema, ściema...
      nie ładnie tak żerować na naiwności chorych ludzi...
    • mysza1973 Re: Naturalny Chlorofil Leczy Migrenę!!! 25.03.08, 18:58
      Nieeeee...noooo mocz też można pić i podobno pomaga.
      Luz...już lecę kupić! A nie, to mogę z domu;)
      Pozdrowionka
      • eni40 Re: Naturalny Chlorofil Leczy Migrenę!!! 25.03.08, 21:05
        a ja ide sie popaśc na łake w takim razie..tylko snieg kurde lezy
        wiec poki co klapa
        • minniemouse Re: Naturalny Chlorofil Leczy Migrenę!!! 26.03.08, 05:12
          To komu dawac Nobel, komu !?

Minnie
          • urselka Re: Naturalny Chlorofil Leczy Migrenę!!! 26.03.08, 09:10
            he he, ale bym sie smiala jakby to dzialalo... ;D

wczoraj moj chlopak stwierdzil ze powinni mnie wziac do badania
            migreny to moze by do czegos doszli:
            od kilku lat choruje na ED i niedobory mam ogromne. W tym czasie
            czestosc wystepowania migren oczywiscie bardzo sie zwiekszyla (od
            niemal 2 miesiecy jest praktycznie bez przerwy-czasem slabnie) wiec
            wymyslil, zeby podawali mi pokolei rozne pierwiastki itp i
            sprawdzili kiedy przeszlo...
            Nie wzielismy pod uwage jednego-silny stres wywoluje migreny-czyli
            badania sa bez sensu. :/

pozdrowienia dla wszystkich, ktorych dzis boli...lub mdli...
            • minniemouse Re: Naturalny Chlorofil Leczy Migrenę!!! 26.03.08, 21:40
              A co to jest ED bo ja nie wiem i w "Guglu" tez nic nie widze?

Minnie
              • mysza1973 Re: Naturalny Chlorofil Leczy Migrenę!!! 26.03.08, 22:17
                Urselka już pisała o swoich problemach natury ED czyli zaburzenia odżywiania to
                są...
                ps. a u mnie w guglu jest o ED i dla przykładu podam www.ed.info.pl/
                pozdrowionka

Hehe dzisiaj ja się powymądrzałam;)
                • mysza1973 Re: Naturalny Chlorofil Leczy Migrenę!!! 26.03.08, 22:22
                  chyba pisała bo teraz nie mogę znaleźć a cosik mi się kojarzy...
                  ale już wzięłam topamax więc mogę kręcić...
                  • minniemouse Re: Naturalny Chlorofil Leczy Migrenę!!! 27.03.08, 06:26
                    Ale od czego to jest skrot, u mnie zreszta wyskakuje po ang to
                    jeszcze trudniej, Bulimia i anoreksja to wiem co to jest ale
                    dlaczego to ma skrot ED?

Anoreksja i bulimia jak najbardziej moga miec wplyw na przebieg
                    migreny. zaburzajac gospodarke zywieniowa zaburza sie wszystko.

Minnie
                    • mysza1973 Re: Naturalny Chlorofil Leczy Migrenę!!! 27.03.08, 07:14
                      Minnie a może to od słówka "EDacious" tak kombinuję, bo na angielskim to ja się
                      nie znać za bardzo;)
                      • urselka Re: Naturalny Chlorofil Leczy Migrenę!!! 27.03.08, 09:57
                        "eating disease" - bodajze...
                        fakt, ze czesto jest uzywany skrot a malo kto wie co znaczy... ;D
                        ale strasznie dlugo sie pisze: "anoreksja i bulimia"....

lada dzien mam wizyte u internistki-wesolo bedzie. :) Ona leczy mnie
                        kilka lat z anemii, arytmi itd...i nic nie wie o mojej chorobie.
                        Ale sie lada dzien dowie i bedzie miala fajna mine. ;P
                        i wreszcie wylecze cialo. (psychike zaczynem leczyc swoja droga)
                        zyczcie mi powodzenia! :)
                        moze i migreny przestana byc tak czeste...bo przejsc raczej nie
                        przejda-mialam je i wczesniej...
                        • mysza1973 Re: Naturalny Chlorofil Leczy Migrenę!!! 27.03.08, 10:15
                          Urselka trzymam kciuki!!!
                          Wszystko będzie dobrze tylko bądź silna!!!
                          Powodzenia:)
                          • minniemouse Re: Naturalny Chlorofil Leczy Migrenę!!! 27.03.08, 10:56
                            o boze a ja glupia zamyslalam sie co to znaczy ED - po polsku :)
                            no tak, eating disease, of course.
                            Po polkku mozna na to w skrocie A i B - tez sprytnie :)

Urselko koniecznie powiedz lekarce o swojej ED - to przeciez
                            podstawa roznych problemow zdrowotnych. mozesz od razu zaznaczyc ze
                            prosisz o pomoc, nie o kazania. ja rowniez trzymam kciuki..

Minnie
                            • urselka Re: Naturalny Chlorofil Leczy Migrenę!!! 27.03.08, 11:53
                              :)
                              dzieki.
                              oczywiscie ze jej powiem-po to ide.
                              Ale dluuuugo trwalo nim "doroslam" do tej decyzji...
                              no, teraz juz najtrudniejsze kroki za mna. teraz musze w tym
                              wytrwac. :)
                              dzieki za wsparcie.

pozdrawiam i zycze coraz mniej bolu.
                              • urselka Re: Naturalny Chlorofil Leczy Migrenę!!! 27.03.08, 11:59
                                najgorszym problemem sa mdlosci przy migrenie... :(
                                mam swiadomosc ze jak zwymiotuje to bedzie mi lzej - i wroce do
                                bulimi...a nie chce marnowac tych kilku, z takim trudem
                                wypracowanych miesiecy...
                                :((
                                poprosze przy okazji o skierowanie do neurologa, z czego tu piszecie
                                wynika, ze powinien przepisac mi cos na te mdlosci, prawda?
                                tylko: czy to naprawde dziala?
                                Ja mam mdlosci po kazdym niemal posilku (anoreksja) ale przy
                                migrenie to sie juz wogole skrecic mozna... :/
                                • minniemouse Re: Naturalny Chlorofil Leczy Migrenę!!! 27.03.08, 22:42
                                  Mdlosci po jedzeniu moga byc od choroby (lub podraznienia) zoladka
                                  ktorej moglas sie nabawic zmuszajac sie do wymiotow. mam nadzieje
                                  nie jest to nic powaznego nic do dlugiego leczenia i mam wielka
                                  nadzieje ze z chwila kiedy lekarka sie dowie w czym rzecz to porobi
                                  ci rozne badania, zaleci stosowne leczenie i suplementy i wtedy
                                  rzeczywscie ogolna poprawa wplynie na wszystko z tym i na migreny.

Mysle ze nie musisz sie obawiac wymiotow w migrenie. nie sa one
                                  wywolane stucznie a naturalnie, jest to odruch niekontrolowany w
                                  koncu. Wiele w takich wypadkach zalezy od psychiki - cos w stylu
                                  odruch pawlowa - jesli sobie wytlumaczysz ze to nie od "tego" to
                                  moze uda ci sie nie laczyc tych dwoch rzeczy.

trzymam kciuki

Minnie
                                  • minniemouse Re: Naturalny Chlorofil Leczy Migrenę!!! 27.03.08, 22:45
                                    ps delikatnie sugeruje abys udala sie takze do dentysty, jesli tego
                                    nie zrobilas. wymioty niszcza bowiem szkliwo i dziasla, w ogole jame
                                    ustna i przelyk. to tez ma wielkie znaczenie w ogolnym zdrowiu.
                                    Nie boj sie mowic ze mialas bulimie - nie jest to zaden wstyd, a
                                    lekarz bedzie wiedzial na co patrzec.
                                    zdrowka,

Minnie
                                    • urselka Re: Naturalny Chlorofil Leczy Migrenę!!! 28.03.08, 10:16
                                      :) wpadlam na to.
                                      ale dzieki.

do dentysty tez juz niedlugo ide.

mdlosci przy migrenie sa jednak troche inne, niz te "normalne"...
                                      duzo mocniejsze i wogole inne.
                                      no ale ja sie MUSZE powstrzymywac...w bulimii (jak i w innych
                                      nalogach) z czego zauwazylam istnieje cos takiego jak "ciagi" i jak
                                      rz zwymiotuje to potwm trwa to tygodniami... :( i znow trzeba
                                      zaczynac walke od samego poczatku... :((

ale to nie na temat. ;)

dzieki za porady. :*
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka